Hvilken laser er best på hårfjerning?

Permanent hårfjerning med laser. Hårfjerning med laser er den mest effektive og varige løsningen for deg som ønsker en effektiv og varig metode. Eksempler er ND YAG og Alexandrite laser som effektivt fjerner hår permanent.

Er laser hårfjerning trygt?

IPL hårfjerning er trygt.

Strålen fra IPL-apparatet er regulert ned for å sikre at man ikke kan skade seg. Huden din er trygg og det er kun hårsekkene som blir satt i hvilemodus. I tillegg er det ikke farlig å sende lyspulser mot huden, og det sier også NHI.

Er IPL og laser det samme?

IPL (Intense Pulsed Light) bruker bredspektret lys til å effektivt behandle mange ulike indikasjoner. Sammenlignet med lasere som bare bruker en bølgelengde, er IPL med sitt brede spekter av bølgelengder, mer skånsomt mot huden og gir mindre bivirkninger uten at det går på bekostning av resultatene.

Hvilken laser er best på hårfjerning? – Related Questions

Skal man shave før laser?

Begynn å barbere i minst 2 uker før behandling for å få flest mulig av hårene over i vekstfase. Hårene skal være barbert samme dag eller kvelden før, vi trenger ikke å se hårene når vi behandler, da laseren finner de mørke hårstråene i huden.

Kan man dusje etter laser?

Du kan dusje dagen etter behandlingen. Det gjør ingenting om det kommer vanlig lunkent vann, mild såpe og sjampo på området.

Hva gjør IPL laser?

IPL (Intense Pulsed Light) er ikke en laser, men et sterkt lys som primært brukes til behandling av uønskede blodkar og pigmentflekker. Med IPL kan vi behandle hele kroppen, men de mest vanlige områdene er ansikt, hals, bryst og hender. Behandlingen må gjentas 1-3 ganger for best effekt.

Er IPL hårfjerning permanent?

IPL er en metode for hårfjerning som tar tid, men som også er permanent. Lyset beveger seg til hårrøttene gjennom melanin i håret. Derfor virker denne behandlingen ekstra godt på personer med mørkt kroppshår og lys hud.

Hvor ofte kan man bruke IPL laser?

Vi anbefaler at du bruker IPL hårfjerner én gang i uken de første 12 ukene. Etter denne perioden, kan du benytte IPL en gang i måneden i 3 måneder, eller til du er fornøyd. For å opprettholde silkemyk hud bør du bruke laseren en gang hver 2. måned, eller etter behov.

Hvor ofte bør man ta laser?

Norske klinikker som utfører hårfjerning med laser, anbefaler tre til ti behandlinger for best resultat. Ved fjerning av hår på kroppen anbefales det at behandlingen skjer med seks til ti ukers intervall mellom hver behandling. Ved fjerning av hår i ansiktet med laser bør nye behandlinger foretas etter seks uker.

Kan man ta laser på tissen?

Gynekologisk laser passer for kvinner som ikke ønsker tradisjonell kirurgi eller hormonbehandling, eller hvor man ønsker å avvente med annen konvensjonell behandling. Det er også en bra behandling for kvinner som har hatt bryst- eller underlivskreft da de ikke kan ha tilførsel av hormonet østrogen.

Når forsvinner hår etter laser?

Du kan kjenne en lett varme og stikkende følelse med hvert laserlys. Når gelen tørkes av vil en del hår forsvinne, resterende hår kommer å løsne innen 2-3 uker. Det er viktig at din hud ikke er solbrun, eller har vært utsatt for soling de 4 siste uker før og etter behandling.

Kommer håret tilbake etter laser?

Det fleste som fjerner hår med IPL og laser tror at permanent betyr ”for alltid”. Dessverre er ikke dette tilfellet. Hårene kommer tilbake etter noen måneder.

Hvor ofte må man ta laser hårfjerning?

Behandling utføres hver 6-12 uke til ønsket resultat. Intervallet mellom hver behandling varierer ut fra hvilke områder som behandles. Antall behandlinger det er behov for er veldig individuelt, men vanligvis må laserbehandlingen gjentas 6-10 ganger. Det anbefales også en årlig vedlikeholdsbehandling.

Hvor mye koster det å fjerne hår med laser?

Priser for hårfjerning med laser
BehandlingPrisMedlemspris
Legger, bikini og armhuler5 000,-4 000,-
Legger og lår6 500,-5 500,-
Legger, lår og armhuler7 900,-6 900,-
Legger, lår og bikini7 900,-6 900,-

Kan man bruke Alvaskin på underlivet?

Bikinilinje. Bli fri for hår og røde nupper. Kan også brukes på intime deler.

Hvordan shaver man tissen?

Bruk mye varmt vann for å gjøre hårene myke. Du kan også bruke barberskum eller barbergelé, men la dette sitte på i noen minutter før du begynner barberingen så det får tid til å virke. Barber alltid med håret og ikke mot. Dersom du barberer du mot hårene vil du lettere få betennelse i hårsekkene.

Hvordan få helt glatt bikinilinje?

Intimbarbering: Slik får du best resultat
  1. Ta deg god tid.
  2. Rengjør området med en mild intimsåpe.
  3. Bruk en ren og skarp høvel.
  4. Bruk barberingsskum (eller balsam)
  5. Barber med hårene der det er mulig.
  6. Rengjør området igjen etter barberingen.
  7. Bruk fuktighetskrem.
  8. Bruk et AHA-produkt som etterbehandling.

Hva er brasiliansk hårfjerning med laser?

Laser er en effektiv behandling for brasilians hårfjerning (fjerne all hårvekst i intimregionen). Behandlingen er trygg, rask og effektiv og gir lav risiko for bivirkninger.

Kan man bruke IPL i underlivet?

Kan man bruke IPLunderlivet? I Lumea-serien finner du spesielle modeller som har tilpasset filter for det grovere håret ved bikinilinjen og intimområdene. Slik fungerer det: IPL-teknologien var tidligere kun tilgjengelig i skjønnhetssalonger, men finnes nå for sikker hjemmebruk.

Leave a Comment