Hvordan Vippser jeg penger?

Slik betaler du i Vipps

Søk opp hvem du vil betale til i kontaktlisten din. Legg inn beløpet, og trykk på “Send penger“. Vipps, så er pengene på vei. Vipps vennebetaling går på sekundet når du vippser fra konto.

Hvordan lage en Vipps konto?

Slik kommer du i gang
  1. Last ned appen. Du laster ned appen på mobilen din, enten det er for iPhone eller Android.
  2. Legg til kort eller bankkonto. Legg inn kort og kontonummer.
  3. Du er i gang med Vipps! Nå kan du sende og motta penger med mobilen din – uavhengig av hvilken bank mottaker bruker.

Hvordan installere Vipps på nytt?

Gå inn på på App Store (iPhone) eller Google Play (Android). Søk opp Vipps. Oppdater appen der, så fungerer alt som normalt igjen.

Hvordan Vippser jeg penger? – Related Questions

Hvorfor må man bruke BankID på Vipps?

På grunn av en lovendring som trer i kraft fra og med 1.1.2021, må Vipps endre måten vi prosesserer betalinger på. Den nye lovgivningen krever at betalinger på nett med betalingskort skal godkjennes med BankID.

Hvor mye koster det å bruke Vipps?

Det koster ingenting å vippse penger så lenge beløpet er 5.000 kroner eller mindre til samme person i løpet av 24 timer. Skal du vippse 5001 kroner eller mer til samme person i løpet av 24 timer koster det 1 % av beløpet.

Hva gjør man når Vipps ikke funker?

Problem: Du får beskjed om at du ikke kan betale med Vipps ennå, selv om du har fått det til før. Løsning: Avinstaller Vipps, og installer Vipps på ny. Vi jobber med en løsning som ikke innebærer slett-installer på ny. Problem: Terminalen avviser betalingen selv om det er penger på kortet.

Hvorfor blir kortet mitt avvist på Vipps?

Betalingskortet er utgått. Det er ikke tilgjengelige midler på kortet til kunden. Betalingskortet har blitt sperret av utstederen. Betalingsgrensen gjennom Vipps er nådd, og kunden trenger å re-identifisere seg med BankID i Vipps.

Hvordan slette konto på Vipps?

Husk at du mister historikken din når du sletter profilen.
  1. Velg Profil.
  2. Velg Personlig informasjon.
  3. Trykk på Slett profilen din.
  4. Bekreft at du vil slette profilen din.

Hvordan aktivere BankID på mobil på nytt?

BankID på mobil følger SIM-kortet og ikke mobiltelefonen. Hvis du bytter SIM-kort må du aktivere BankID på mobil på nytt i nettbanken din. Ta kontakt med banken din om du trenger hjelp eller trenger nytt personlig passord til BankID med kodebrikke eller app.

Skal BankID på mobil bort?

BankID på mobil ble utviklet av Telenor og bankene og ble lansert i 2009. BankID på mobil fases ut fra 2022 og erstattes av BankID på app, som er en enda mer fremtidsrettet løsning. Kodebrikken består for de som ikke kan bruke apper.

Hva kommer i stedet for BankID på mobil?

Med BankID-app får du en raskere og sikrere innlogging. BankID på mobil skal erstattes av BankID på app, men dette skjer ikke over natta. Tjenesten skal gradvis fases ut, men de aller fleste vil ha tilgang til den en god stund framover. Kodebrikken skal også bestå.

Er det trygt å bruke BankID når jeg logger inn?

BankID er en elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nett. I stedet for kulepenn, pass og papir, kan du bruke BankID med app eller kodebrikke.

Hvor mye koster det å bruke BankID på mobil?

Når du bruker engangskode-appen, taster du bare inn fødselsnummeret ditt. Da får du automatisk opp et varsel på mobilen, som du enkelt godkjenner med finger eller fjes. Og så er du innlogget – helt gratis! Last ned engangskode-appen i App Store eller Google Play.

Leave a Comment