Hvorfor får jeg ikke koblet til AirPods?

Trykk og hold inne konfigureringsknappen på baksiden av ladeetuiet i opptil 10 sekunder. Statuslampen på forsiden av ladeetuiet skal blinke hvitt. Dette betyr at AirPods er klare til å koble til. Hold ladeetuiet med AirPods inni og lokket åpent, ved siden av iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvordan legge til AirPods på iPhone?

Sett AirPods i ladeetuiet, og hold lokket åpent. Koble til AirPods på nytt: Med AirPods i ladeetuiet og lokket åpent plasserer du AirPods nær en iPhone eller iPad. Følg trinnene på skjermen til enheten.

Hvordan koble to AirPods til en enhet?

Tap Del lyd midlertidig, følg deretter ledeteksten for å trykke og holde inne knappen på baksiden av saken. Du vil se et varsel om at gjesteparet med AirPods kobler seg til, så trykker du på Ferdig som før. Når det andre paret av AirPods er koblet til din iPhone, kan du dele lyd samtidig til begge settene med AirPods.

Hvorfor får jeg ikke koblet til AirPods? – Related Questions

Hvordan koble trådløse hodetelefoner til iPhone?

Koble enheten sammen med Bluetooth-tilbehør
 1. På enheten din går du til Innstillinger > Bluetooth. Deretter slår du på Bluetooth.
 2. Sett tilbehøret i søkemodus, og vent på at det dukker opp på enheten.
 3. For å sammenkoble trykker du på tilbehørets navn når det vises på skjermen.

Hvordan parre AirPods Android?

Hvis du har en Android-enhet, går du til Innstillinger > Tilkoblinger > Bluetooth. Åpne lokket mens AirPods er i ladeetuiet. Trykk og hold på konfigurasjonsknappen på baksiden av etuiet til statuslampen blinker hvitt. Når AirPods vises i listen over Bluetooth-enheter, velger du dem.

Hvordan bruke AirPods på Samsung?

Sammenkoble AirPods med en enhet som ikke er fra Apple
 1. På enheter som ikke er fra Apple, må du forsikre deg om at Bluetooth er på (på Android-enheter går du til Innstillinger > Tilkoblinger > Bluetooth).
 2. Du kan gjøre følgende:
 3. Når AirPods vises i listen med Bluetooth-enheter, velger du dem.

Hvordan se hvor mye strøm på AirPods?

Åpne etuilokket med AirPods inni, og hold etuiet nært iPhone, iPad eller iPod touch. Vent noen sekunder for å se ladestatusen til AirPods. Du kan også sjekke ladestatusen til AirPods med Batteri-widgeten på iPhone, iPad eller iPod touch. Ladenivået for etuiet vises bare når minst én AirPod er i etuiet.

Kan man finne igjen AirPods?

Hvis du tror at du kanskje har mistet dine AirPods mens du var ute, kan iCloud.com eller Find-appen vise deg hvor de befinner seg på et kart. Ved å logge inn kan du se plasseringen på alle Apple-enheter eller AirPods som er registrert på din Apple ID.

Hvordan dobbelttrykke på AirPods?

Alternativt kan du gå til Innstillinger > AirPods. Trykk på Mer info-knappen ved siden av AirPods. Velg venstre eller høyre AirPod for å velge hvilken AirPod du vil dobbelttrykke på for Siri, for å spille av eller sette lydinnhold på pause eller for å hoppe mellom spor.

Kan man bytte AirPods?

Apple: Ja, du kan returnere etter å ha prøvd

Det står ikke noe om at Airpods eller Airpods Pro er unntatt angreretten, eller krav om at varen må returneres ubrukt eller i uåpnet emballasje. Apple bekrefter i en epost at du kan levere tilbake dine Airpods innen to uker etter at du mottok dem.

Kan man koble AirPods til Samsung?

Du kan bruke AirPods som Bluetooth-hodetelefoner med en enhet som ikke er fra Apple. Du kan ikke bruke Siri, men du kan lytte og snakke. Følg disse trinnene for å konfigurere AirPods med en Android-telefon eller annen enhet som ikke er fra Apple.

Kan man koble til AirPods til TV?

Slik kobler du AirPods til Apple TV:
 1. Åpne AirPods-saken ved siden av Apple TV.
 2. Trykk og hold inne oppsett-knapp på baksiden av AirPods-saken.
 3. Åpne Innstillinger-app på Apple TV.
 4. Å velge Fjernkontroller og enheter.
 5. Å velge blåtann.
 6. Velg AirPods fra listen over enheter som vises.

Hvordan legge til AirPods på PC?

5. Hvordan kobler man AirPods til Laptop
 1. Sjekk om Bluetooth er på
 2. Sett dem i dekselet.
 3. Åpne lokket ved siden av enheten du ønsker å koble den med.
 4. Trykk på knappen på dekselet og hold til lyset begynner å blinke.
 5. Velg dem når du ser dem på listen over Bluetooth-enheter.

Kan man bruke AirPods på PC?

Mange tror at man kun kan bruke AirPods med iPhone og Macbook, men det stemmer ikke! Du kan fint koble AirPods til en vanlig laptop med Windows på, og det eneste kravet for å få dette til å fungere er at PC-en din har Bluetooth.

Hvor lenge skal AirPods vare?

Bør vare fem år, sier Forbrukerrådet. Apple sier de følger norsk kjøpslov.

Hva betyr rødt lys på AirPods?

Hvis du plasserer AirPods i dekselet og ser et rødt eller gult lys, betyr det at dekselet lader dem. Når de er fulladet vil lyset lyse grønt når du åpner dekselet.

Hva betyr det når AirPods blinker grønt?

Når AirPods ikke ligger i etuiet, viser lyset statusen til etuiet. Grønt betyr fulladet, og oransje betyr at mindre enn en full lading gjenstår.

Er AirPods vanntett?

Selv om du ikke kan svømme med AirPods Pro, tåler de godt å bli brukt i regnvær eller under svette treningsøkter takket være en IPX4-sertifiserering. Bare vær obs på at ladeboksen ikke tåler vann i like stor grad!

Er det farlig å sove med AirPods?

Så den eneste potensielt skadelige effekten bruken du beskriver kan gi er 1: Irritasjon/sårhet i øregangen, 2: Opphopning av ørevoks og/eller 3: hørselsskader hvis du hører på veldig høyt volum over kort tid eller høyt volum over lang tid.

Leave a Comment