Hvor mye tjener en salgsmedarbeider?

Kilde
Månedslønn (kr)
Gjennomsnitt
1219 Andre administrative ledere74 10075 820
1221 Salgs- og markedssjefer82 110:
1222 PR- og informasjonssjefer73 99082 690

Hvor mye er det vanlig å tjene som telefonselger?

Fastlønna starter på 20 000 kroner i måneden og kan øke med ansiennitet , men om man når toppen av stigen, kan man ha månedslønner på 80 til 100 000 kroner. Man kan påvirke lønnen mye selv her, og om man står på kan man tjene veldig godt.

Hva vil det si å være salgskonsulent?

En salgsagent er en eller flere profesjonelle selgere som eier et eget foretak og jobber med agenturer og selger produkter/tjenester som selvstendig agent på vegne av andre selskaper.

Hvor mye tjener en salgsmedarbeider? – Related Questions

Hva er lønnen til en selger?

Selgere (engros) har en gjennomsnittlig månedslønn på 58 110 kroner. Her tjener kvinnene 52 860 kroner, mens menn tjener 60 200 kroner. I kategorien «andre salgsmedarbeidere» er den gjennomsnittlige månedslønnen på 39 280 kroner. For menn er den på 40 110 kroner, mens kvinner tjener 38 310 kroner i måneden i snitt.

Hva tjener en god selger?

Snittlønn, utvalgte stillinger – selgere og salgssjefer
Enkelte salgsstillinger og Salgs- og MarkedssjeferÅrslønn
Salgs- og Markedssjefer877 200
Salgskonsulenter, tekniske og medisinske produkter736 080
Salgskonsulenter, IKT-produkter741 120
Selger (Engro)615 960

Hvilke oppgaver har en salgssjef?

En salgssjef har ansvaret for bedriftens salgsvirksomhet og leder salgsteamet. Salgssjefen har ansvaret for og leder alle selgerne i bedriften. Produkter og tjenester kan selges både til privatkunder og bedriftskunder. Som salgssjef bør du ha interesse for, og kunnskap om, produktene og tjenestene bedriften din selger.

Hvor mye tjener en salgssjef?

Snittet på årslønnen i en salgssjef stilling i Norge ligger på NOK 877 200. Snittet på menns lønn i en salgssjef stilling er NOK 906 840, mens snittet på kvinner er NOK 790 320. Kvinnelige salgssjefer og salgs- og markedssjefer tjener altså i snitt 15% mindre enn en mann.

Hva er en salgsmedarbeider?

En salgsmedarbeider jobber med salg, produktveiledning, kundebehandling og yter service til privatkunder eller bedrifter. En salgsmedarbeider kan arbeide innenfor mange forskjellige bransjer, for eksempel elektro, sport, klær, dagligvarer, foto eller optikk.

Hva skal til for å lykkes som selger?

Høgevold trekker fram de fem viktigste driverne for å lykkes med salg og/eller øke salget:
 1. Salgsrelatert kunnskap: Kunden er bedre informert og produktene er mer komplekse.
 2. Tilpasningsevne: Selgeren må ikke ha noe standardprat.
 3. Rolleuklarhet.
 4. Kognitive evner:
 5. Engasjement og motivasjon:

Hva kjennetegner en toppselger?

Toppselgere klarer på en sympatisk og interessant måte å inspirere og samarbeide med kunden. De trekker kundene med i konstruktive dialoger og utfordrer dem, slik at de sammen kommer frem til verdifulle konklusjoner. De deler research, nye idéer, bransjeinnsikt og annen verdifull informasjon som informerer kundene.

Hvem er en god selger?

Det som kanskje mest kjennetegner de beste selgerne er deres evne til å fokusere og prioritere. De vet hva de skal gjøre hver dag, hver uke og hver måned, og de evner å gjøre ting i rett rekkefølge i forhold til viktighet og relevans. De lar seg ikke distrahere av saker som haster men som ikke er viktige.

Kan man selge seg selv?

Det å «selge seg selv» handler om at du må overbevise intervjueren at du den rette kandidaten for stillingen, hvilke egenskaper og erfaring du har, og hva du kan tilføre virksomheten. Dette krever at du er konsentrert og har forberedt deg godt. Hvis dette ikke gjøres riktig kan du fort bli en uaktuell kandidat.

Hva er lett å selge?

Kjøkkenting, klesplagg til voksne og barn, planter, interiør, bøker, sportsutstyr og leker som ikke blir brukt er ting som fint kan selges på nett. Grunnen til at målet er et antall og ikke en pengesum er for å motivere til å legge ut annonser også for småting.

Er det lov å kjøpe billig og selge dyrt?

Dette er lovlig, men når du videreselger varene, er det viktig at du er ærlig om tilstanden og alt du vet eller ikke vet om det du selger. Som selger av brukte varer på Finn.no har du en opplysningsplikt. Du må opplyse om alt du vet om varen til kjøper.

Hva er best å selge på nett?

Ifølge DIBS utgjør kategorien «reiser» halvparten av det totale forbruket. Samtidig handler forbrukerne stadig flere fysiske varer på nett, og da særlig klær, sko og tilbehør samt elektronikk. Også fysiske medier, som film og plater, og skjønnhet og velvære er blant nordmenns netthandelsfavoritter.

Hva er et godt salg?

Når vi har solgt et produkt som dekker kundens behov til en fornuftig pris, har vi utført et godt salg, og kunden har gjort et godt kjøp.

Hva er enklest å selge på nett?

– Hvor fort du får solgt, kommer blant annet an på hvor pent brukt tingene er og pris.

Topp 10 varer som ligger kortest ute:

 • Konsertbilletter – 7,3 dager.
 • Kjøleskap – 8 dager.
 • Mobiltelefoner – 8,4 dager.
 • Vaskemaskiner – 8,4 dager.
 • Komfyrer – 8,6 dager.
 • Hagemøbler – 9,3 dager.
 • TV – 9,4 dager.
 • Kommoder – 10 dager.

Kan man skrive selges som den er?

Selgeren må ikke skrive «som den er» for at forbeholdet skal gjelde. Som loven direkte sier er det kun nødvendig å gi et lignende forbehold. Typiske eksempler er: selges som den står, selges fri for selgers risiko, som forevist, som vist og så videre.

Kan selger trekke seg fra bil salg?

Vi får ofte henvendelser fra klienter som lurer på om kjøperen kan trekke seg fra kjøpet. Den klare hovedregelen er at man ikke kan trekke seg fra det som er avtalt. Avtaler skal holdes, og som regel kan man ikke fri seg fra avtalen, med mindre dette fremgår av kontrakten partene har inngått.

Leave a Comment