Hvilken luft til vand varmepumpe er den bedste?

Bedst i test luft til vand varmepumpe: Metro Therm Metroair 16. Luft til vandvarmepumpen fra Metro Therm passer til huse på en gennemsnitlig størrelse, da den har en ydelse på 12 kW for radiatorvarme og 11 kW for gulvvarme. Den kan fås både til mindre huse og store villaer.

Er luft til vand varmepumpe godt?

Fordele ved en luft til vand-varmepumpe

Du får et sted mellem 3,5-5 gange så meget varmeenergi ud, som varmepumpen bruger i el-energi. Billigere at etablere end jordvarme, typisk mellem 100.000-150.000 kr. En investering, der tjener sig selv hjem på relativt få år takket være en lang levetid og god driftssikkerhed.

Hvilket mærke varmepumpe er bedst?

De 5 bedste varmepumper i test-guiden 2022
 • Andersen Electric Apollo 12000 – Bedste mindre varmepumpe.
 • Metrotherm Metroair I 20 kW Udedel – Bedste varmepumpe i premium klassen.
 • Metrotherm Metroair I 8kW Udedel – Bedste varmepumpe til prisen.
 • VAILLANT flexoCOMPACT VWF 82/4 Indedel – Bedste varmepumpe i budgetklassen.

Hvilken luft til vand varmepumpe er den bedste? – Related Questions

Hvor meget strøm bruger en luft til vand-varmepumpe?

For de forskellige typer varmepumper kom de frem til følgende forbrug i strøm på et år: Jordvarmepumpe: 5.246 kWh. Luft til vandvarmepumpe: 5.746 kWh. Luft til luftvarmepumpe: 3.732 kWh.

Hvor mange m2 kan en luft til vand-varmepumpe opvarme?

Hvis din bolig er mellem 150 m2 – 200 m2, kan en luft til vand-varmepumpe være en rigtig god varmeløsning, men der er flere faktorer, som spiller ind i dette valg.

Hvad er forskellen på A ++ og A +++ varmepumpe?

Varmepumpen skal som minimum være energimærket A++ ved et fremløb på 55 grader. A+++ giver et lidt højere tilskud, men er til gengæld en dyrere løsning. Vær derfor opmærksom på databladet på den enkelte varmepumpe ved 55 grader fremløbstemperatur. Luft/luft-varmepumper er ikke indbefattet af den nye ordning.

Hvilken varmepumpe bruger ok?

Hvilke varmepumpe-producenter bruger OK?
 • Vølund Varmeteknik.
 • Vaillant.
 • og Dansk Varmepumpe Industri, DVI.

Er der forskel på varmepumper?

Vælger du en varmepumpe til en højere pris, vil du få en varmepumpe af bedre kvalitet, der holder længere, er mere energieffektiv og lydsvag. En varmepumpe i den billigere ende vil typisk have en kortere levetid, være mindre energieffektiv og have et højere lydniveau.

Hvad er den bedste luft til luft varmepumpe?

Luft til Luft Varmepumpe Test 2023 → De 5 Bedste Luft til Luft Varmepumper
 • Panasonic VZ9SKE – Bedste luft til luft varmepumpe.
 • Bosch Climate 3000i – Bedste lille luft til luft varmepumpe.
 • Langå OSD-18HRN1 – Bedste billige luft til luft varmepumpe.
 • Andersen Electric 9000 – Bedste luft til luft varmepumpe til 50 m2.

Hvad koster en 12 kW varmepumpe?

LG Therma V Monoblock 12 kW (HM123MR.

67.995 kr.

Hvor skal en luft til vand varmepumpe placeres?

Placér varmepumpen et sted, hvor den ikke er tæt på opholdsrum såsom soveværelse, stue eller terrasse. Vær sikker på, at pumpen ikke står direkte op ad husmuren, da den fungerer bedst, hvis der er en smule luft i mellem anlægget og væggen.

Hvem laver Daikin varmepumper?

Hvem er Daikin? Daikin Europe N.V, der leverer varmepumper til varmepumpesalg.dk, er markedsledende producent af energieffektive klimaløsninger til klimaanlæg og varmepumper. Daikin har leveret til det danske marked siden 1968, og al salg i Danmark varetages af KMO-godkendte og autoriserede forhandlere.

Kan man slukke for varmepumpen om sommeren?

Fungerer din varmepumpe kun som opvarmning, er det ikke et problem at slukke den i sommerperioden. Hvis din varmepumpe leverer varme til ditbrugsvand, kan du ikke fuldstændig slukke for den om sommeren. Gør du dette, vil du ikke have noget varmt vand.

Er LG varmepumpe god?

LG varmepumper (luft til luft) er gode i det danske klima

Mange af deres varmepumpe performance er helt ned til minus 20 grader og i visse tilfælde mere, hvis at varmepumpen er monteret på væggen. Derudover vil du opleve at en LG varmepumpe kan spare dig for en del penge årligt og varme dit hus ordentligt op.

Hvor bliver Panasonic varmepumper produceret?

Panasonic har tidligere fragtet luft-til-vand varmepumper til Europa fra fabrikken i Malaysia. De nye produktionsfaciliteter i Tjekkiet gør det endnu lettere for Panasonic at imødekomme efterspørgslen og arbejde med produktdesign, der lever op til europæiske foreskrifter.

Er Panasonic en god varmepumpe?

Panasonic VZ9SKE – Stor og rigtig effektiv varmepumpe | 3,9

Faktisk får den 5 stjerner i de 4 første parametre i vores varmepumpetest. Med en SCOP-værdi på 6,2 er det sågar den højeste værdi i hele vores sortiment. Den er altså 6 gange så effektiv på energiforbruget end en almindelig elradiator.

Leave a Comment