Hvor kan jeg laste ned vitnemål fra videregående?

Kan jeg laste ned vitnemålet mitt fra videregående? Nei, det kan du ikke. Vitnemålet som du kan se i søknaden din er kun en elektronisk kopi som vi bruker i saksbehandlingen av søknaden din. Vitnemålet er sendt til oss fra den videregående skolen din.

Hvordan får jeg lastet ned vitnemålet mitt?

Du kan finne det elektroniske vitnemålet ditt i NVB ved å logge deg inn i søkerportalen til Samordna Opptak med ID-porten. Dersom det elektroniske vitnemålet ditt ikke ligger der, kan du kontakte skolen du har gått på og spørre om de har mulighet til å lagre vitnemålet ditt i NVB.

Hvor kan man finne karakterer fra videregående?

Hvis du logger deg inn på vigo.no, finner du muligens karakterene dine der. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan du ringe den videregående skolen du gikk på. Hvis du er ferdig med videregående, skal du også ha fått et kompetansebevis fra skolen.

Hvordan få utskrift av vitnemål?

Ved hjelp av Vitnemålsportalen kan du selv hente ut dine resultater fra høyere utdanning og dele dem med studiesteder, potensielle arbeidsgivere og andre relevante parter. Tjenesten er utviklet på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet og er gratis å benytte.

Hvor kan jeg laste ned vitnemål fra videregående? – Related Questions

Er kompetansebevis og vitnemål det samme?

Kompetansebevis er dokumentasjon på at du har fullført ett eller flere fag, eller deler av videregående opplæring, som ikke kvalifiserer for et fullstendig vitnemål.

Har ikke fått vitnemål?

Det er fylkeskommunen du bor i som utsteder vitnemål, vanligvis betyr det at du skal kontakte den skolen hvor du sist var elev for å be om det. Ta kontakt med den som er vitnemålsansvarlig på din gamle skole, for å få svar på om det er fag du mangler.

Hvorfor er ikke vitnemålet mitt på Vitnemålsportalen?

Hvorfor finner jeg ikke vitnemålet mitt i Vitnemålsportalen? Svar: Du finner sannsynligvis ikke selve vitnemålet ditt i Vitnemålsportalen, men du finner alle dine utdanningsresultater samlet på ett sted.

Hvem lager vitnemål?

Det lages automatisk når skolen din skriver ut en papirversjon av ditt vitnemål og oversendes derfra til Nasjonal vitnemålsdatabase (NVB).

Når kommer vitnemål?

Vitnemål blir produsert etter siste sensur er falt og eksamensresultatet er registrert og gjort kjent i Studentweb. Du får beskjed via e-post når vitnemålet er tilgjengelig. Hvis du avslutter graden din i vårsemesteret, skal vitnemålet være tilgjengelig innen 1. juli.

Hvordan kan man oppdatere vitnemål?

Det er opp til den enkelte skole å registrere og oppdatere vitnemål i Nasjonal vitnemålsdatabase(NVB). Dersom du ønsker å forhøre deg om muligheten for å få registrert vitnemålet ditt i NVB, må du derfor ta kontakt med den aktuelle skolen. Merk at kompetansebevis ikke er tilgjengelig i Nasjonal vitnemålsdatabase (NVB).

Kan man få vitnemål uten fremmedspråk?

Det gjelder på alle de studieforberedende utdanningsprogrammene. Fremmedspråk er et fellesfag på de studieforberedende utdanningsprogrammene, det betyr at det er et obligatorisk fag. Du er altså nødt til ha fremmedspråk for å et vitnemål med generell studiekompetanse.

Kommer privatist karakter på vitnemål?

Når du tar opp fag som privatist så er det alltid den beste karakteren din i det faget som blir standpunkt på vitnemålet. Det betyr at om du får bedre karakter som privatist, så er det den som gjelder på vitnemålet. Dersom du får en dårligere karakter, så beholder du den gamle karakteren i faget.

Hvor mange programfag må man ha på vitnemålet?

Hvor mange programfag må du ha? For å få et godkjent vitnemål skal du som går på Studiespesialisering velge tre programfag + matematikk på Vg2, og tre programfag på Vg3. Du må ha fordypning i minst to fag, det vil si at fagene bygger på hverandre.

Er P eller T-matte vanskeligst?

P-en i Pmatte står for “praktisk”. Matematikk 1P passer for deg som syntes at matten på ungdomsskolen hadde nok utfordringer, og ønsker å fortsette samme nivå. Faget er mindre krevende enn 1T, og bygger videre prinsippene som du lærte i 10.

Leave a Comment