Hvor mye koster det å ta en tatovering?

Priseksempler. I Norge er det vanlig at man betaler mellom 1000 og 1500 kroner timen for tatoveringer, men det finnes også tatovører som koster mer eller mindre enn dette. Minsteprisen starter ofte rundt prisen for en halvtimes arbeid.

Hvor mye koster en full sleeve?

En full sleeve koster som regel mellom 30 000 – 60 000 kroner, men det kan også koste mer siden det er mange faktorer som kan ha innvirkning på totalprisen. Vi vil uansett kunne gi deg et prisestimat på forhånd.

Hvor lang tid tar det å ta en liten tatovering?

Det tar vanligvis ca. 30 minutter å ta en liten tatovering. Når det gjelder de mer omfattende tatoveringene, kan det ta lengre tid, avhengig av størrelsen på tatoveringen og hvor omfattende den er. Det er mange faktorer som spiller inn når det gjelder tatoveringstid.

Hvor mye koster det å ta en tatovering? – Related Questions

Hvor er det mest vondt å ta tatovering?

De 10 mest smertefulle stedene å tatovere seg
 1. Hodet. Ikke bare er det smertefullt, men opplevelsen blir ekstra grusom av at man i tillegg kan høre lyden så godt.
 2. Hånden. Håndflaten er det mest smertefulle stedet å tatovere, og bør unngås, mener Eschenbach.
 3. Brystbenet.
 4. Albuen.
 5. Rumpeballene.
 6. Indre lår og kne.
 7. Foten.
 8. Ansiktet.

Hvor er det minst vondt å ta tatovering?

Generelt vil det være mindre vondt å tatovere områder med mye muskler og fett, sånn som utsiden av låret eller baksiden av leggen. Du kan forvente ekstra smerte hvis tatoveringsnåla treffer steder med mye nerver, som når du tatoverer innsiden av låret.

Kan man bli dårlig av tatovering?

Ifølge rapporten fra Vidensråd for Forebyggelse, er den største risikoen ved tatoverer infeksjon, som kan gi byller og i verste fall ramme blodet. Det kan være livsfarlig. 40 prosent av alle tatoverte opplever plager som for eksempel kløe eller solskader, siden den tatoverte huden ikke tåler sol like godt.

Når kan man ikke ta tatovering?

– Vi anbefaler å ikke tatovere deg hvis du er forkjølet eller har nedsatt allmenntilstand, da immunforsvaret er nedsatt og takler en tatoverings prosess dårligere enn når man er frisk. – Hvis du har gjennomgått COVID-19 sykdom anbefaler å vente 14 dager fra man ble smittet før man tatovere seg.

Kan man svette etter tatovering?

Trening og svetting de første 48 timene

I denne perioden er det viktig å ikke svette for mye. Dersom du svetter mye vil det være fare for at du svetter ut noe av blekket før det har blitt skikkelig innkapslet i huden din. Det er derfor ikke anbefalt å trene de første 48 timene etter at du har fått tatoveringen din.

Hvor mye for en liten tatovering?

En liten tatovering med enkle svart-hvitt linjer koster vanligvis fra 1000 til 2000 kroner. Dette kan for eksempel være en enkel rose på 10 x 5 cm på skulderen, armen eller i nakken. Gjennomsnittlig betaler nordmenn mellom 2000 og 5000 kroner for en tatovering.

Kan en 16 åring ta tatovering?

T FOR TATOVERING

I Norge finnes det faktisk ingen lovbestemt nedre aldersgrense for å ta tatovering eller piercing. Likevel har de fleste seriøse tatoverings- eller piercingstudioer har en aldersgrense på 18 år. Noen steder har en aldersgrense på 16 år dersom man har tillatelse fra foreldre.

Kan man dusje etter man har tatt tatovering?

Hold deg unna sol, solarium, badstu, badekar (dusje går bra) svømmebasseng, bading i åpent vann og andre smittekilder de neste 14 dagene. Når du dusjer, pass på at du skyller bort sjampo- og såperester fra tatoveringen, ikke dusj for lenge. Hold deg unna hardt fysisk arbeid og trening de første 48 timene.

Hvor lenge må man vente med å drikke etter tatovering?

I det medisinske forskningsmiljøet diskuteres det om alkohol (etanol) kan påvirke blodets evne til å levre / koagulere . Tatovering er jo i praksis tusenvis av små nålestikk inn i huden og lager dermed små mikroblødninger. Sånn sett tenker jeg det er fornuftig å vente i minst 48 timer før en inntar alkohol.

Hvem kan ikke ta tatovering?

Vi råder deg til å snakke med din tatovør hvis:

– Du går på blodfortynnende medisiner. – Du har epilepsi eller går på epilepsimedisiner. – Du har sirkulasjons problemer, hjertelidelser, hemofili eller sterke migreneanfall. – Du har diabetes.

Hvordan sove med ny tatovering?

Den første natten anbefales det som oftest at man sover med plastfolie på tatoveringen, og det er tre grunner til det.

Sove med plast på tatoveringen

 1. Hindrer bakterier og infeksjon.
 2. Minimerer væsking.
 3. Kleber ikke mot sengetøy / hindrer skader.

Skal man barbere seg før tatovering?

For å få et best mulig resultat bør du fjerne hårveksten før du får tatovering. Du kan gjøre dette ved å barbere deg eller ved å vokse deg.

Hva kan man ikke gjøre når man har tatt tatovering?

Sola som treffer tatoveringen vil brenne deg, lage skorpe og gjøre vondt. Du bør heller ikke bade, uansett vann, hverken i hav, basseng eller badekar. Hold deg til dusjer. Tatoveringen har ikke godt av å bli bløtlagt i mer enn noen minutter, og mange bakterier trives godt i all slags vann.

Kan man drikke alkohol etter en tatovering?

Vi fraråder deg som har tatovert deg å drikke alkohol i groperioden. Alkohol tynner ut blodet, som betyr at gro-prosessen ikke blir optimal. Vi ser ofte at tatoveringen blir blass som et resultat av å drikke alkohol mens tatoveringen gror.

Leave a Comment