Hvordan finne ticket number SAS?

Du kan se og sende kvitteringer på nytt for alle Travel Pass-produkter når du er logget inn på Mitt Travel Pass. Gå til Reiseoversikt og administrering. Velg Reiseoversikt og kvitteringer.

Hvordan booke om SAS?

Hvis du reiser med SAS i Europa, kan du endre de fleste billetter mot et gebyr. Hvis du endrer til en høyere pris, må du også betale mellomlegget for oppgraderingen. Reiser som bestilles på hjemmesiden vår, kan endres på nett. Hvis du har andre bestillinger, kan du ta kontakt med SAS Customer Service.

Hvordan få tilbake penger fra SAS?

Slik søker du om refusjon
  1. Gå til Mine bestillinger.
  2. Angi bestillingsreferanse og etternavn, eller logg inn.
  3. Åpne bestillingen og klikk på “Kanseller & refusjon».
  4. Velg reisende og flyvninger du ønsker refusjon for, og klikk på “Fortsett”.

Hvordan endre navn på SAS?

Hvis du vil endre navnet ditt i EuroBonus-profilen din, er det bare å logge inn og bruke skjemaet for navneendringer under Innstillinger. Du må også oppgi dokumentasjon (kopi av passet, legitimasjonen eller førerkortet ditt eller et annet offisielt dokument) som støtter navneendringen.

Hvordan finne ticket number SAS? – Related Questions

Hvor mye koster det å bytte navn på flybillett?

Hvis du må legge til eller fjerne et mellomnavn eller legge til et ekstra etternavn, og hvis du må bytte navn på grunn av en offisiell navneendring (for eksempel bytte fra pikenavn til ektefelles etternavn), kan vi også rette dette gratis.

Er mellomnavn viktig på flybillett?

Mellomnavn og initialer er ikke problemet. For- og etternavnet ditt må imidlertid være nøyaktig det samme på både passet ditt og flybilletten. Selv om du er kjent med mellomnavnet ditt, må du huske å bestille billetten i fornavnet slik det vises på passet ditt, ikke navnet du er kjent av.

Kan man endre navn på flybillett SAS?

Du kan endre navnet på en billett som ikke vil brukes for en flygning som drives av SAS, for eksempel for å gjøre en endring eller overføre billetten til en annen reisende. Merk: SAS sine vanlige billetter og SAS Bonus-billetter kan endres opptil én time før avgang.

Kan man endre navn på flybillett flyr?

Har du en Fleks-billett og ønsker å foreta en navneendring på en eller flere av de reisende, så kan dette gjøres ved å kontakte kundeservice. Vær oppmerksom på at slike endringer må gjøres før første flyvning i bestillingen.

Kan man endre navn på flybillett?

Nei. Det er i vanlige fall ikke mulig å bytte eller korrigere navn på flybilletten ifølge flyselskapenes regler. Når det er flere flyselskaper i bestillingen, kan det i tillegg føre til tekniske problemer med en eventuell endring.

Kan man endre navn på flybillett KLM?

Hvis du bestilte reisen via KLM og du flyr med KLM, Air France eller Delta Air Lines, kan du be om en navneendring gratis ved å kontakte oss opptil 30 timer før avreise. Hvis en av flyvningene betjenes av et annet partnerflyselskap, vennligst send oss din forespørsel minst 72 timer før avreise.

Hvordan kontakte KLM?

Dersom du skal kontakte KLM i Norge:

KLM`s kundeservice i Norge har telefonnummer 22 64 37 52. Åpningstidene er fra klokken 08:00 til 23:00 mandag til søndag. KLM på Kristiansand lufthavn Kjevik Telefon + 47 67 03 03 30 (Avinors sentralbord) og + 47 38 70 75 00 (bagasjeservice) Tekstmelding på WhatsApp +31 20 649 0787.

Hvordan kansellere fly KLM?

Vil du annullere flyvningen din

Du kan alltid be om refusjon i penger for KLM-flyvningen din innen 24 timer etter at den er bestilt. Har du bestilt flyvningen din for mer enn 24 timer siden, og flyr du Economy Class eller Premium Comfort Class? Sjekk billetttypen din for å se om du kan be om refusjon i penger.

Kan jeg få pengene tilbake for min flybillett?

Fly- og pakkereiser

Hvis du avbestiller en flyreise, har du krav på summen for billetten, fratrukket skatter og avgifter – disse får du tilbake fra flyselskapet. Hvis flyselskapet eller pakkereisearrangøren kansellerer turen, må selskapet refundere deg hele beløpet.

Hva skjer hvis flyet blir kansellert?

Hvis flyet blir innstilt skal flyselskapet tilby deg tre alternativer: refusjon, ombooking så snart som mulig, eller ombooking på et senere tidspunkt.

Leave a Comment