Hvor kan jeg laste ned vitnemålet mitt?

Ved hjelp av Vitnemålsportalen kan du selv hente ut dine resultater fra høyere utdanning og dele dem med studiesteder, potensielle arbeidsgivere og andre relevante parter. Tjenesten er gratis å benytte.

Hvordan få kopi av vitnemål?

Du kan altså ikke selv ta en kopi. Vitnemålet må kopieres og attesteres ved skolen du har gått på, eller eventuelt et offentlig kontor. Tidligere var det mulig å be postkontor og bibliotek om rett kopi, i dag er ikke dette mulig. Det er offentlige kontorer i Norge som i dag kan gi deg rett kopi.

Hvordan få laste ned vitnemål fra samordna opptak?

Logg deg inn i søknaden og gå til «Elektroniske vitnemål og dokumenter». Klikk på “Last opp dokument”, “Velg fil” og trykk “Ok”. Når du har lastet opp, får du en kvittering i “Meldinger”. Det er ditt ansvar å sjekke at du har lastet opp filene ved å sjekke at du har fått kvittering for dette.

Hvordan laste ned vitnemål som PDF?

For å få lastet ned det digitale vitnemålet ditt, gå til Vitnemålsportalen sine nettsider. Der må du så logge inn med ID-Porten eller FEIDE, og får tilgang til alle vitnemålene dine fra høyere utdanning. Her må du velge skolen du vil ha vitnemål fra, og hvilke fag eller grader som skal vises.

Hvor kan jeg laste ned vitnemålet mitt? – Related Questions

Hvordan dokumentere vitnemål?

Vidaregåande utdanning dokumenterer du med elektronisk vitnemål. Viss du ikkje har eller får elektronisk vitnemål, må du laste opp eit bilete av papirvitnemålet ditt.

Hvorfor er ikke vitnemålet mitt på Vitnemålsportalen?

Hvorfor finner jeg ikke vitnemålet mitt i Vitnemålsportalen? Svar: Du finner sannsynligvis ikke selve vitnemålet ditt i Vitnemålsportalen, men du finner alle dine utdanningsresultater samlet på ett sted.

Hvordan få tak i elektronisk vitnemål?

For å sjå om vitnemålet ditt ligg i NVB må du logge deg inn i søkerportalen med ID-porten. Finn du ikkje vitnemålet ditt, må du kontakte den vidaregåande skolen din og sjekke om skolen har høve til å lagre vitnemålet ditt i NVB.

Hvordan bruke Vitnemålsportalen?

Ved hjelp av Vitnemålsportalen kan du selv hente ut dine resultater fra høyere utdanning og dele dem med studiesteder, potensielle arbeidsgivere og andre relevante parter. Tjenesten er utviklet på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet og er gratis å benytte.

Hvor finner jeg karakterene mine fra videregående?

Hvis du logger deg inn på vigo.no, finner du muligens karakterene dine der. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan du ringe den videregående skolen du gikk på. Hvis du er ferdig med videregående, skal du også ha fått et kompetansebevis fra skolen.

Hvordan få kompetansebevis privatist?

Du kan tilsendt nytt vitnemål etter at du har tatt privatisteksamen. Ønsker du kopi av vitnemål må du ta kontakt med skolen du har vitnemål fra eller bestille digitalt vitnemål. Ønsker du å utstedt nytt vitnemål med privatistkarakterer, kan du kontakte din tidligere videregående skole.

Har ikke fått vitnemål?

Det er fylkeskommunen du bor i som utsteder vitnemål, vanligvis betyr det at du skal kontakte den skolen hvor du sist var elev for å be om det. Ta kontakt med den som er vitnemålsansvarlig på din gamle skole, for å få svar på om det er fag du mangler.

Hva er forskjellen på vitnemål og kompetansebevis?

Et vitnemål er dokumentasjon på et fullført og bestått videregående opplæringsløp som gir studie- og/eller yrkeskompetanse. Et kompetansebevis er dokumentasjon på gjennomført videregående opplæring som ikke kvalifiserer for vitnemål eller fag-/svennebrev.

Kommer privatist karakter på vitnemål?

Når du tar opp fag som privatist så er det alltid den beste karakteren din i det faget som blir standpunkt på vitnemålet. Det betyr at om du får bedre karakter som privatist, så er det den som gjelder på vitnemålet. Dersom du får en dårligere karakter, så beholder du den gamle karakteren i faget.

Er 4 en bra karakter?

Karakteren 3 uttrykker at eleven har nokså god kompetanse i faget. Karakteren 4 uttrykker at eleven har god kompetanse i faget. Karakteren 5 uttrykker at eleven har meget god kompetanse i faget. Karakteren 6 uttrykker at eleven har fremragende kompetanse i faget.

Leave a Comment