Hvordan finne Apple-ID og passord?

Hvis du har glemt passordet for AppleID-en din
 1. Gå til Innstillinger.
 2. Trykk på navnet ditt > Passord og sikkerhet > Endre passord.
 3. Følg instruksjonene på skjermen for å tilbakestille passordet.

Hvordan komme inn på Apple-ID?

Logge på iPhone, iPad eller iPod touch

Åpne Innstillinger-appen. Trykk på Logg på [enhet]. Oppgi AppleID og passord. Hvis du blir bedt om det, angir du den sekssifrede verifiseringskoden som ble sendt til den godkjente enheten din eller det godkjente telefonnummeret og fullfører påloggingen.

Hva menes med Apple-ID?

En AppleID er den personlige kontoen du bruker for å logge på Apple-tjenester som iCloud, App Store og andre nettbaserte Apple-butikker, samt iMessage og FaceTime, og gir tilgang til innholdet ditt fra alle enhetene dine og på internett.

Hvordan finne Apple-ID og passord? – Related Questions

Er Apple-ID epost?

Når du oppretter en AppleID, må du oppgi en e-postadresse. Denne e-postadressen er AppleID-en din og brukernavnet du bruker til å logge deg på Apple-tjenester, som Apple Music og iCloud. Denne e-postadressen brukes også som kontaktadresse for kontoen din.

Kan man bruke iPhone uten Apple-ID?

Du må ikke ha en AppleID, men da får du tilgang til svært få tjenester. Da trenger du ikke en smarttelefon. En AppleID er altså i praksis en nødvendighet.

Hvordan endre Apple-ID på iPhone?

Endre AppleID-en
 1. Gå til appleid.apple.com, og logg på.
 2. Velg AppleID i delen Pålogging og sikkerhet.
 3. Skriv inn e-postadressen du vil bruke som AppleID.
 4. Velg Endre AppleID.
 5. Hvis du endret AppleID-en til en tredjeparts e-postadresse, ser du etter en bekreftelseskode i innboksen, som du deretter taster inn.

Hvordan kan jeg slette Apple-ID?

Skriv inn AppleID-passordet ditt, og trykk på Slå av. Hvis du bruker iOS 10.2 eller eldre, trykker du på Innstillinger > iCloud > Logg av. Trykk på Logg av igjen, og trykk deretter på Slett fra [enhet] og skriv inn AppleID-passordet. Gå deretter til Innstillinger > iTunes og App Store > AppleID > Logg av.

Hva skjer når du nullstiller iPhone?

Nullstill alle innstillinger: Alle innstillinger – inkludert nettverksinnstillinger, tastaturordliste, stedsinnstillinger, personverninnstillinger og Apple Pay-kort – fjernes eller tilbakestilles til standard. Ingen data eller medier slettes.

Hva gjør man når man skal bytte iPhone?

Før du begynner

Sørg for at du har en sikkerhetskopi av enheten din. Ha Apple-ID og passord klart. Overfør SIM-kortet ditt fra iPhone, iPad eller eSIM. Hvis den nye enheten trenger et annet SIM-kort enn det du har, må du kontakte mobiloperatøren din.

Hvordan åpne låst iPhone?

Hvis iPhone ikke reagerer og du ikke kan slå den av eller på, kan du prøve å tvinge den til å starte på nytt.
 1. Hold inne og slipp deretter raskt volum opp-knappen.
 2. Hold inne og slipp deretter raskt volum ned-knappen.
 3. Trykk på og hold inne sideknappen.
 4. Slipp sideknappen når Apple-logoen vises.

Hvordan slette en iPhone uten Apple-ID?

Trinn 1Start innstillinger applikasjonen på iPhone, klikker du på Tilbakestill alternativ fra general siden, og deretter kan du velge Slett alt innhold og alle innstillinger alternativ til slett iPhone uten Apple ID. Trinn 2Velg Slett iPhone og skriv inn passordet for å bekrefte informasjonen.

Hvordan slette en låst iPhone?

Klargjør innholdet og innstillingene dine for å overføre dem til en ny iPhone: Trykk på Kom i gang, og følg instruksjonene på skjermen. Når du er ferdig, går du tilbake til Innstillinger > Generelt > Overfør eller nullstill iPhone, og deretter trykker du på Slett alt innhold og alle innstillinger.

Hvordan ta en sikkerhetskopi av iPhone?

Sikkerhetskopier iPhone
 1. Velg Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > iCloud-sikkerhetskopi.
 2. Slå på iCloud-sikkerhetskopi. iCloud sikkerhetskopierer iPhonen daglig når den er koblet til strøm, låst og tilkoblet Wi-Fi.
 3. Hvis du vil sikkerhetskopiere manuelt, trykker du på Sikkerhetskopier nå.

Leave a Comment