Hvilken kodelås er best?

Yale Doorman Classic – Vinneren av vår test!

Yale Doorman Classic Silver stikker lett av med seieren i vår test av kodelås ytterdør. Du trenger aldri mer lete etter forlagte nøkler. Kodelåsen har mange funksjoner som hjelper deg å styre adgang til hjemmet ditt.

Er kodelås trygt?

Hvor sikker er en kodelås? En kodelås er verken bedre eller dårligere ved et fysisk innbrudd, da det sjelden er ved å dirke opp låsen innbruddstyver går inn. Men skulle det likevel skje, har mange kodelåser innebygget innbruddsalarm som varsler ved innbruddsforsøk.

Hva er forskjellen på Yale Doorman?

Yale Doorman L3 er smalere innvendig til forskjell fra tidligere modeller av Yale Doorman. Dette gjør at den passer til flere dørinstallasjoner enn tidligere, også dobbeltdører. De nye overflatene gir et eksklusivt inntrykk og du kan velge mellom polert krom, børstet stål eller pulverlakkert matt sort.

Hvilken kodelås er best? – Related Questions

Kan man montere Yale Doorman selv?

Det er ingen lov som sier at du ikke kan montere den elektroniske dørlåsen din selv, så rent juridisk er det ingen ting i veien for at du selv gjør monteringsjobben.

Hva er forskjell på Yale Doorman V2N og L3?

Detaljer. Yale Doorman L3 er arvtakeren til den bestselgende dørlåsen Yale Doorman V2N, og har blitt langt smartere enn forgjengeren. I tillegg til å kunne åpne døren med kode eller nøkkelbrikke kan du fjernstyre låsen med mobilen via den medfølgende Yale Connect Bridge.

Er Yale Doorman FG godkjent?

Ja, Yale Doorman er FG godkjent, dersom den monteres forskriftmessig, og sikkerhetsfunksjoner i henhold til bruksanvisning følges.

Hvor lenge varer batteri på Yale Doorman?

Batteriene i Yale Doorman holder vanligvis i to år. Låsen gir deg et varsel når batteriene har ca. en måned igjen av levetiden. Hvis du mot formodning skulle gå glipp av varslene, kan du starte låsen fra utsiden med et vanlig batteri på 9 volt.

Kan man ha flere koder på Yale Doorman?

En nøkkelbrikke kan programmeres opp mot seks forskjellige Yale Doorman V2/V2N/Classic. Du må verifisere hver brikke 3 ganger på hver lås innen du går videre til neste.

Hvilken app til Yale Doorman L3?

Yale Doorman L3 kan brukes med Yale Access-appen uten ekstra tilbehør.

Hvor mye koster Yale Doorman?

Pris- og produktinformasjon

Den billigste prisen for Yale Doorman V2N akkurat nå er 3 389 ,-. Dette er det mest populære produktet i kategorien Smarte låser for hjemmeautomatisering med en gjennomsnittlig vurdering på 3.5 av 5.

Hvor sikker er Yale Doorman?

Brikke og kode

Og med kombinasjonen av nøkkelbrikke og personlig pin-kode, er du helt trygg. Derimot kan hvem som helst få kopiert nøkkelen til den gamle låsen hvor som helst.

Hva er Yale Connect?

Yale Connect Wi-Fi Bridge fungerer som en Wi-Fi-bro mellom serverne våre og din smartlås, slik at du kan låse og låse opp smartlåsen eksternt, rett fra telefonen. Med Yale Connect Wi-Fi Bridge kan du umiddelbart slippe besøkende inn i hjemmet ditt når du ikke er der.

Hvilken app til Yale Doorman?

Yale Acess Appen kan du laste ned kostnadsfritt, og med den styrer du enkelt din Yale Doorman L3. Låsen kobles opp mot din Apple eller Android mobiltelefon, og all administrasjon, slik som å dele ut koder, opprette tidsstyrt adgang håndteres via appen.

Når Yale Doorman blinker?

Ved feil blinker sifrene uregelmessig en kort periode samtidig som låsen gir en pipelyd. Det kan være for stor avstand mellom dørblad og karm som skylles denne feilen. Dette kan du teste ved å følge denne prosedyren. Hvis ikke dette hjelper, kan det indikere at det er noe galt med låsen – Ta kontakt med Yale Support.

Hvordan koble Yale Doorman til verisure?

For å koble til låsen installerer du Verisures låsmodul i din dørlås, og laster ned Verisure App. Nå kan du styre dørlåsen fra mobilen, gi og endre koder, aktivere varslinger og stille inn alarmsystem, og andre smarthjemsprodukter til å slås på eller av ved låsing og åpning.

Hvor mye koster alarm i mnd?

Månedsprisen er avhengig av hvilke tjenester man ønsker å inkludere i avtalen. En veiledende prisantydning tilsier at en standardpakke som dekker en normal bolig koster mellom 0 og 3.000 kroner for installasjon og ca. 500 kroner per måned.

Hvor lang tid tar det å installere Yale Doorman?

Hvor lang tid tar monteringen? Vi estimerer 2 timer monteringstid.

Leave a Comment