Når kommer sesong 4 av Broen?

BROEN FOR SISTE GANG: Henrik Sabroe (Thure Lindhardt) og Saga Norén (Sofia Helin), i fjerde og siste sesong av Broen, som starter 1. januar 2018 på NRK1.

Blir det sesong 5 av Broen?

(Dagbladet): Snart tar hele Skandinavia et siste farvel med suksesserien «Broen», som takker for seg når fjerde sesong er over. Helt siden premieren på første episode i 2011, har tv-seere på tvers av landegrenser blitt sterkt knyttet til de ulike karakterene i krimuniverset.

Hvor kan man se Broen?

Broen” finnes nå å strømme på Netflix, SF Anytime, Blockbuster og Filmoteket. Klikk på en lenke for å se den nå!

Hvor mange sesonger er det av Broen?

Broen (svensk tittel: Bron, dansk tittel Broen) er en dansk-svensk kriminalserie i fire sesonger produsert i 2011, 2013, 2015 og 2017. Hovedpersonene i de to første sesongene av serien er de to etterforskerne Saga Norén, som jobber for politiet i Malmö, og Martin Rohde, som jobber for politiet i København.

Når kommer sesong 4 av Broen? – Related Questions

Hvilken sykdom har Saga Noren?

Saga Norén har ingen uttalt diagnose i serien, men bærer tydelige tegn på Aspergers syndrom. Aspergers er en mild form for autisme, og Helin gikk systematisk til verks for å komme under huden på rollefiguren.

Hvilken bro er med i serien Broen?

Broen er en svensk-dansk TV-serie (2011-2018), skapt av Hans Rosenfeldt og produsert av SVT, Nimbus Film og Filmlance International AB. Den svenske tittelen er Bron. Utgangspunktet for handlingen i første sesong er et lik som blir funnet på Øresundbroen, på grensen mellom Sverige og Danmark.

Hvorfor forsvant Kim Bodnia fra Broen?

Skuespiller Kim Bodnia ga seg etter to sesonger av suksesserien «Broen». I et nytt intervju med israelsk TV sier han at økende antisemittisme i Malmö bidro til avgjørelsen. FIKK NOK: Sofia Helin som Saga Norén og Kim Bodnia som Martin Rohde utgjorde det sentrale radarparet i de to første sesongene av «Broen».

Hva heter brua mellom Sverige og Danmark?

Øresundsbron er den faste forbindelsen mellom Danmark og Sverige fra Kastrup til Malmø. Forbindelsen består av en tunnel på fire kilometer, ei øy på fire kilometer og en bro på åtte kilometer. Betalingsanlegget ligger på den svenske siden av Øresund.

Hvor går Øresundbroen fra og til?

Broen går fra Peberholm til Lernacken, like syd for Malmö. 5 350 meter av broen ligger på svensk side.

Hva er den lengste brua i verden?

Broen som skal linke Hongkong til fastlandet er omsider klar til åpning, to år etter at den var forventet ferdig. Den 55 kilometer lange broen skal koble sammen Hongkong, Macau og Zhuhai. Broen står som verdens lengste bro som strekker seg over havet.

Hvor mye koster brua fra Sverige til Danmark?

Priser Øresundbroen

Vegavgift for passering over Øresundbroen koster 437 svenske kroner for en personbil, og 235 kroner for en motorsykkel.

Hva er Norges lengste bro?

Drammen motorvegbru, mest kjent som Drammensbrua, er en veibro på E18 i Drammen kommune i Viken. Broen går over Drammenselva ved elvens utløp i Drammensfjorden. Drammen motorvegbru er Norges lengste bro etter total lengde.

Hva koster det å kjøre over Øresundbroen?

BroPass priser Storebæltsbroen her
Pris per enkelresaOnline-biljett
Personbil (max 6 m)515,00
Personbil (max 6 m) med släpfordon* max 15 m Husbil 6-10 m Varubil 6-9 m1030,00
Personbil med släpfordon* över 15 m Husbil över 10 m Husbil över 6 m med släp Varubil över 9 m1960,00
Motorcykel285,00

1 more row

Hvor lang tid tar det å kjøre over broen?

15 minutters tur. Det er ikke bare bare for Saga Norén og hennes makker å kjøre mellom Malmö og København. Den 15,9 kilometer lange turen tar drøye 15 minutter hvis man holder fartsgrensen, opplyser Malmö.no. Saga Noréns lekre Porsche 911 ville trolig brukt vesentlig kortere tid under en utrykning.

Leave a Comment