Hvordan skru opp og ned lyden på AirPods?

Trykk på Mer info-knappen ved siden av AirPods på listen over enheter. Under Trykk og hold på AirPods trykker du på Venstre eller Høyre. Sørg så for at Støykontroll er valgt. Velg de to eller tre modusene for støykontroll som du vil bruke med trykk-og-hold-handlingen.

Hva betyr rødt lys på AirPods?

Hvis du plasserer AirPods i dekselet og ser et rødt eller gult lys, betyr det at dekselet lader dem. Når de er fulladet vil lyset lyse grønt når du åpner dekselet. Når du kobler AirPods-dekselet til eller plasserer det på en trådløs lader, vil lyset foran bli gult.

Hvordan legge til AirPods på iPhone?

Sammenkoble AirPods Pro med iPhone, iPad eller iPod touch
 1. Gå til Innstillinger > Bluetooth på enheten din, og slå på Bluetooth.
 2. Åpne etuiet med AirPods og hold det ved siden av enheten.
 3. Følg instruksjonene på skjermen, og trykk på Ferdig.

Hvordan skru opp og ned lyden på AirPods? – Related Questions

Hva er knappen bak Airpodsa?

Trykk og hold inne konfigureringsknappen på baksiden av ladeetuiet i opptil 10 sekunder. Statuslampen på forsiden av ladeetuiet skal blinke hvitt. Dette betyr at AirPods er klare til å koble til. Hold ladeetuiet med AirPods inni og lokket åpent, ved siden av iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvor er trykksensor på AirPods?

Trykk på trykksensoren på skaftet til en AirPod for å spille av lyd og sette den på pause.

Hvordan koble trådløse hodetelefoner til iPhone?

Koble enheten sammen med Bluetooth-tilbehør
 1. På enheten din går du til Innstillinger > Bluetooth. Deretter slår du på Bluetooth.
 2. Sett tilbehøret i søkemodus, og vent på at det dukker opp på enheten.
 3. For å sammenkoble trykker du på tilbehørets navn når det vises på skjermen.

Hvordan gjøre AirPods søkbar?

Åpne lokket mens AirPods er i ladeetuiet. Trykk og hold på konfigurasjonsknappen på baksiden av etuiet til statuslampen blinker hvitt. Når AirPods vises i listen over Bluetooth-enheter, velger du dem.

Hvordan søke opp AirPods?

Åpne Finn iPhone eller gå til iCloud.com og logg på med din Apple-IDen. Under oversikten trykk på AirPods. Nå vil du se et kart som viser hvor de er. Om du kun leter etter den ene (til eksempel høyre propp) eller de ligger på ulike steder, så kan du velge at kun den ene skal spille av lyd.

Hvordan få av varslinger på AirPods?

Gå til Innstillinger > Varslinger > Meldinger på enheten din, og slå på Kunngjør varslinger. Du kan også velge hva slags varslinger som skal kunngjøres.

Hvordan få Siri til å lese opp hvem som ringer?

Få Siri til å si hvem som ringer
 1. Velg Innstillinger > Siri og søk > Si hvem som ringer, og velg et alternativ.
 2. Når noen ringer, sier Siri hvem det er og spør om du vil ta imot samtalen. Si «ja» for å godta samtalen, eller «nei» for å avvise den.

Hvorfor snakker ikke Siri?

Gå til Innstillinger. Trykk på Siri og søk. Slå av Lytt etter «Hei, Siri», og slå funksjonen på igjen. Når skjermbildet Tilpass «Hei, Siri» dukker opp, trykker du på Fortsett.

Kan jeg få snakke med Siri?

I de mange situasjonene der det ikke passer å se på skjermen eller å skrive på et tastatur, kommer stemmestyringen godt med. Spesielt når du kan aktivere mobilen uten å røre den, ved å si «Hei Siri» eller «OK Google» til henholdsvis iPhone og Android.

Hvordan snakke med Siri på iPhone?

Aktiver Siri med en knapp
 1. På en iPhone med Face ID: Trykk på og hold inne sideknappen.
 2. På en iPhone med en Hjem-knapp: Trykk og hold inne Hjem-knappen.
 3. EarPods: Trykk og hold inne midt- eller ringeknappen.

Hva betyr Siri på norsk?

Betyningen er det samme som Sigrid, sammensatt av navnedelene «sig» og «rid», hvor første ledd er avledet av det norrøne ordet sigr = seier, mens siste ledd er avledet fra frid som kommer fra det norrønt frídr = vakker. Satt sammen betyr altså Sigrid og Siri «vakker seier». Norsk navnedag for Siri er 12. juni.

Hvorfor heter Siri på iPhone?

iPhone-appens navn «Siri», er ikke et tilfeldig valgt navn. Den er nemlig oppkalt etter vår egen Siri Kalvig. Til Dagens Næringsliv forteller hun hvordan det hele gikk til. Det var nemlig norskamerikaneren Dag Kittlaus som solgte appen til Steve Jobs, for hele 200 millioner dollar.

Kan Siri snakke norsk?

Slik aktiverer du norsk Siri

Gå til Generelt. Åpne opp Siris valgmeny. Velg «norsk» under språk.

Hva skjer viss du sier 108 til Siri?

Politiet advarer: Dette må du aldri si til iPhonen din. FARLIG LEK: IPhonens innebygde taleassistent, Siri, ringer nødnummeret hvis du sier «108 » til den.

Hvem er Siri sin stemme?

Helt siden Apple lanserte sin stemmestyrte virtuelle assistent “Siri” med Iphone 4S i 2011, har stemmen bak vært en godt bevart hemmelighet. Nå kan CNN avsløre at kvinnen bak den engelskspråklige versjonen med amerikansk aksent heter Susan Bennett og er fra Atlanta.

Leave a Comment