Er det forskjell på hårkur og hårmaske?

Hårmaske er den direkte oversettelse fra engelsk, hvor det kalles en “hair mask”, mens hårkur er det mest brukte ordet på norsk, men begge deler gir god mening her i Norge, så det er helt opp til hver enkelt hva man kaller det. Det er dog stor forskjell på de utallige hårkurer (eller hårmasker) man finner på markedet.

Skal man ha hårkur i hele håret?

Hårmasker brukes fra midten av håret og ned til endene.

Man skal ikke applikere produktet på hele håret, siden håret fungerer som en svamp. Et hårstrå absorberer produktet og “overfører” det til andre, mer skadede hårstrå. Pass på at masken ikke blir brukt på hodebunnen; det kan gjøre håret og hodebunnen fet.

Hvor ofte skal man ta hårkur?

Hvor ofte bør jeg bruke hårkur? – Hårkur bør du bruke ca. 1-2 ganger i uken for best effekt og hele tiden holde håret på sitt beste nivå.

Hva gjør K18?

Hva er K18? K18 er et hårpleiemerke med patentert hårteknologi som er klinisk bevist å reparere skadet hår forårsaket av kjemiske behandlinger, varmeverktøy og miljøfaktorer.

Er det forskjell på hårkur og hårmaske? – Related Questions

Skal man skylle ut K18?

K18 Mask er et Leave-in produkt, det betyr at den ikke skal skylles ut. Produktet er veldig drøyt og enkelt å bruke, du trenger kun et til fire pump, avhengig av hårets tykkelse og lengde.

Hvor lang tid tar det før K18 virker?

K18 Mist. K18 Mist er den profesjonelle delen av serien som kun brukes av oss frisører. Dette er en lett mist for alle hårtyper som styrker håret før vi utfører en kjemisk behandling. Det er klinisk bevist at K18 Mist reparerer skadet hår etter kun en 4 minutters behandling i salongen.

Hvor ofte skal man bruke K18 hårkur?

K18 Mask er en lett hårkur som påføres på rent håndkletørt hår hjemme. Det er klinisk bevist at den reparerer skadet hår etter kun en 4-minutters behandling. Vi anbefaler å bruke K18 Mask hver gang man vasker håret 3-4 ganger på rad. Deretter hver tredje/fjerde vask for vedlikehold.

Hvor ofte kan man ta keratin?

Men denne behandlingen anbefaler vi vedlikehold kun 1-3 ganger i året avhengig av hvor mye krøll du har og hvor rett hår du ønsker å ha. Effekten holder bedre og bedre for hver gang pga flere lag med keratin i håret.

Er klor skadelig for håret?

Hverken saltvann eller klorvann er bra for håret. Den største forskjellen er at klorvann bør skylles ut umiddelbart så det ikke skader håret ditt. Saltvann derimot er det mange som benytter når de skal style håret.

Hva gjør OLAPLEX?

Med en patentert aktiv ingrediens som fungerer på molekylært nivå, finner OLAPLEX nr. 5 ødelagte bindinger i håret forårsaket av kjemiske, termiske og mekaniske skader, og reparerer dem, og gjenoppretter tørt og sprøtt hår til dets naturlige tilstand.

Kan man sove med Olaplex nr 3?

Olaplex No. 3 Hair Perfector er laget for hjemmebruk, skal vaskes ut av håret med shampoo og balsam. For best resultat bør den brukes minst en gang i uken. Et tips er også å sove med Olaplex-kuren og vask den ut om morgenen.

Hvordan bli kvitt frizzy hår?

9 tips for frizz-kontroll
 1. Få deg en ordentlig hårklipp. Det første du må gjøre er å bli kvitt slitte tupper.
 2. Bruk en shampoo for krusete hår.
 3. Balsam er din beste venn.
 4. Bruk en hårmaske for krusete hår.
 5. Tørk håret ditt smartere.
 6. Oppdater sengetøyet ditt.
 7. Bruk en leave-in balsam.
 8. Sov på det.

Hva gjør Olaplex nr 3?

3 Hair Perfector er en svært pleiende og nærende hårkur som styrker håret ditt. Olaplex No. 3 gjenoppretter den indre styrken og strukturen i håret. Hårkuren kan brukes flere ganger i uken, avhengig av hårkvaliteten.

Hvordan bruke Olaplex No 7?

Bruk: Ta av lokket. Snu flasken opp ned og “kakk” med pekefingeren for ønsket mengde olje. Påfør i håndkletørket eller tørt hår, style etter ønske. Mengde produkt avhenger av hårets lengde og tekstur.

Hvordan bruke Olaplex no 8?

Påføres i nyvasket, håndkletørket hår fra midtlengder til spisser. Jobb produktet inn med fingrene. Start med 2 pump for skulderlangt hår, bruk mer, eller mindre, i forhold til hårets lengde og tykkelse. Produktet vil trekke inn i håret og overflødig produkt vaskes av.

Er Olaplex nr 6 varmebeskyttende?

6 Bond Smoother er en leave-in stylingkrem som gir fuktighet, er varmebeskyttende, har anti-frizz effekt og er pleiende.

Er det silikon i Olaplex?

Olaplex er en aktiv ingrendiens, som ikke inneholder silikon, sulfater, phtalater, DEA, aldehyder, og ikke er testet på dyr. At det er en aktiv ingrendiens betyr at den jobber i håret, i motsetning til en ikke-aktiv ingrendiens som kun påvirker feks holdbarhet, lukt eller farge på selve produktet.

Hvordan bruke Olaplex 0 og 3?

Bruk: Denne 2-trinnsbehandlingen bør brukes 1 gang i uken, eller opptil 2-3 ganger i uken for skadet hår.
 1. Påfør en generøs mengde No. 0 i tørt hår. La virke i 10 minutter.
 2. Påfør deretter No. 3, og la No. 0 og No.
 3. Skyll deretter ut, sjamponer og avslutt med balsam. For best resultat bruker du No. 4 Shampoo og No.

Leave a Comment