Hvordan restarter man AirPods?

Tilbakestille AirPods.
  1. Legg AirPods i ladeetuiet og lukk lokket.
  2. Vent i 30 sekunder.
  3. Åpne lokket på ladeetuiet.
  4. På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > Bluetooth og trykker på «i»-symbolet ved siden av AirPods.
  5. Trykk på Glem denne enheten, og trykk igjen for å bekrefte.

Hvordan koble til AirPods til iPhone?

Bruk AirPods med iPhone
  1. iPhone velger du Innstillinger > Bluetooth og slår på Bluetooth.
  2. Gå til Hjem-skjermen på iPhonen.
  3. Du kan gjøre følgende: AirPods (første, andre og tredje generasjon) og AirPods Pro: Åpne etuiet med AirPods og hold det ved siden av iPhonen.
  4. Følg instruksjonene på skjermen, og trykk på Ferdig.

Kan ikke finne AirPods?

Vis posisjonen til AirPods på et kart

På Mac: Åpne Hvor er?-appen , klikk på Enheter, og velg deretter AirPods. På iCloud.com: Gå til iCloud.com/find, logg på med Apple-ID-en din, velg Alle enheter, og velg AirPods.

Hvordan restarter man AirPods? – Related Questions

Hvor lenge varer AirPods?

Med flere ladinger i etuiet får du mer enn 24 timer med lyttetid19 eller opptil 18 timer med taletid. AirPods kan gi opptil 5 timer med lyttetid21 eller 3 timer med taletid på én lading. Hvis du lader AirPods i 15 minutter i etuiet, får du opptil 3 timer med lyttetid23 eller opptil 2 timer med taletid.

Hvor mye koster 1 AirPod Pro?

Den billigste prisen for Apple AirPods Pro Wireless In-ear (2019) akkurat nå er 2 448 ,-.

Hvordan finne Airpodsene sine?

Åpne Finn iPhone eller gå til iCloud.com og logg på med din Apple-IDen. Under oversikten trykk på AirPods. Nå vil du se et kart som viser hvor de er. Om du kun leter etter den ene (til eksempel høyre propp) eller de ligger på ulike steder, så kan du velge at kun den ene skal spille av lyd.

Hvor er finner ikke posisjon?

Android finner du valget for stedstjenester under Innstillinger > Sted. Om du vil gi apper tilgang til posisjonen din, kan du gjøre dette under Innstillinger > Apper > Apptillatelser > Posisjon.

Hvordan koble til noen andre sine AirPods?

På iPhone eller iPad

Med AirPods i ørene og koblet til iPhone eller iPad går du til Innstillinger > Bluetooth. Eventuelt kan du gå til Innstillinger > [dine AirPods]. Trykk på Mer info-knappen ved siden av AirPods på listen over enheter. Trykk på Koble til iPhone [eller iPad].

Hvor er merk som mistet?

Trykk på Enheter nederst til venstre på skjermen, og trykk deretter på navnet til enheten som er mistet. Trykk på Aktiver under Merk som mistet. Følg instruksjonene på skjermen, og husk på følgende: Kode: Hvis iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch ikke har en kode, blir du bedt om å opprette en nå.

Hvorfor kobler ikke AirPods til iPhone?

Hvis du ikke kan koble til iPhone, iPad eller iPod touch

Legg begge AirPods i ladeetuiet, og sørg for at begge AirPods lader. For å være sikker på at Bluetooth er på, går du til Innstillinger > Bluetooth. Hvis AirPods er tilkoblet, må du forsikre deg om at de er valgt som lydenhet.

Kan man kjøpe bare 1 AirPod?

Kan man kjøpe en enkelt AirPod? Ja – hvis du mister en AirPod, kan du kjøpe en ny via Service og Reparasjon hos Apple.

Kan man bytte AirPods?

Apple: Ja, du kan returnere etter å ha prøvd

Det står ikke noe om at Airpods eller Airpods Pro er unntatt angreretten, eller krav om at varen må returneres ubrukt eller i uåpnet emballasje. Apple bekrefter i en epost at du kan levere tilbake dine Airpods innen to uker etter at du mottok dem.

Hvor mange års garanti er det på AirPods?

Apples begrensede garanti dekker AirPods og Apple-merket tilbehør som fulgte med i esken, mot produksjonsfeil i ett år fra datoen da du kjøpte produktet.

Hvor mye koster det å kjøpe en AirPod?

Den billigste prisen for Apple AirPods (2nd Generation) Wireless In-ear med trådløst ladeetui akkurat nå er 1 590 ,-.

Hvor mye koster det å erstatte en AirPod?

Les også: Slik vil de «fikse» Apple AirPods. På Apples støttesider kan man nå se hva det koster å erstatte en enkelt propp hvis den kommer på avveie. Prisen er på 59 dollar, det tilsvarer 510 kroner med dagens kurs.

Hvor lenge varer 10 på AirPods?

Med effektiv strømstyring og lavt strømforbruk sørger W1-chipen for at AirPods gir opptil fem timer lyttetid på én lading. De er dessuten laget for å holde tritt med deg, takket være ladeetuiet som kan lade dem opp flere ganger og gi mer enn 24 timers batteritid.

Kan AirPods overleve vaskemaskin?

Ikke legg AirPods i vaskemaskinen eller tørketrommelen. Ikke bruk AirPods i en badstue eller et damprom. Ikke utsett AirPods for vann i høy hastighet, for eksempel ved kjøring på vannski.

Leave a Comment