Hvor lenge varer selvbruning St Tropez?

Den optimale fargen varer i tre dager, produktet er fri for parabener. Forberedelse er nøkkelen for vellykket selvbruning! Sørg for at huden er ren, samt at hårfjerning og eksfoliering er gjort 24 timer før påføring.

Kan man bruke St Tropez i ansiktet?

Kan brukes på både kropp og ansiktet. Den er meget enkelt å påføre og bruker få sekunder på å tørke. Bør brukes 2 ganger i uken for å opprettholde fargen.

Hvordan bruke St Tropez Self Tan?

Bland 3-5 dråper inn i After Sun for en ekstra glød etter en lang dag i solen. St. Tropez Purity Vitamins Mist Self Tan er en brozer mist som gir deg en fantastisk gylden og jevn farge med en tropisk duft som løfter humøret. Misten er enkel å påføre og gir fukt i opptil 72 timer.

Hvor lenge varer selvbruning St Tropez? – Related Questions

Skal man dusje etter selvbruning?

Hvis du vil ha dypere resultat kan man smøre seg flere dager på rad til du er fornøyd med fargen. Vi anbefaler å dusje etter hver påføring – det er først da du ser hvor mye farge du har fått. Unngå å skrubbe huden da fargen da vil falme.

Skal man ta på fuktighetskrem før selvbruning?

Skal du bruke selvbruning? Et godt råd er å skrubbe bort døde hudceller og smøre deg med bodylotion før du smører på selvbruningskremen. Det vil gi en jevn og fin farge! Og husk å bruke påføringsvott.

Hvordan ta på Self Tan?

Sørg for at huden din er helt tørr, og om du ønsker det kan du smøre inn litt vanlig fuktighetskrem på tørre områder som albuer, knær, hender og føtter. Ta litt og litt av selvbruningskremen/moussen og ha fokus på én kroppsdel av gangen, med lette, sirkulerende bevegelser (bruk påføringshansken).

Hvordan bruke Self Tan Spray?

– For en fin og jevn brunfarge, hold flasken omtrent 20 cm fra området som skal påføres og spray forsiktig og jevnt over området. Riktig avstad til flasket er alfa omega for et jevnt resultat. Dersom flasken holdes for nære vil strålen fra sprayen bli for konsentert og føre til mindre jevn påføring.

Hvordan bruker man Self Tan drops?

Self Tan Drops bygger gradvis opp en glødende solkysset farge i ansiktet. Få en lekker brunfarge uten å måtte utsette ansiktet for direkte sollys. Bland den inn i din fuktighetskrem, la den virke over natten og skyll av dagen etter. Self Tan drops brukes hver kveld til ønsket resultat er oppnådd og gjenta ved behov.

Hvordan ta på Self Tan Lotion?

Husk alltid å påføre Selt Tan Mousse med påføringshanske for et jevnt resultat og flekkfrie hender. Steg 1: Kroppen er renset og eksfoliert. Steg 2: Smør fuktighetskrem på ekstra tørre hudområder, som albuer og knær for et jevnt resultat. Steg 3: Påfør 2-3 pump på Self Tan Mitt.

Kan man sove med selvbruning?

La kremen trekke godt inn i huden før du tar på løstsittende tøy. 8. Unngå vann i 4 timer. Derfor er også den beste tiden å ta selvbruning på kvelden slik at du kan sove med den.

Kan man barbere leggene etter selvbruning?

2) Du vokser deg eller barberer deg samme dag som du påfører selvbruneren. Om du vokser eller barberer deg mindre enn 24 timer før du påfører et selvbruningsprodukt vil produktet legge seg i porene og gi sorte prikker. Pass derfor på at all hårfjerning utføres minst 1 døgn i forkant!

Hvorfor blir selvbruningen flekkete?

Hvorfor blir selvbruningen flekkete? Hvis du «glemmer» å skrubbe visse hudområder vil disse hudområdene ha flere hudceller som reagerer med DHA og kan derfor bli «mørkere». Dette er ofte årsaken til den flekkete brunfargen mange får etter å ha brukt selvbruning.

Blir man like brun gjennom selvbruning?

Blir man brun av sola selv om man har på selvbruning? – Absolutt! Selvbruning farger først og fremst de døde hudcellene på toppen, mens sola trenger dypere ned i huden slik at produksjonen av melanin settes i gang. Når melaninet kommer opp til overflaten blir huden brun av sola.

Hva er farlig med selvbruning?

Selvbruning er ikke farlig, og kan trygt brukes over tid istedenfor overdreven soling. Husk at selvbruning ikke gir noen form for solbeskyttelse! Du bør bruke solkrem selv om huden er brun.

Kan man shave før selvbruning?

– Å barbere seg rett før man påfører selvbruning bør man ikke gjøre. Da fester fargen seg i hårsekkene, og resultatet kan se ujevnt og «prikkete» ut, sier Isachsen.

Hvorfor blir jeg grønn av selvbruning?

Dette kalles oksidasjon og kan skje hvis produktet har blitt for gammel eller ikke har blitt lukket ordentlig. Fargelederen består av tre farger; rød, gul og blå. Når den røde fargen oksiderer, blir gul og blå igjen, og skaper den grønne fargen.

Hvorfor blir jeg ikke brun av selvbruning?

Du må sørge for at huden er eksfoliert og godt smurt i flere dager før du bruker selvbruning for å få et optimalt resultat. Tørr hud vil nemlig ta opp kremen ujevnt, og du vil dermed også se ujevn ut i fargen, men skjolder og misfarging.

Kan man ta sol med selvbruning på?

Siden selvbruning kun påføres på overhuden, ikke injiseres eller trenger dypere inn, så er det ifølge også denne hudterapeuten et svært godt alternativ til å sole seg i solen ute eller solarium for å oppnå en fin brunfarge.

Leave a Comment