Hvor mye tjener man som selger?

Fastlønna starter på 20 000 kroner i måneden og kan øke med ansiennitet , men om man når toppen av stigen, kan man ha månedslønner på 80 til 100 000 kroner. Man kan påvirke lønnen mye selv her, og om man står på kan man tjene veldig godt.

Hvor mye tjener en salgsmedarbeider?

Kilde
Månedslønn (kr)
Gjennomsnitt
1219 Andre administrative ledere74 10075 820
1221 Salgs- og markedssjefer82 110:
1222 PR- og informasjonssjefer73 99082 690

Hva tjener en b2b selger?

Snittet på årslønnen er NOK 736 080, hvor menns snittlønn er NOK 738 600 og kvinners NOK 715 320.

Hvor mye tjener man som selger? – Related Questions

Hva kreves av en god selger?

Her kommer 10 egenskaper du trenger for å bli en god selger:
  1. En god selger må være ydmyk.
  2. En god selger må være empatisk.
  3. En god selger må være nysgjerrig.
  4. En god selger må være lærevillig.
  5. En god selger må være tilpasningsdyktig.
  6. En god selger må være kreativ.
  7. En god selger må være strukturert.
  8. En god selger må være sulten.

Er selger et yrke?

Produkter og tjenester selges over alt i privat- og bedriftsmarkedet. Selger er derfor et svært vidt yrkesbegrep som kan ha mange ulike arbeidsformer og arbeidsområder. Som selger er du den som møter selskapets kunder og i så måte din arbeidsgivers ansikt utad.

Hvor mye tjener en salgssjef?

Snittet på årslønnen i en salgssjef stilling i Norge ligger på NOK 877 200. Snittet på menns lønn i en salgssjef stilling er NOK 906 840, mens snittet på kvinner er NOK 790 320. Kvinnelige salgssjefer og salgs- og markedssjefer tjener altså i snitt 15% mindre enn en mann.

Hva gjør en selger?

Som selger er du den som møter selskapets kunder og i så måte din arbeidsgivers ansikt utad. Din hovedoppgave er å sørge for at selskapet du representerer får solgt sine produkter til markedet, enten markedet er privatpersoner eller private og offentlige virksomheter.

Hva er et godt salg?

Når vi har solgt et produkt som dekker kundens behov til en fornuftig pris, har vi utført et godt salg, og kunden har gjort et godt kjøp.

Hvor mye tjener en lufthavnbetjent?

Hva kan man forvente i lønn i dette yrket? – Grunnlønnen er 505 000 kroner. Du får også tillegg hvis du jobber kveld, helg, natt eller overtid. Med turnustillegget kan du tjene opptil hundre tusen kroner pluss i overtid.

Hvordan bli en god salgssjef?

For å være salgssjef bør du være glad i å ha kontakt med mennesker, sosial og flink til å bygge relasjoner. Du bør være analytisk og resultatorientert. Du bør ha gode lederegenskaper, og evne til å motivere og veilede dine ansatte.

Hvordan bli en god selger i butikk?

Det beste grunnlaget er å ha tro på produktet og kunnskap om det du selger. Har du disse to på plass er det lett å bli ikke bare en god selge, men den beste. Noen mener du trenger erfaring og jo lenger erfaring jo bedre. Vel, dette kan så klart hjelpe deg på vei med å gi deg mer selvsikkerhet.

Hvorfor vil du jobbe med salg?

Å jobbe med salg og kundeservice gir deg en grunnleggende forståelse for forretningsprosesser. Du har jevnlig kontakt med blant annet kunder, IT, leverandører, innkjøpsavdelingen og mange andre, du får innsikt i hvordan en bedrift fungerer og hvordan de ulike delene av organisasjonen henger sammen.

Hva er en B2B selger?

Hva er B2B-salg? Når man snakker om B2B-salg, eller business-to-business-salg som det også kalles, snakker man om bedrifter som primært selger produkter og tjenester til bedrifter, i stedet for direkte til forbrukere (B2C: business-to-consumer).

Hvordan markedsføre B2B?

B2Bmarkedsføring sies å være enkelt: Skaff nye kunder og behold eksisterende kunder.

B2Bmarkedsføring: hvordan få oppmerksomheten og begeistre prospekter og kunder

  1. Grundige (67 % av kjøpsreisen gjøres nå digitalt)
  2. Tøffe forhandlere (B2B-kjøpere avviser i snitt fire tilbud før de aksepterer det beste)

Hvor mye tjener en salgssjef?

Snittet på årslønnen i en salgssjef stilling i Norge ligger på NOK 877 200. Snittet på menns lønn i en salgssjef stilling er NOK 906 840, mens snittet på kvinner er NOK 790 320. Kvinnelige salgssjefer og salgs- og markedssjefer tjener altså i snitt 15% mindre enn en mann.

Hva er forskjellen på B2B og B2C?

B2B salg refererer til en salgsmodell der en virksomhet selger sine produkter eller tjenester til en annen virksomhet. Det er forskjellig fra salg fra bedrift til forbruker (mer kjent som B2C).

Hva står B2C for?

B2C står for Business to Customer, og er handel mellom bedrifter og kunder/privatpersoner, til forskjell fra mellom bedrifter (B2B – Business to Business).

Hva er B2B segment?

Kort sagt er B2B en vanlig forkortelse for begrepet ‘business-to-business’. Dette er når selskaper selger til hverandre, i stedet for en bedrift som selger til inndividoble forbrukere.

Hva er en B2B kunde?

B2B står for Business to Business, og er handel mellom bedrifter, til forskjell fra mellom bedrifter og forbruker/privatpersoner (B2C – Business to Customer).

Leave a Comment