Hvor er det best å bo Santorini?

Hvor bør du bo? Perissa eller Perivolos er rolige områder med en fin strandpromenade, barer og restauranter. Oia er eksklusivt og ligger høyt over havet med en vakker utsikt. Er du derimot ute etter fest og moro bør du bo i den livlige hovedstaden Fira eller den klassiske feriebyen Kamari med sin lange lavastrand.

Hva er Santorini kjent for?

Santorini er først og fremst kjent for sine aktive vulkanske attraksjoner, vakker natur og vakre solnedganger, hvitkalkede hus, kirker med blå kupler, Santorini er også kjent for sine velorganiserte strender. Santorini er en gresk øy som ligger «mellom» øya Anafi og øya Ios og er ca. 141 km nord for Kreta.

Hva gjøre på Santorini?

Opplev den berømte “Kaldera”, født av vulkanske aktiviteter. Ta en topptur på den vulkanske øya Nea Kameni, opplev rykende krater, lava formasjoner og unikt landskap.

Fortsett og les, så får du se!

  • Se solnedgangen i Oia.
  • Ta en stranddag på en av de vakre strendene.
  • Bli med på lokal vinsmaking.

Hvor er det best å bo Santorini? – Related Questions

Er det dyrt i Santorini?

Er Santorini en dyr øy? Prisene på grunnleggende produkter i Santorini er lavere enn i Norge. Du må betale 1.40 ganger mindre for shopping i Santorini enn i Norge.

Er det flyplass på Santorini?

Santorini lufthavn (JTR) ligger rundt 5 kilometer unna hovedbyen på øya. Du kommer deg lett fra flyplassen og dit du skal med buss eller drosje, og mange av øyas hoteller tilbyr dessuten transport fra og til flyplassen.

Er Santorini barnevennlig?

Noen av stedene på Santorini er ikke blant de mest barnevennlige dessverre! Men det er likevel fint mulig å dra her med mindre barn om man planlegger litt på forhånd. Den mest populære delen av øya er Oia, som ligger høyt oppe på en klippe på nordspissen.

Hvor varmt er det i Santorini i juni?

Temperaturer
DagtemperaturNattetemperatur
juniDagtemperatur 25°cNattetemperatur 22°c
juliDagtemperatur 27°cNattetemperatur 24°c
augustDagtemperatur 28°cNattetemperatur 24°c
septemberDagtemperatur 26°cNattetemperatur 22°c

Hvor varmt er det i Santorini i juli?

Santorini er den varmeste måneden juli med 26°C og den kaldeste er januar med 15°C.

Hvor varmt er det i Santorini i oktober?

Været i Santorini er veldig varmt gjennom oktober med varme dager som kan nå temperaturer så lave som 21°C og maks 22°C.

Hvor er det varmest i Hellas?

Rhodos er varmest med en gjennomsnittstemperatur på 24 grader, Kreta ligger som nummer 2 og Santorini som nummer 3.

Hvor i Europa er det varmest i oktober?

Vi har tatt frem en rekke anbefalte reisemål og delt inn enda flere reisemål etter temperatur.

Hvor er det varmt i oktober?

Temperatur – dagTemperatur – nattReisemål
23°19°Malta
23°15°Sicilia
22°18°Mallorca
22°14°Costa del Sol

Hvor er det best å reise i høstferien?

Ønsker du rikelig med sol har vi flere varme reisemål i oktober, blant annet Bali, Thailand og Maldivene. Litt lavere temperaturer finner du i andre varme land som Kypros, Tyrkia og Marokko. Om du liker å ligge i skyggen på stranden passer det kanskje bedre med Kreta, Mallorca eller Rhodos.

Hvor er det varmest i syden i oktober?

Passe varmt er best
Luft – dagLuft – nattReisemål
27°18°Mauritius
26°21°Spania, La Gomera
26°18°Spania, Fuerteventura
26°19°Spania, Gran Canaria

Hvor er det billigst å reise?

For indeksen, som er utarbeidet av Forex Bank, viser at land som Makedonia, Romania, Bulgaria og polen er de aller billigste landene å feriere i. Ferieindeksen sammenligner gjennomsnittspriser på en rekke produkter.

Er det varmt i Kreta i oktober?

Kreta. En av de mest populære greske øyene er Kreta som har temperaturer på 22 grader i oktober. Havet varmes opp til hele 24 grader, så oktober er en passende måned for lange deilige bad.

Er det varmt i Hellas i november?

Er det varmt i Hellas i november? I november ligger dagtemperaturen i Hellas på rundt 20 grader i gjennomsnitt. Badetemperaturen er 20 og temperaturen om natten er 13. Den beste tiden på året å reise til Hellas er mellom mai og oktober.

Hvor varmt er det på Rhodos i oktober?

Temperaturer
DagtemperaturSoltimer pr. dag
oktoberDagtemperatur 24°cSoltimer pr. dag 10h
novemberDagtemperatur 18°cSoltimer pr. dag 8h
desemberDagtemperatur 15°cSoltimer pr. dag 7h
Kilde: SMHI. Avvik kan forekomme.

Er det varmt i Rhodos i oktober?

Været i Rhodes er veldig varmt gjennom oktober med varme dager som kan nå temperaturer så lave som 21°C og maks 24°C. Det er viktig og drikke mye vann. Du kan forvente 3 til 8 dager med regn i Rhodes gjennom oktober.

Når er det varmest på Kreta?

Hellas – Vær og temperatur

Været i Hellas er ikke som uventet varmest i juli og august. Da er det deilige drøyt 30 grader om dagen i hele landet og på topp finner vi Samos. Men varmen kommer allerede i april og blir til november på øyene Kreta, Rhodos og Kos.

Leave a Comment