Hvordan se arkiverte bilder?

Sjekk arkivet og ta elementer ut av arkivet
  1. Åpne Google Foto-appen. på en Android-enhet.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Nederst trykker du på Bibliotek. Arkiv.
  4. Velg et bilde. Trykk og hold for å velge flere bilder.
  5. Trykk på Mer. Ta ut fra arkivet.

Kan man skjule bilder på Instagram?

Velg innleggene du ønsker å skjule fra profilen din, og trykk deretter på Skjul [antall] nederst. Trykk på Skjul fra profilen min. Husk at selv om du skjuler et innlegg fra profilen din, fjernes du ikke fra selve Reels-videoen, bildet eller videoen.

Hvordan skjule venner på Instagram?

Instagram Lite-appen for Android

Trykk på Personvern, og trykk deretter på Historie. Trykk på antall personer under Skjul historien for. Velg personene du ønsker å skjule historien din for, og trykk deretter på øverst til venstre. Hvis du vil slutte å skjule historien din for noen, trykker du på for å velge dem bort.

Hvordan se arkiverte bilder? – Related Questions

Kan man se hvem som er inne på Instagram?

Bare du kan se på hvem som har sett historien din.” Etter det vi vet så er det ikke mulig å se hvem som har tatt skjermbilder av bildene dine på verken Instagram eller Facebook. Apper som påstår at de kan vise deg hvem som har besøkt profilen din og hvem som har blokkert deg er nok derfor ikke til å stole på.

Hva vil det si å begrense noen på Instagram?

Hvis du begrenser noen, skjer følgende: De kan ikke se når du er pålogget, eller om du har lest meldingene deres. Nye kommentarer vedkommende publiserer på innleggene dine, blir bare synlige for den personen, og du kan velge å se kommentaren ved å trykke på Se kommentar.

Hvordan se en story på Instagram uten at det vises?

Her er fremgangsmåten:
  1. Trykk på story-ikonet før eller etter den du vil snike på.
  2. Hold inne på bildet, og du vil se at ikoner og streker forsvinner og bildet står alene.
  3. Ta en annen finger og sveip forsiktig over bildet, og du vil se storyen uten at vedkommende får beskjed om at du har sett den.

Hvem kan se historien min på Instagram?

Velg selv hvem du vil dele historiene dine med

Er kontoen din privat, vil kun personer som følger deg kunne se historiene dine. For å se historiene til de personene du ikke følger på Instagram, går du inn på profilen deres og klikker på profilbildet.

Hvordan Avfølge på Instagram?

Gå til profilen til personen du vil slutte å følge. Trykk på Følger og deretter på Slutt å følge for å bekrefte. Når du har sluttet å følge noen, står det Følg på profilen til personen i stedet for Følger.

Hvordan deaktivere konto på Instagram?

Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre, klikk på Profil, og klikk deretter på Rediger profil. Bla nedover, og klikk deretter på Deaktiver kontoen midlertidig nederst til høyre. Velg et alternativ fra rullegardinmenyen ved siden av Hvorfor deaktiverer du kontoen din?, og skriv deretter inn passordet ditt på nytt.

Hvordan få tilbake deaktivert Instagram?

Hvis kontoen din har blitt slettet av deg eller noen med tilgang til passordet ditt, er det ikke mulig å gjenopprette den. Du kan opprette en ny konto med den samme e-postadressen du brukte før, men du får kanskje ikke det samme brukernavnet.

Kan man slette Instagram konto?

Trykk på eller på profilbildet ditt nederst til høyre for å gå til profilen din. Trykk på øverst til høyre, og trykk deretter på Innstillinger. Trykk på Konto, og trykk deretter på Slett konto nederst.

Kan man deaktivere Facebook?

Trykk på Person- og kontoopplysninger. Trykk på Eierskap og kontroll over konto. Trykk på Deaktivering og sletting. Trykk på Deaktiver konto, trykk på Fortsett til deaktivering av konto, og følg deretter instruksjonene for å bekrefte.

Hva skjer med Messenger når man sletter Facebook?

Det vil ikke lenger stå ditt navn, men noe som “Facebook-bruker”. Meldingene du har sendt til andre vil allikevel være tilgjengelig for de du har sendt dem til.

Leave a Comment