Hvilken parfyme er best?

Topp beste parfymer: velduftende favoritter
 • Carolina Herrera Good Girl EdP 50 ml. FORFØRENDE FAVORITT.
 • Versace Eros Pour Homme EdP 50 ml.
 • Yves Saint Laurent Black Opium EdP 30 ml.
 • Paco Rabanne 1 Million Parfum 50 ml.
 • Armani My Way EdP 30 ml.
 • Yves Saint Laurent Libre EdP 50 ml.
 • Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme EdT 40 ml.

Hvilken parfyme passer til meg?

Det viktigste er at du faktisk liker duften, men man må teste den på egen hud. Gamborg anbefaler å oppsøke ekspertise for å finne den perfekte match. Et lurt triks kan være å ta pauser etterhvert i testingen, da man lett blir «mettet» av dufter. Spray parfymen først på et papir, deretter på deg selv.

Hvilken parfyme bruker kjendisene?

👇 8 Parfyme favoritter hos dame kjendisene👇
 • Rihanna (Kilian Love Don’t Be Shy)
 • Ariana Grande og Taylor Swift.
 • Meghan Markle (Wild Bluebell)
 • Adele (Hypnotic Poison)
 • Angelina Jolie (Histoires de Parfums)
 • Naomi Campbell (Diorissimo)
 • Selena Gomez (Daisy)
 • Hailey Baldwin Bieber (West Side Bond No 9)

Hva er forskjellen på parfyme og eau de toilette?

Eau de Toilette er perfekt på vår og sommeren og til deg som ønsker en mer forfriskende duft. Eau de Parfum gir sterkere duft og inneholder 8-16% ren essens og holder lengere. Eau de Parfum er varmere og rundere enn Eau de Toilette og er perfekt til kvelder ute på byen eller om du bare vil ha en mer intens duft.

Hvilken parfyme er best? – Related Questions

Hvilken parfyme holder lengst?

Den store forskjellen mellom EdP, EdT og EdC er hvor lenge lukten varer. EdP parfymer har et høyere nivå av duftkonsentrasjon og det er derfor de dufter lenger. EdP er har vanligvis en høyere pris enn EdT og EdC parfymer, nettopp fordi de varer lenger på huden.

Hvor mye parfyme skal man bruke?

Hvor mye parfyme du bør bruke, kommer helt an på duften. En lett og frisk eau de toilette kan du trygt spraye mer av enn en mer krydrete og tyngre duft. – På et helt generelt grunnlag holder det i massevis med en spray bak hvert øre og en på hver vrist.

Hvor lenge varer Eau de Toilette?

En EdP holder i omtrent fem timer, og en EdT i omtrent tre timer. Dette er fordi en EdP har mer konsentrert duftolje i seg.

Hvor lenge varer en parfyme?

Åpnede dufter har en varighet på 24 måneder eller 36 måneder, forutsatt at de blir oppbevart riktig. Dufter har det aller best i temperaturer mellom 18 – 22 grader, og heller litt lavere enn dette enn høyere, forteller Lundsrud. Har en duft endret farge, bør du lukte på den før du tar den på.

Hva betyr parfyme?

Parfyme (latin per- “igjennom” + fumare “dampe”) er en blanding av velluktende eteriske oljer og/eller aromatiske dufter, løsningsmidler som benyttes for å gi menneskekroppen, dyr, objekter og oppholdsrom en «en behagelig duft».

Hvor mange år holder parfyme?

Hun forklarer at en parfyme eller eau de parfum som oppbevares kjølig sikkert varer 5 til 6 år. Om du begynner å merke at parfymen skifter farge eller endrer lukt, kan det rett og slett være fordi den har blitt dårlig. – Du merker godt når den dufter gammelt, litt muggent, nesten litt beskt og skarpt.

Kan parfyme stå på badet?

Parfyme. Parfyme bør oppbevares i jevn temperatur under 30 grader. Med andre ord trenger den ikke å ta opp plass i kjøleskapet, men den bør heller ikke stå på badet. Parfyme bør heller ikke utsettes for sterkt lys, så la parfymen beholde forpakningen for lengst mulig holdbarhet.

Hva gjør man med gammel parfyme?

Viktig: Farlig avfall må leveres i emballasje som er forsvarlig å håndtere av en kundeveileder. Helst i originalemballasjen.

Kan parfyme bli ødelagt?

Hvis parfyme eksponeres for mye lys og varme, kan kjemikaliene i den brytes ned, og kan føre til at parfymen din får en helt annen lukt.

Skal man lukte sin egen parfyme?

– Hvis du selv ikke kjenner parfymen når du har den på, betyr det at duften ikke er for tung eller ”skjærer seg” på huden din. Det handler om kjemien i huden din, sier hun og legger til: – Om en parfyme ikke passer deg, vil du kjenne en skarp og skjærende duft som kan sammenlignes med duften av dårlig mat.

Hvordan lukte godt gjennom en hel dag?

Visse matvarer og krydder har en tendens til å lukte sterkere enn andre, mens et kosthold som er proppfullt med fersk frukt og grønnsaker og mye vann, gir mindre lukt. Alkohol er en lukt som setter seg på huden og blir værende lenge. Så hvis du vil lukte godt i morgen, hopp over drinken etter jobb i dag.

Hvordan teste parfyme?

Derfor er den beste måten å prøve en parfyme på gjerne å spraye den direkte på huden. Det beste stedet du kan teste parfymen på er på håndleddet ditt eller fingertuppene. Her er det sterke pulspunkter og en høy blodgjennomstrømning som øker huden sin egen temperatur og på den måten også er med på å spre duften.

Hvilken parfyme bruker Isabel Raad?

Den nye duften fra Nude Beauty er inspirert av Isabel Raad sine opplevelser og minner fra New York. Det er en sensuell og moderne duft som er inspirert av byen med de store kontrastene. Her møtes det bitre og det søte, det mørke og det lyse i en frisk, men sensuell duftopplevelse.

Hva lukter YSL Libre?

Beskrivelse. Libre er parfymen til en sterk, modig og fri kvinne. En feminin og floral parfyme fra Yves Saint Laurent. Parfymen har en spennende kombinasjon av sensuell appelsinblomst fra Marokko og lavendel fra Frankrike.

Leave a Comment