Hvor finner jeg mine følgere på Facebook?

Klikk på Sider i menyen til venstre i feeden. Gå til siden din. Trykk på Aktivitet øverst på siden din. Bla deg nedover, og trykk på Følgere.

Hva er en visning på Facebook?

Antall visninger forteller deg hvor mange ganger innholdet ditt har blitt vist, for eksempel hvor mange ganger noen har spilt av en film du har lagt ut. Antall visninger er ikke det samme som hvor mange personer som har sett innholdet, for én person kan ha sett innholdet flere ganger og flere kan ha sett det sammen.

Kan man se hvem som har sett Facebook innlegg?

For innlegg som har blitt sett: En Sett av-status vises ved siden av hvert innlegg for å vise hvor mange gruppemedlemmer som har sett det. Trykk på Sett for å finne ut hvem som har sett det. Alle som kan vise gruppeinnlegget, vil se Sett av-statusen.

Hvordan se oversikt over hva man liker på Facebook?

Sider du liker, vises under Likeri delen Om på profilen din. Et innlegg som du har likt på en side, kan vises i feeden. Du kan bli vist på siden du likte, eller i annonser om den siden. Gå til siden.

Hvor finner jeg mine følgere på Facebook? – Related Questions

Hva er forskjellen på å like og følge på Facebook?

Når noen liker en side, viser vedkommende støtte for siden, og ønsker å se innhold fra den. Siden vises som likt i Om-delen av personens profil. Når noen følger en side, betyr det at vedkommende kan motta oppdateringer om siden i oppdateringen sin.

Kan ikke se hvem som liker på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook. Bla nedover, og trykk på Innstillinger. Bla ned til Publikum og synlighet, og trykk deretter på Følgere og offentlig innhold. Gå til Hvem kan følge meg, og kontroller at Offentlig er valgt.

Hvem kan se hvilke sider jeg liker på Facebook?

Slik endrer du hvem som kan se personene, sidene og listene du følger:
  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook.
  2. Bla ned og trykk på Innstillinger.
  3. Bla ned til delen Publikum og synlighet og trykk på Følgere og offentlig innhold.
  4. Trykk på Hvem kan se personene, sidene og listene du følger?

Hvordan hindre at andre kan se hva jeg liker på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook. Trykk på Innstillinger og personvern, og trykk deretter på Innstillinger. Bla ned til delen Publikum og synlighet, og trykk på alternativet som du vil endre personverninnstillingene for.

Hvordan se venners venner på Facebook?

Åpne Facebook på en datamaskin. Klikk på Venner på menyen til venstre i nyhetsoppdateringen. Hvis du ikke ser dette, klikker du på Se mer. Klikk på Egendefinerte lister, deretter klikker du på en venneliste for å åpne den.

Hvem kan se vennelisten?

Vennene dine kontrollerer også hvem som kan se vennskapene deres på sine egne profiler. Hvis du for eksempel angir vennelisten din til Kun meg, er det bare du som kan se hele vennelisten din på profilen din. Men hvis vennen din har angitt sin venneliste til Offentlig, kan alle se at dere er venner.

Kan man se om noen har slettet deg på Facebook?

For å se hvem som sletter deg som venn på Facebook kan du bruke appen «Who Deleted Me on Facebook» til iOS eller Android. Denne kobler du mot Facebook-profilen din, så lagrer den en liste over alle vennene dine. Om noen sletter deg er det en feil i listen, og da får du varsel om at personen har fjernet deg som venn.

Hvor er mine venner?

Del sanntidsplassering i Google Maps

Dermed kan alle i gjengen finne hverandre, både med iPhone eller Android. Når du åpner Google Maps-appen, logger du deg inn. Trykk deretter på Meny > Del posisjonen. Her vil du få valg om hvor lenge du vil dele posisjonen, og med hvem.

Hvordan se andres posisjon?

Få tilgang til noens posisjon
  1. Åpne Google Maps-appen. på Android-enheten din.
  2. Trykk på profilbildet ditt eller forbokstaven din. Posisjonsdeling.
  3. Trykk på profilen til personen du vil finne. Slik oppdaterer du noens posisjon: Trykk på ikonet til en venn Mer. Last inn på nytt.

Hvordan finne en venn sin telefon?

Slik sporer du en mobil med Android

Googles tjeneste Finn enheten min kommer nå integrert og aktivert som standard i de fleste nyere mobiler med Android. Logg inn på www.android.com/find med samme Google-konto som du bruker på mobilen og velg telefonen du vil spore.

Leave a Comment