Hvor kan man købe billige parfumer?

Hos eaudeparfum.dk forhandler vi et stort udvalg af billige parfumer, deodoranter og skønhedsprodukter online. Hos os kan du blandt andet købe hudpleje produkter fra Ole Henriksen, Lancome og Clarins samt parfumer fra Gucci, Hugo Boss, Calvin Klein, Giorgio Armani, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Versace og mange flere.

Hvilken herre parfume er bedst?

Top 10 dufte til mænd
 1. Dior Sauvage Eau de Toilette.
 2. Bleu de Chanel Eau de Parfum.
 3. Matas Striber Men Eau de Toilette.
 4. Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum.
 5. Giorgio Armani Acqua Di Gio Eau de Toilette.
 6. Chanel Allure Homme Sport Eau de Toilette.
 7. Giorgio Armani Emporio Stonger with You Eau de Toilette.

Hvor mange spray med parfume?

Den mest koncentrede duft er parfumen, derefter kommer Eau de Parfume og Eau de Toilette. Vælger du den mest koncentrerede variant, holder den i længst tid. Samtidig er det også den type duft, du skal bruge mindst af. Hold dig som hovedregel til to sprøjt.

Hvor kan man købe billige parfumer? – Related Questions

Hvordan dufter man godt hele dagen?

Sådan får du det bedste ud af din eau de toilette

Duften på en eau de toilette holder ikke mere end tre timer – så hvis du vil dufte hele dagen, så skal du nok tage din eau de toilette med dig. Til gengæld er den god, hvis du ikke er vant til at bruge parfume og gerne vil starte ud med en lidt afdæmpet duft.

Hvordan får man sin parfume til at holde længere?

Med disse 6 simple tricks får du mest muligt ud af din parfume, så duften holder længere og bedre.
 1. Fugt din hud først. Brug en duftfri bodylotion før dine yndlingsdråber.
 2. Vælg din koncentration. Helt ren parfume, blot kaldet parfum, holder i cirka 9 timer.
 3. Pift på din puls.
 4. Hold varmen.
 5. Begræns dig.
 6. Læg den gerne lagvis.

Hvordan sprøjter man parfume på?

Påfør parfumen på pulsområder – det vil sige bag øret, håndleddet eller halsen, da det er kropsvarmen, der aktiverer parfumen. Stop med at gnide – du skal ikke gnide parfumen rundt på håndleddene, da det vil ødelægge molekylerne, og derved duften.

Hvor lang tid holder 30 ml parfume?

En Eau de Parfum (EdP) holder i cirka fem timer, og en Eau de Toilette (EdT) holder i cirka tre timer. Det skyldes, at EdP indeholder mere koncentreret duftolie. Der findes heldigvis et par tricks til at få duften til at holde så længe som muligt.

Hvor mange clean parfumer er der?

I vores sortiment finder du også Clean Skin, Clean Flower Fresh, Clean Shower Fresh, Clean Fresh Laundry, Clean Blossom, Clean Fresh Linens, Clean Simply, Clean Ultimate, Clean Original, Clean Pure Soap & Clean Cool Cotton.

Hvor mange ml er der i en clean parfume?

Clean Simply Clean Eau de Parfum 30 ml.

Hvad holder længst eau de parfum?

Den indeholder fra 15 og 22 procent duftolier i en opløsning af vand og alkohol. Omkring 70% af duften i en eau de parfum går tabt efter nogle timer, mens de resterende 30% holder i et døgns tid.

Hvor længe holder 50 ml parfume?

Parfume: 8 år

Hvis du opbevarer dine parfumer mørkt og tørt, kan de holde i rigtig mange år.

Hvor længe holder 100 ml parfume?

Alt fra 1 år til 8 kan en parfume typisk holde. En uåbnet parfume kan selvfølgelig holde sig markant længere tid end en der har været åbnet og sprayet med. Lys og varme nedbryder duften over tid, så derfor er badeværelset faktisk et rigtigt dårligt sted at have ens parfume til at stå.

Kan parfume miste duften?

Parfume er en undtagelse

Som udgangspunkt kan en parfume ikke blive for gammel, da den indeholder et højt indhold af alkohol. Dette betyder dog ikke, at parfumen ikke kan ændre duft eller fordampe over tiden.

Hvilken duft der tænder kvinder på?

Vanilje: Kvinder og mænd er vilde med vanilje. Hvorfor det? Fordi duften minder os om barndom – vanilje bruges som ingrediens i mange lækkerier (kager, is). Derfor er det ikke overraskende, at vanilje er blandt vores foretrukne dufte.

Hvilken parfume kan kvinder bedst lide til mænd?

5 parfumer som kvinder elsker at dufte på mænd!
 • Valentino Uomo Eau de Toilette.
 • Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette.
 • Hugo Boss The Scent for Men Eau de Toilette.
 • Dolce & Gabbana – D&G – The One for Men Eau de Toilette.
 • Yves Saint Laurent – YSL – L’Homme Eau de Toilette.

Hvilke dufte tænder mænd på?

Undersøgelsens mest ophidsende duft var duften af frisk appelsin, så vil du have scoregaranti, så gå efter parfumer med appelsin som topnote. Andre populære dufte var: grapefrugt, jasmin, ylang-ylang og sandaltræ, mens duften af pudder og meget kraftig blomsterduft var deciderede turn offs.

Hvilke parfumer tiltrækker mænd?

Forskerne på centeret har testet, hvordan dufte af forskellige dagligdags madvarer påvirkede blodgennemstrømningen i penis hos 31 testpersoner i alderen 18 til 64 år. Det viste sig her, at lakrids, lavendel, græskartærte, donuts, appelsiner blandt de dufte, der fyrer mest op under de mandlige lidenskaber.

Leave a Comment