Hvor kan man kjøpe AutoPASS brikke?

Dette gjør du enklest via Min side på www.autopassferje.no. Oppskriften på hvordan du registrerer din AutoPASSbrikke på Min side finner du her.

Hvor mye koster en bombrikke?

Bombrikken er gratis. Du betaler kun et depositum på kr 200. Det kreves inn på første faktura. Du får tilbake depositumet hvis du selger bilen, avslutter bompengeavtalen og returnerer brikken til bompengeselskapet.

Er det lov å kjøre uten bombrikke?

Betaling uten brikkeavtale

Betaling for bompasseringer er lovregulert gjennom betalingsforskriften. Kjører du uten brikkeavtale, tas det bilde av bilens registreringsnummer. Du får faktura i posten på ordinær passeringsavgift uten gebyr fra bompengeselskapet som eier den bomstasjonen som du har passert.

Hvor kan man kjøpe AutoPASS brikke? – Related Questions

Hvor lang tid tar det å få AutoPASS?

AutoPASS-brikken tilsendes per post innen 1-2 uker, men du kan registrere ditt brikkenummer på din AutoPASS for ferje forskuddsavtale etter 1-2 virkedager.

Hva er forskjell på SkyttelPASS og AutoPASS?

Hva er forskjellen på SkyttelPASS og AutoPASS? AutoPASS er den tekniske løsningen for bompengeinnkrevingen i Norge. SkyttelPASS er en av fem AutoPASS-godkjente brikkeutstedere i Norge i dag.

Hvordan bestille brikke til AutoPASS?

Bestill AutoPASS-bombrikke
  1. Logg inn med BankID og opprett nytt kundeforhold.
  2. Når du mottar brikken din, er avtalen aktiv og du får alle fordelene dine.
  3. Du kan enkelt følge med på hvilke bompasseringer du har gjort og hvor mye de koster ved å logge inn på fremtindservice.no.

Hva heter AutoPASS nå?

En AutoPASS-utsteder er et selskap som leverer AutoPASS-brikker og fakturerer sine kunder for bompasseringer i bomstasjoner i hele Norge og og deler av Skandinavia. Tidligere var Fjellinjen en AutoPASS-utsteder, men er Fjellinjens AutoPASS-utsteder solgt og har skiftet navn til Fremtind Service.

Hvor mye koster SkyttelPASS-brikke?

Til hvert kjøretøy lagt til på avtalen vil du få tilsendt en SkyttelPASSbrikke i posten (med mindre du overfører eller gjenbruker en eksisterende SkyttelPASSbrikke). Hver brikke tilsendt har et engangsgebyr på 200 kroner.

Hvem eier SkyttelPASS?

Eiere. SkyttelPASS AS er et heleid datterselskap av Skyttel AS. Skyttel AS er eid av fylkeskommunene Vestland, Rogaland og Agder.

Hvorfor ha AutoPASS?

Med AutoPASS-avtale hos Fremtind Service får du blant annet disse fordelene: 20 – 100 prosent rabatt på bompasseringer (kjøretøy under 3.500 kg) 10 prosent rabatt på de fleste fergene i Norge. Alle bompasseringer på én faktura.

Hva er AutoPASS brikke?

AutoPASS er samlebetegnelsen på bompengeinnkrevingen i Norge. Det er kun utstederselskaper som har tillatelse til å inngå og administrere brukeravtaler (avtale med AutoPASSbrikke). Her finner du sist oppdaterte nyheter om bompengeordningen. Statens vegvesen har ansvaret for AutoPASS.

Hvordan feste AutoPASS?

I pakken finner du bombrikke med feste og våtserviett.
  1. Fjern eventuell gammel brikke.
  2. Bruk våtserviett som følger med i pakken, og rengjør frontruten den den nye bombrikken skal stå.
  3. Ta bort dekkpapiret på den ene siden av borrelåsen og fest borrelåsen til det merkede området på bombrikken.

Hvordan registrere ny bombrikke?

Kjøper du ny bil samtidig som du selger den gamle, kan du selv overføre avtalen til den nye bilen på Min Side. Husk også å flytte selve brikken din over fra gammelt til nytt kjøretøy. Dersom du ikke har avtale fra før, registrerer du deg som ny kunde på Min Side.

Leave a Comment