Hvilke butikker tar innskudd?

Sett inn penger når du er i matbutikken

Har du kontanter som du skulle ha satt inn i banken? Du kan både ta ut og sette inn penger på konto i alle Meny- og Kiwi-butikker, de fleste Spar-butikkene og enkelte Joker-butikker.

Hvor mye penger kan man sette inn på Kiwi?

Med kontanttjenester i butikk kan du altså gjøre uttak uten varekjøp, samt at det er mulig å sette inn kontanter i din bank via butikken. Beløpsgrensen per transaksjon for uttak er 10.000 kroner og 20.000 kroner for innskudd. Kontanttjenester i butikk: Ta ut opptil 10.000 kroner i butikk, trygt og enkelt.

Hvor mye kan man sette inn på innskuddsautomat?

Større beløp i innskuddsautomatene og minibank

Maksbeløp per transaksjon er 20 000 for innskudd og 10 000 for uttak. Beløpsgrensen er til for å gjøre det vanskeligere for kriminelle å hvitvaske penger. Dette er et viktig hensyn å ta – bankene er pålagt strenge krav om å bekjempe økonomisk kriminalitet.

Hvilke butikker tar innskudd? – Related Questions

Hvor mye penger er det lov å ha hjemme?

Tyveri av kontanter hjemme hos folk kan handle om så mye som 50 000 til 100 000 kroner. Nå advarer forsikringsselskap om å ha for mye kontanter liggende hjemme – for det er en grense for hvor mye du får erstattet fra forsikringa.

Kan man sette inn penger på Rema 1000?

BankAxept (Vipps) og bankene i Norge har sammen med NorgesGruppen utviklet en tjeneste som gjør at bankene kan tilby sine kunder innskudd og uttak av kontanter i fysiske dagligvarebutikker. Det betyr at du som bankkunde kan du ta ut og sett inn kontanter i en av NorgesGruppens butikker.

Hvor mye kan jeg sette inn i minibank?

Det er ingen grense for hvor mye man kan putte inn i minibanken, men det er viktig å huske at banken har rett til å avvise en betaling dersom beløpet overstiger det som er tillatt. Det er også verdt å merke seg at minibanken ikke kan brukes til å betale regninger.

Hva er en innskuddsautomat?

Dersom du skal tømme sparebøssen, kan du få åpnet bøssen i et av kontorene våre, og sette inn ved hjelp av innskuddsautomaten. Det går også an å sette inn penger i nærbutikken. Det koster ikke noe å ta ut penger i minibanken med bankkortet dersom du er med i vårt studentprogram, har ungdomskort eller lommepengekort.

Hvor kan jeg sette inn penger på kontoen min?

Hvor kan jeg sette inn kontanter i banken? Du kan sette inn penger i innskuddsautomater på regionkontorene som har dette (se oversikt over innskuddsautomater). Du kan også sette inn kontanter i nærbutikken din, les mer om kontanttjenester i butikk her. Du bruke bankkortet ditt for å utføre innskuddet.

Kan man sette inn penger i posten?

Fra 1.9.2020 opphørte banktjenester hos Posten.

Har man lov til å nekte å ta imot kontanter?

Forbrukere (men ikke næringsdrivende) har alltid rett til å betale med kontanter hos selgeren. Man kan altså ikke nekte å selge noe til en kunde fordi han vil betale med kontanter. Plikten til å ta imot kontanter gjelder bare på selgers forretningssted.

Hvordan ta inn penger?

Du sier ifra om at du ønsker å sette inn penger (eller ta ut penger) Bruk et BankAxept kort i betalingsterminalen og tast PIN-kode (innskudd gjøres kun til kortet som benyttes) Gi ekspeditøren pengene du vil sette inn. Kontroller at pengene du setter inn stemmer med pengene du gir fra deg.

Hva er innskuddsrenten i DNB?

Rente på Sparekonto Pluss

Renten på kontoen avhenger av hvor mye penger du har spart opp. Innskudd på inntil 500 000 kroner gir en rente på 1,35 % per år. Innskudd på mellom 500 000 og 2 millioner kroner gir en rente på 2,75 % per år for hele sparebeløpet på kontoen.

Hvem har beste innskuddsrente?

Beste innskuddsrente for 100.000 kroner:
#BankInnskuddsrente
1Santander Consumer Bank AS3,30
2INSTABANK ASA3,27
3Lea Bank ASA3,25
4Selbu Sparebank3,25

1 more row

Hvem gir best innskuddsrente?

Med en effektiv rente på 3,05 prosent, er det Svea Bank som nå gir deg markedets beste rente på sparekontoen. I Høyrentekonto Pluss fra Santander Consumer Bank får du 3,10 prosent rente, men det forutsetter 31 dager løpende bindingstid.

Hvor får man best rente på innskudd?

DNB og Nordea gir best innskuddsrente på innskuddsbeløp mellom 500 000 og 2 millioner kroner. Andebu Sparebank tilbyr en bedre rentesats når beløpet er på 500 000 kroner eller høyere.

Hvor mye må man ha i buffer?

Anbefalt buffer: 10.000–15.000 kroner

Men med en leilighet kan det også følge uforutsette utgifter. Plutselig er det tett i vasken eller noe skiftes ut.

Hvor skal jeg sette sparepengene mine?

Dersom du vet at du vil trenge pengene de nærmeste tre årene, er det lurt å ha sparepengene på konto hvor renten er forutsigbar. Dersom du sparer for lengre frem i tid, bør du imidlertid sette pengene dine i fond hvor du får mulighet til å ta del i avkastningen i aksje- og rentemarkedene.

Leave a Comment