Hvilket land kommer Smash fra?

Siden Smash! kom til verden på fabrikken vår i Trondheim i 1988 har hele Norge vært hekta. Den uimotståelige kombinasjonen av søtt, salt og sprøtt, gjør det rett og slett umulig å spise bare en!

Hvor kan jeg kjøpe Smash sjokoladeplate?

Nidar Smash! 200g | Coop.no.

Hva inneholder Smash?

Sukker, tørrmelk, maismel, kakaosmør, kakaomasse, solsikkeolje, sheaolje, tapiokastivelse, kokosolje, emulgator (soyalecitin), hevemiddel(natriumbikarbonat), salt og aroma.

Hvilket land kommer Smash fra? – Related Questions

Er Smash veldig usunt?

Per 100 gram smash sjokolade får du i deg hele 529 kcal. Det er mer enn en Big Mac på McDonalds, som gir deg 495 kcal. Til sammenligning er det bare 37 kcal per 100 gram i en appelsin. De fleste av oss vil spise den sjokoladen vi liker best uansett om den inneholder noen kalorier mer enn nabosjokoladen i butikkhyllen.

Er det hvete i Smash?

Smash Storplate 155 g

Sukker, tørrmelk, kakaosmør, kakaomasse, maismel, solsikkeolje, fullherdet kokosolje, fullherdet rapsolje, tapiokastivelse, emulgator (soyalecitin), hevemiddel (natriumbikarbonat), salt og aroma. Kan inneholde spor av gluten, nøtter.

Er det melk i Smash?

Sukker, tørrmelk, maismel, kakaosmør,kakaomasse, solsikkeolje, sheaolje, tapiokastivelse, kokosolje, emulgator (soyalecitin), hevemiddel(natriumbikarbonat), salt og aroma.

Hva er inni punch knapper?

Ingredienser. Sukker, vegetabilsk fett (rapsolje, fullherdet kokosolje, fullherdet rapsolje, kakaosmør), vann, glykosesirup, glykose-fruktosesirup, kakaopulver, hvetestivelse, aromaer, emulgator (soyalecitin) og overflatebehandlingsmiddel (bivoks).

Hva het Smash før?

Smash! er laga av salte, kjegleforma maiskjerner som er dekte med mjølkesjokolade. I ein bolk på 1990-talet vart namnet Smash! bytt ut med «Maize Snacks», men det vart bytt tilbake i 1998.

Hvor mye koster Super Smash Bros?

Den billigste prisen for Super Smash Bros. Ultimate (Switch) akkurat nå er 589 ,-. Det er et av de 100 mest populære produktene i kategorien Nintendo Switch-spill med en gjennomsnittlig vurdering på 4.6 av 5.

Hvem eier Nintendo?

Nintendo
Org.formKabushiki kaisha
BransjeVideospillindustrien
Etablert23. september 1889
Eier(e)Capital Group Companies, Tilbakekjøpte aksjer, Bank of Kyoto

Når kommer Mario Party?

Spillet vil støtte vanlig knappestyring for de som ikke er helt venn med bevegelsesstyring og joy-con-kløning. I tillegg vil spillet også støtte online flerspiller, både sammen med kjente og fremmede. Mario Party Superstars lanseres den 29. oktober 2021.

Hvor mange kan spille Mario Party?

Anbefales fra fem år. Super Mario Party er et av årets store festspill for hele familien. Med mer enn åtti minispill er det nok av moro for både store og små. Dette spillet lar mellom en og fire spillere konkurrere sammen på Nintendo Switch.

Hva het Super Mario før?

Mario (マリオ) er en videospillfigur skapt av Shigeru Miyamoto for Nintendo. Han dukket først opp i Donkey Kong, hvor hans offisielle navn var Jumpman.

Kommer det en ny Nintendo?

Til tross for Nintendos veldig tydelige benektelser, har ikke Bloomberg endret reportasjen sin, og NateDrake sier han forventer at selskapet slipper den helt nye konsollen en gang mot slutten av 2022. Trolig i perioden mellom fjerde kvartal 2022 og første kvartal 2023.

Når kom Nintendo 8 bit?

I 1986 ble Nintendo 8bit eller NES (Nintendo Entertainment System) introdusert i Norden.

Når ble ps1 laget?

Konsollen vart lansert 3. desember 1994 i Japan, 9. september 1995 i Nord-Amerika og 29. september 1995 i Europa.

Hva heter den nyeste Nintendo?

Nintendo, Super Mario | Nå er den nye Nintendo Switch her.

Hva betyr Nintendo DS?

Nintendo DS (Dual Screen eller Developers’ System, noen ganger forkortet til NDS eller bare DS) er en håndholdt spillkonsoll lansert av Nintendo i 2004 (mars 2005 i Norge). Den har støtte for 3D-grafikk, og har to skjermer, hvorav den nederste er en berøringsskjerm.

Når kom Nintendo 64 til Norge?

Nintendo 64, forkortet N64, kom på markedet i Norge i 1997, og var kraftigere enn konkurrentene Sony PlayStation og Sega Saturn. Ved lansering gjorde spillet Super Mario 64 enormt inntrykk blant spillinteresserte verden over.

Leave a Comment