Hvor kan man se the Kardashians i Norge?

Se hele episoder av The Kardashians | Disney+

Hvor kan jeg se the Kardashians 2022?

“The Kardashians” er en drama- og reality tvserie produsert i USA og utgitt i 2022. Den har en lav vurdering av IMDb: 4.8 stjerner av 10. “The Kardashians” finnes nå å strømme på Disney+. Klikk på en lenke for å se den nå!

Når kommer The Kardashians ut på Disney?

Serie- og sesongpremierer i august 2022.

Hvor får man sett The Kardashians?

The Kardashians sesong 1 er klar i Norge. Hulu-serien vises hos STAR hos Disney+ utenfor USA, og norske KUWTK-fans kan se premieren på sesong 1 av The Kardashians 14. april. Det forteller Disney+ til 730.no i kveld.

Hvor kan man se the Kardashians i Norge? – Related Questions

Hva er på Disney+ Norge?

Disney+ er en OTT-tjeneste som tilbyr seerne innhold over nettet og har dermed ingen tradisjonelle kanaler. Den organiseres rundt de fem kjernene Disney, Pixar, Star Wars, Marvel og National Geographic. Du får også innhold fra Fox – blant annet The Simpsons.

Når kommer sesong 20 av Keeping up?

KUWTK: Nå er premieredatoen her!

Nå er det avslørt at aller siste sesong av Keeping Up With The Kardashians har premiere 18. mars på E! – Vi kan nesten ikke vente! Nå må vi bare nyte hver eneste episode…

Når kommer den nye Kardashian serien?

På tampen av 2021 så det ut til at fansen hadde rett, da ble det nemlig kjent at Kardashian-sagaen fortsetter. Ifølge Page Six returnerer Kardashian-klanen tilbake på TV-skjermen i 2022. På nyttårsaften kunngjorde den Disney-eide strømmetjenesten Hulu at en fortsettelse følger.

Hvor mange sesonger er det av Kardashians?

Ti måneder etter at realityserien «Keeping Up With The Kardashians» tok farvel med publikum etter 20 sesonger, er det nå klart for et gjensyn. Både Kim, Khloé, Kourtney, Kendall, Kylie og Kris har igjen kameraene i hælene og er snart å se i ferske episoder på skjermene.

Når startet Keeping up with the Kardashians?

Keeping Up with the Kardashians er en amerikansk dokusåpe som har gått på E! siden 2007. Serien har fokus på det personlige og profesjonelle liv til medlemmene av Kardashian og Jenners familie.

Hva har de på Disney?

Her strømmer du Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic og Star. Med mengder av populære filmer, nye Originals og eksklusive serier tilbyr Disney+ underholdning du ikke må gå glipp av.

Hvor mye koster Disney+?

Hvor mye koster Disney+? Et abonnement på Disney+ koster 89 kr i måneden. Du kan også spare mer enn 15 %* med et årsabonnement til 890 kr per år, og få 12 måneder til prisen av 10.

Er Disney Plus inkludert i tv2 Play?

Disney+ er inkludert i utvalgte TV 2 Play-abonnementer.

Hva koster Netflix 2022?

Gyldige Netflix rabattkoder og tilbud i oktober 2022

Medlemsskapet koster 79,- i måneden og gir deg muligheten til å se en rekke spillefilmer, lokale innspillinger og populære TV-serier.

Kan man få Netflix gratis?

Netflix tilbyr ikke gratis prøveperioder, men du kan endre abonnement eller avslutte på nettet når som helst hvis du finner ut at Netflix ikke passer for deg. Det finnes ingen kontrakter, ingen kanselleringsavgifter og ingen forpliktelser. Du kan registrere deg for Netflix og få alt Netflix har å by på.

Leave a Comment