Hvorfor får jeg ikke koblet til AirPods?

Trykk og hold inne konfigureringsknappen på baksiden av ladeetuiet i opptil 10 sekunder. Statuslampen på forsiden av ladeetuiet skal blinke hvitt. Dette betyr at AirPods er klare til å koble til. Hold ladeetuiet med AirPods inni og lokket åpent, ved siden av iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvordan parre AirPods Android?

Hvis du har en Android-enhet, går du til Innstillinger > Tilkoblinger > Bluetooth. Åpne lokket mens AirPods er i ladeetuiet. Trykk og hold på konfigurasjonsknappen på baksiden av etuiet til statuslampen blinker hvitt. Når AirPods vises i listen over Bluetooth-enheter, velger du dem.

Hvordan koble AirPods til annen enhet?

På iPhone eller iPad

Med AirPods i ørene og koblet til iPhone eller iPad går du til Innstillinger > Bluetooth. Eventuelt kan du gå til Innstillinger > [dine AirPods]. Trykk på Mer info-knappen ved siden av AirPods på listen over enheter. Trykk på Koble til iPhone [eller iPad].

Hvorfor får jeg ikke koblet til AirPods? – Related Questions

Hvordan starte AirPods på nytt?

For AirPods og AirPods Pro.
  1. Legg AirPods i ladeetuiet og lukk lokket.
  2. Vent i 30 sekunder.
  3. Åpne lokket på ladeetuiet.
  4. På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > Bluetooth og trykker på «i»-symbolet ved siden av AirPods.
  5. Trykk på Glem denne enheten, og trykk igjen for å bekrefte.

Hvorfor blinker AirPods grønt?

Når AirPods ikke ligger i etuiet, viser lyset statusen til etuiet. Grønt betyr fulladet, og oransje betyr at mindre enn en full lading gjenstår. Når du kobler etuiet til en lader eller plasserer MagSafe-ladeetuiet eller det trådløse ladeetuiet på Qi-sertifisert ladematte, lyser statuslyset i åtte sekunder.

Hva betyr rødt lys på AirPods?

Hvis du plasserer AirPods i dekselet og ser et rødt eller gult lys, betyr det at dekselet lader dem. Når de er fulladet vil lyset lyse grønt når du åpner dekselet.

Hvor lang tid bruker AirPods på å lade?

For å lade AirPods må du legge proppene i dette ladeetuiet. Når de ligger i denne lades de opp, og et kvarter der er nok til å gi omtrent 3 timer batteritid på selve proppene. Denne trenger ikke å være koblet til noe, for ladeetuiet har også et batteri som gjør at du kan lade AirPods-proppene når du er på farta.

Skal AirPods Pro lyse når de lader?

Lad AirPods-etuiet

Når etuiet ligger riktig på laderen, vil statuslyset lyse i noen sekunder. Deretter slås det av mens etuiet lades.

Kan man koble AirPods til flere enheter?

Du kan også bruke AirPods til å starte og svare på telefonanrop og FaceTime-anrop med kompatible enheter. Når du har konfigurert AirPods med én Apple-enhet (for eksempel iPhonen din), kobles AirPods automatisk til de andre Apple-enhetene dine der du er pålogget med samme Apple-ID.

Kan man koble AirPods til Samsung?

Du kan bruke AirPods som Bluetooth-hodetelefoner med en enhet som ikke er fra Apple. Du kan ikke bruke Siri, men du kan lytte og snakke. Følg disse trinnene for å konfigurere AirPods med en Android-telefon eller annen enhet som ikke er fra Apple.

Kan man bytte AirPods?

Apple: Ja, du kan returnere etter å ha prøvd

Det står ikke noe om at Airpods eller Airpods Pro er unntatt angreretten, eller krav om at varen må returneres ubrukt eller i uåpnet emballasje. Apple bekrefter i en epost at du kan levere tilbake dine Airpods innen to uker etter at du mottok dem.

Hvordan finne AirPods som er borte?

Åpne Finn iPhone eller gå til iCloud.com og logg på med din Apple-IDen. Under oversikten trykk på AirPods. Nå vil du se et kart som viser hvor de er. Om du kun leter etter den ene (til eksempel høyre propp) eller de ligger på ulike steder, så kan du velge at kun den ene skal spille av lyd.

Kan man kjøpe bare 1 AirPod?

Kan man kjøpe en enkelt AirPod? Ja – hvis du mister en AirPod, kan du kjøpe en ny via Service og Reparasjon hos Apple.

Hvor lang rekkevidde er det på AirPods?

Rekkevidden er slik som vi opplever med andre Bluetooth-enheter, rundt ti meter, og det er ingenting spesielt å spore der.

Hvor mye koster AirPods?

Den billigste prisen for Apple AirPods (2nd Generation) Wireless In-ear med trådløst ladeetui akkurat nå er 1 590 ,-. Det er et av de 10 mest populære produktene i kategorien Hodetelefoner med en gjennomsnittlig vurdering på 3.7 av 5. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra 37 butikker.

Hvor mange år skal AirPods vare?

Bør vare fem år, sier Forbrukerrådet. Apple sier de følger norsk kjøpslov. Internett flommer over av rapporter om at Apples Airpods etter hvert får så dårlig batteridriftstid at de i praksis blir helt ubrukelige.

Hvilke AirPods sitter best i øret?

AirPods Pro: For deg som vil ha flott lyd og støydemping

AirPods Pro er blant de beste trådløse ørepluggene på markedet. De har simpelthen alt du kan forvente i 2021 med glimrende lyd- og samtalekvalitet, vannavstøting og aktiv støydemping.

Er AirPods vanntett?

Selv om du ikke kan svømme med AirPods Pro, tåler de godt å bli brukt i regnvær eller under svette treningsøkter takket være en IPX4-sertifiserering. Bare vær obs på at ladeboksen ikke tåler vann i like stor grad!

Er det farlig å sove med AirPods?

Så den eneste potensielt skadelige effekten bruken du beskriver kan gi er 1: Irritasjon/sårhet i øregangen, 2: Opphopning av ørevoks og/eller 3: hørselsskader hvis du hører på veldig høyt volum over kort tid eller høyt volum over lang tid.

Leave a Comment