Er det åpent i Kiel på søndager?

De fleste butikker har åpent fra kl 10.00 – 19.00 på hverdager, fra 10.00 – 16.00 på lørdager og stengt på søndager. Husk at butikkene holder stengt 3.10.

Hva kan man gjøre på Kiel ferja?

Opplevelser om bord
  • Taxfree Shopping. Kjente og kjære merkevarer til en gunstig pris.
  • Color Spa & Fitness Center. Spa- og fitnessenteret på Color Magic og Color Fantasy tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler og spa-behandlinger.
  • Show Lounge.
  • Tower/Palazzo Night Club.
  • Casino.
  • Golfsimulator.

Hvor lenge står båten i Kiel?

Når Color Fantasy eller Color Magic klapper til kai i Kiel klokken ti, har du drøye tre timer til rådighet.

Er det åpent i Kiel på søndager? – Related Questions

Kan man ta Kielferga uten pass?

Alle gjester må medbringe gyldig pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Dette er eneste gyldig ID-dokument for nordmenn som reiser til, fra eller i Tyskland. Gjelder også barn. Disse reglene gjelder uavhengig av om du går i land i Kiel eller ikke.

Er Color Magic eller Fantasy best?

Magic er litt større enn fantasy og Show lounge er betydelig større på Magic enn på Fantasy. Ellers er Fantasy i blått og grønt i farger inne i skipet og Magic kjører mer på varmere farger som aprikos. Personlig synes jeg MAgic er finest.. Dessuten har Magic flatskjermer på lugarene det har ikke Fantasy.

Når begynner Kiel båten å gå?

Avgangstider
Avgang OsloAnkomst Kiel
14:0010:00
Avgang KielAnkomst Oslo
14:0010:00

Hvor lang tid tar det med danskebåten?

Ruten går fra Oslo i Norge til København i Danmark. Rederiet er DFDS Seaways og dagens skip på ruten er MS «Pearl Seaways» og MS «Crown Seaways» som går i pendeltrafikk mellom stedene slik at det er daglige avganger fra begge steder. Hjemmehavnen til skipene er i Frihavn i København. Overfarten tar 17 timer.

Hvor lang tid tar Color Line?

Fakta om skipet

Strekningen trafikkeres av SuperSpeed 1. Overfarten tar 3 timer og 15 minutter.

Hvor gammel må man være for å ta Kiel båten?

Se spørsmål og svar som ligner for nyere spørsmål. Slik jeg leser informasjonen på nettsidene til Color Line , er aldersgrensen for turer som regnes som transport 16 år og for 2-døgns cruise er det 20 år. Aldersgrensene gjelder for reisende uten følge av foreldre/foresatte.

Kan en 15 åring reise alene?

Hvem kan fly alene? Du kan bestille alenebillett til barnet ditt hvis det er mellom 5 og 15 år gammelt. Hvis barnet er under 5 år, er det dessverre for ungt til å reise uten ledsager. Hvis det har fylt 16, må det reise som voksen.

Er det lov å reise alene til 17 år?

Reisende mellom 12 år og 18 år må ha skriftlig tillatelse fra foresatte for å kunne reise på egen hånd. Fullmakten fremlegges ved bestilling eller ettersendes snarest mulig. Kopi av fullmakten må tas med på reisen da legitimasjon kan kreves fremlagt ved innsjekking på flyreisen eller på hotellet.

Kan man sitte i bilen på Color Line?

Vær oppmerksom på at dekket kan være glatt. Veitrafikkloven gjelder også på terminal og skip. Alle personer i bil skal være sikret, MC førere skal benytte hjelm. Ikke benytt mobiltelefoner under ilandkjøring.

Er det lov å røyke på Kielferga?

Røyking ombord:

Hele skipet er røykfritt innendørs, bortsett fra dedikerte røykesoner (dette gjelder også for el-sigaretter).

Hvor mye koster Kielferga?

Priseksempelet gjelder per person med bil Oslo-Kiel én vei når 4 personer deler en 3-stjerners innvendig lugar. Fra 1 800,- per person når 2 reiser sammen.

Er det lov å ha med hund på danskebåten?

Kjæledyr må være i bilen eller i bur på anvist sted i skipet under hele overfarten. Som eier er du selv ansvarlig for tilsyn med kjæledyret, samt å påse at dette ikke er til sjenanse for øvrige gjester. Det er ikke tillatt å ta med kjæledyr i skipenes fellesarealer eller lugarer av hensyn til andre reisende.

Hvordan få pass til hunden?

Pass utstedes av veterinær. De fleste smådyrsklinikker utsteder pass på dagen. Hunden må være id-merket for å få pass. For hunder som er id-merket i utlandet må man passe på at chipen er etterregistrert i det norske registeret DyreID.

Hvordan få pass til katt?

For å et kjæledyrpass til dyret ditt må du booke en time hos veterinær. Det er veldig vanlig å kombinere time til å kjæledyrpass samtidig som du tar vaksine mot rabies eller ormkur, da man trenger dette også for å ta med hunden til utlandet.

Kan man ha med hund på cruise?

De fleste rederier tillater førerhunder og/eller andre servicedyr, men kjæledyr er ikke tillatt. Passasjerene må informere om eventuell servicedyr ved bestilling. Det eneste unntaket i forhold til kjæledyr er Cunard som tilbyr kennelfasiliteter for hunder og katter om bord.

Hva er verdens største cruiseskip?

Verdens største passasjerskip er cruiseskipet Wonder of the Seas, eid av rederiet Royal Caribbean International og sjøsatt i 2021 fra det franske verftet Chantiers de l`Atlantic. Det er 362 meter langt og har et volum på 236 857 bruttotonn.

Leave a Comment