Hvor er sporingsnummer på kvitteringen?

Vanligvis finner du sporingsnummer på meldingen som forteller deg at pakken har blitt postlagt. Dersom du ikke finner sporingsnummeret, ta kontakt med leverandør.

Hvordan kan jeg spore en pakke uten sporingsnummer?

Posten kan spore den opp.

Sporing av pakker er selvsagt ikke et nytt fenomen, men visste du at Posten kan lete frem pakker selv uten sendingsnummer? Går du til Postens hjemmesider, og velger sporing av pakker, blir du bedt om å taste inn sending- eller kollinummer.

Er Sendingsnummer og sporingsnummer det samme?

Sendingsnummer/ordrenummer

Det er avsender som gir pakken et sendingsnummer, som også kan kalles kollinummer, kolli-id, sporingsnummer eller tracking nummer.

Er kolli-id sporingsnummer?

Et sendingsnummer er et serienummer som identifiserer din pakke. Dette får du fra din avsender. Sendingsnummer kan iblant også kalles kollinummer, kolliID, sporingsnummer eller tracking nummer.

Hvor er sporingsnummer på kvitteringen? – Related Questions

Har mistet sporingsnummer?

Sporingsnummer blir gitt av din leverandør. Vanligvis finner du sporingsnummer på meldingen som forteller deg at pakken har blitt postlagt. Dersom du ikke finner sporingsnummeret, ta kontakt med leverandør.

Er det sporing på norgespakke?

Norgespakke™ 0–35 kg er sporbar og gjelder for pakker opptil 35 kilo. Ved tap eller skade gis det erstatning for inntil 10 000 kroner. Leveringstiden er én til tre virkedager, men på enkelte strekninger opptil fem. Leveringstiden er veiledende.

Kan man hente pakke uten Hentekode?

Få SMS istedenfor hentelapp

Gi oss mobilnummeret ditt og vi kan sende deg SMS når sendinger kan hentes. Legg inn mobilnummeret på Din adresse eller last ned Posten-appen. Du får varsling og kan hente sendingen tidligere.

Hva koster sporing på Posten?

Brev med sporing til noen land
VektPris
0–350 g115,–
351–1000 g175,–
1001–2000 g275,–

Hvor lang tid tar det å få en pakke?

Brev og pakker opptil 350 g

Frakttid 2-4 dager. Du kan sende fra postkassen din, eller levere selv på Posten.

Er pakker forsikret med Posten?

Ansvar. Ved skade eller tap erstatter Posten pakkens verdi inntil 10 000 kroner. Ved tap er det avsender som skal sette frem krav om erstatning og dokumentere verdien på sendingen, mens det ved skade er det mottaker som skal sette frem krav om erstatning og dokumentere verdien på sendingen.

Hvor lenge ligger en pakke på Posten?

Sendinger må hentes på Posten innen hentefristen. Etter at sendingene dine har kommet på Posten, har du 7 dager eller 3 uker hentefrist.

Når kommer pakker til Posten?

Du velger hvilken dag du vil ha pakken, og den leveres hjem på døren mellom kl. 17.00 og 21.00 i byer og tettsteder*. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 08.00 og 17.00.

Når blir pakker sendt fra terminal?

Det kan ta 1–4 dager avhengig av strekning og transportmåte. Skal pakken kjøres ut, vil den normalt kjøres ut samme dag som den er registrert ankommet på terminal.

Hvorfor bruker PostNord så lang tid?

Uforutsette hendelser som for eksempel ekstremvær og stengte veier kan også spille inn på leveringstiden, og kan i noen tilfeller føre til forsinket leveranse. Er du avsender av pakken, har du mulighet til å spore forsendelsen hele veien på myPostNord.

Leave a Comment