Hvor kan jeg laste ned vitnemålet mitt?

Ved hjelp av Vitnemålsportalen kan du selv hente ut dine resultater fra høyere utdanning og dele dem med studiesteder, potensielle arbeidsgivere og andre relevante parter. Tjenesten er gratis å benytte.

Kan man laste ned vitnemål fra vgs?

Kan jeg laste ned vitnemålet mitt fra videregående? Nei, det kan du ikke. Vitnemålet som du kan se i søknaden din er kun en elektronisk kopi som vi bruker i saksbehandlingen av søknaden din. Vitnemålet er sendt til oss fra den videregående skolen din.

Hvordan laste ned vitnemål som PDF?

For å få lastet ned det digitale vitnemålet ditt, gå til Vitnemålsportalen sine nettsider. Der må du så logge inn med ID-Porten eller FEIDE, og får tilgang til alle vitnemålene dine fra høyere utdanning. Her må du velge skolen du vil ha vitnemål fra, og hvilke fag eller grader som skal vises.

Hvor finner jeg mine karakterer?

Hvis du logger deg inn på vigo.no, finner du muligens karakterene dine der. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan du ringe den videregående skolen du gikk på. Hvis du er ferdig med videregående, skal du også ha fått et kompetansebevis fra skolen.

Hvor kan jeg laste ned vitnemålet mitt? – Related Questions

Hvordan hente ut vitnemål?

Ved hjelp av Vitnemålsportalen kan du selv hente ut dine resultater fra høyere utdanning og dele dem med studiesteder, potensielle arbeidsgivere og andre relevante parter. Tjenesten er utviklet på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet og er gratis å benytte.

Hvordan får man vitnemål?

Ønsker du kopi av vitnemål må du ta kontakt med skolen du har vitnemål fra eller bestille digitalt vitnemål. Ønsker du å utstedt nytt vitnemål med privatistkarakterer, kan du kontakte din tidligere videregående skole. De fleste videregående skoler har tilgang til privatistkarakterer.

Hvor finner man snitt på skoler?

Men det går an å ta en telefon til Inntakskontoret i fylket ditt . De plikter ikke å svare på dette, men det kan hende at de kan gi deg en pekepinn! Det går også an å kontakte selve skolen du vil begynne på, hvis du er ordentlig nysgjerrig.

Hvor mange prosent riktig for å få 4?

Du må ha halvparten rett for å 3 og over halvparten for å få 4.

Hva er C snitt i tall?

Unntaket er vitnemål der «bestått» er eneste karakterutrykk på samtlige emner. Da gis søker 3 karakterpoeng. Krav til gjennomsnittskarakter C = 2,5.

Hvor finner man kompetansebevis vgs?

Bestille kompetansebevis fra skole

Hvis du er elev, kan du bestille kompetansebevis fra skolen når du har fullført ett eller flere fag, eller deler av videregående opplæring.

Er kompetansebevis og vitnemål det samme?

Videregående opplæring som ikke kan dokumenteres med vitnemål, skal dokumenteres med kompetansebevis. Et kompetansebevis skal vise hvilke standpunkt- og eksamenskarakterer som er oppnådd.

Har ikke fått vitnemål?

Det er fylkeskommunen du bor i som utsteder vitnemål, vanligvis betyr det at du skal kontakte den skolen hvor du sist var elev for å be om det. Ta kontakt med den som er vitnemålsansvarlig på din gamle skole, for å få svar på om det er fag du mangler.

Kan man få nytt vitnemål?

Vitnemålet må kopieres og attesteres ved skolen du har gått på, eller eventuelt et offentlig kontor. Tidligere var det mulig å be postkontor og bibliotek om rett kopi, i dag er ikke dette mulig. Det er offentlige kontorer i Norge som i dag kan gi deg rett kopi.

Kommer privatisteksamen på vitnemålet?

Som privatist må man opp til både muntlig og skriftlig eksamen i språkfag. Begge karakterene komme på vitnemålet. Alle avsluttende fag fra alle tre årene på vgs kommervitnemålet ditt etter vg3, pluss alle eksamenskarakterer fra alle tre årene.

Leave a Comment