Hvor langt er det fra Halden til svenskegrensa?

Avstand mellom Halden og Stockholm

Avstand i rett linje mellom Halden (Østfold) og Stockholm (Sverige) er 380.31 km, men reiseavstanden er 490 km km lang rute. Det tar 6 timer 42 mins å gå fra Halden til Stockholm.

Hvor lang tid tar det fra Sverige til Danmark?

Reis med ferge til Göteborg og Frederikshavn og nyt den mest direkte ruten mellom Sverige og Danmark. Etter bare 3 timer og 30 minutter vil du ankomme avslappet og forfrisket og klar for din videre reise.

Hvor mye koster det å kjøre fra Haugesund til Bergen?

Sammenlign reise med buss, tog, fly eller med din egen bil
TransportmetodeAvstandPris
buss143 km164 NOK
buss and ferry141 km164 NOK
egen bil328 km678 NOK

Hvor langt er det fra Halden til svenskegrensa? – Related Questions

Hvor mange ferger mellom Bergen og Stavanger?

Bergen til Stavanger Ferge

I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Fjord Line. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Hvor lang tid tar båten fra Stavanger til Bergen?

Turen tar 5 timer og 30 minutter.

Hvor mye koster det å ta danskebåten?

Hos oss betaler du for selve lugaren, ikke antall reisende. MiniCruise (tur/retur med samme skip) fra kr 216,- per person når to reiser sammen i Standard innvendig økonomilugar. Transportreise (én vei) fra kr 224,- per person når fire reiser sammen i Standard innvendig lugar inkl.

Hvor lenge før må man møte opp Fjord Line?

Hvor lenge før avreise må jeg møte til innsjekk? Fremmøte skal skje senest 60 minutter før avgang. Ombordstigning senest 30 minutter før avgang.

Hvor mye koster det å kjøre fra Stavanger til Bergen?

Stavanger Taxi tar 14,26 kroner per kilometer. Mellom Stavanger og Bergen er det 210 kilometer. Da blir prisen på nesten 3000 kroner. I tillegg til ferjebilletter og andre påslag må du nok regne med å punge ut rundt 4-5000 kroner for turen.

Hvor langt er det å kjøre fra Bergen til Haugesund?

Avstand mellom Haugesund og Bergen i luftlinje er 109 kilometer og kjøreavstand er 141 kilometer. Estimert kjøretiden fra Haugesund til Bergen er ca 2 timer 45 minutter.

Hvordan komme seg fra Bergen til Haugesund?

Kystbussen har 7 avganger hver dag mellom Haugesund og Bergen, som en del av ruten mellom Stavanger og Bergen. Kystbussen går fra sentrum til sentrum på 3 timer og 15 minutter, i topp moderne busser med regulerbare seter, strømuttak og WC om bord.

Hvor mye koster det å kjøre fra Stavanger til Bergen?

Stavanger Taxi tar 14,26 kroner per kilometer. Mellom Stavanger og Bergen er det 210 kilometer. Da blir prisen på nesten 3000 kroner. I tillegg til ferjebilletter og andre påslag må du nok regne med å punge ut rundt 4-5000 kroner for turen.

Hvilken vei er best å kjøre fra Bergen til Oslo?

Den raskeste turen er over Hardangervidda, mens den lengste er om Filefjell. For skal du til Bergen så må du over fjellet, og det er her du må vurdere hva du har lyst å oppleve på veien. De mest benyttede fjellovergangene mellom Oslo og Bergen er Hardangervidda, Haukeli, Aurland – Hol, Filefjell og Hemsedal.

Hva heter veien mellom Oslo og Bergen?

E16 over Filefjell:

Dette er veien Stortinget på 1990-tallet vedtok som hovedvei.

Kan man kjøre over Hardangervidda?

Hardangervidda nasjonalparkrute, også kalt Fjellveien Telemark, er en kjørerute der du kan oppleve Hardangervidda og fjellet i Telemark vår, sommer eller høst.

Er det vanskelig å kjøre bil i Oslo?

Konklusjon. Kjøring i byen er ingen lek. Sannsynligheten for stressende situasjoner og ulykker er betydelig større på steder med mye bebyggelse, mange trafikanter – og , ikke minst, mange ulike former for trafikanter. I byen er det mange som kan gjøre kjøreturen vanskelig.

Hvor mye koster det å kjøre til Sverige fra Oslo?

Fra Oslo sentrum til Strömstad er det drøyt 130 km hver vei (265 kilometer tur/retur), noe som gir en beregnet totalkostnad på 1855 kroner. Bompenger kommer i tillegg. Hvis du bare vil kjøre til det populære kjøpesenteret Nordby rett over grensen, blir det omtrent tre mil kortere kjøring.

Leave a Comment