Hvordan komme inn på HBO?

Slik logger du inn på telefonen eller nettbrettet ditt:
  1. Åpne HBO Max og trykk så på Profil-ikonet .
  2. Trykk på Logg inn på kontoen din.
  3. Oppgi e-postadressen og passordet for HBO Max-kontoen din (eller HBO Nordic- eller HBO España-kontoen din) og så Logg inn.
  4. Velg profilen din og du er klar til å strømme.

Hvor finner jeg HBO Max?

Hvor kan jeg se HBO Max? Innholdet fra HBO Max ligger allerede i Telia Play, som er tilgjengelig via nett-TV, apper til smarttelefoner og nettbrett, Apple TV, Android Smart-TV og TV-dekoderen Telia box.

Hvordan se HBO Max med Telia?

Jeg har TV fra Telia, kan jeg få HBO Max i TV-abonnementet mitt? Hvis du har TV-abonnement med 50 poeng eller mer, finner du HBO Max i Valgmenyen (40 poeng). Har du i tillegg Bredbånd 750 Mbps eller raskere, kan du legge til HBO Max uten ekstra kostnad, og kan bruke poengene dine til noe annet.

Hvordan komme inn på HBO? – Related Questions

Hvorfor virker ikke HBO Max?

Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max-appen. Åpne appbutikken på enheten din, søk etter HBO Max og se om en oppdatering er tilgjengelig. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, kan du laste den ned og prøve å strømme på nytt.

Er HBO Max gratis?

HBO Max koster 89,- /mnd. som tilleggspakke, men er inkludert i prisen for RiksPakken. Hva kan jeg se av filmer og serier på HBO Max? Med HBO Max får du hele 15.000 timer med underholdning.

Hvordan få HBO Max i Norge?

Hvis du har et HBO Nordic-abonnement, kan du strømme HBO Max nå! Logg inn med din HBO Nordic-konto for å komme i gang. For å strømme på de andre enhetene dine, last ned HBO Max-appen fra App Store eller Google Play.

Hva skjer med HBO Max?

Skal bli til én app. WarnerMedia, som eier selskapet HBO, skal fusjonere med Discovery og bli til «Warner Bros. Discovery».

Hva skjer med HBO Nordic abonnement?

Hva skjer med HBO Nordic? HBO Max vil ta over for HBO Nordic, men det er bare navnet som fases ut. Nåværende abonnementer, det inkluderer dem som abonnerer via en TV-leverandør, vil automatisk flyttes over til HBO Max 26. oktober.

Når forsvinner HBO Nordic?

26. oktober 2021 forsvinner HBO Nordic til fordel for HBO Max på den norske strømmearenaen.

Hva er forskjellen på HBO Max og HBO?

Hvilke titler som kan strømmes utgjør den største forskjellen mellom HBO Max og HBO. HBO Max. Strøm HBO og mye, mye mer. Den nye strømmeplattformen samler alt innholdet på HBO med enda flere populære filmer, fråtsbare serier og eksklusivt Max-originalinnhold.

Er det forskjell på HBO Nordic og HBO Max?

HBO Max erstatter da HBO Nordic i TV- og strømmepakken, og koster det samme antall poeng. Har du allerede valgt HBO Nordic trenger du ikke å velge på nytt for å få tilgang. Hvordan får jeg tilgang til HBO Max-innhold?

Hvordan gå fra HBO Nordic til HBO Max?

Last ned HBO Max-appen på telefonen eller nettbrettet ditt, eller til HBOMax.com. Åpne HBO Max-appen og velg Logg inn (eller velg en serie eller film og så Logg inn). Oppgi e-postadressen og passordet for HBO Nordic– eller HBO España-kontoen din. Du ser en «Velkommen til HBO Max»-skjerm.

Hvor mye koster HBO Max i måneden?

På landingssiden hbomax.com er det to knapper å trykke på: “Registrer deg nå” og “HBO Nordic-abonnent: Trykk her”. Bruk brukernavn og passord fra din HBO Nordic-konto. Den nye strømmetjenesten koster 89 kr i måneden eller 699 kr i året.

Leave a Comment