Hvilken dag kommer A-magasinet?

A-magasinet er et blad som kommer som vedlegg til den norske avisa Aftenposten hver fredag.

Hva betyr ordet magasin?

Et magasin er et tidsskrift eller ukeblad. I kringkasting blir magasin gjerne brukt om en programpost med variert innhold innen et bestemt emneområde eller for en viss lytter- eller seergruppe.

Hvem leser mest bøker?

Kvinner leser mer enn menn

Kvinner er langt foran mennene når det kommer til lesing, uansett utdannelse og aldersgruppe: Mens 19 prosent av menn oppgir at de leser bøker, er tallet for kvinner 31 prosent. Tretvoll tror det kan skyldes mange ulike faktorer.

Hvilken dag kommer A-magasinet? – Related Questions

Hvem leser Aftenposten?

Dagbladet har 1.295.000 daglige brukere, mens 755.000 personer daglig bruker Aftenpostens produkter enten digitalt eller på papir. Digitalt troner også VG på topp med 2,3 millioner daglige brukere, etterfulgt av Dagbladet (1,2 millioner), og NRK (1,1 millioner). TV 2 har også over 1 million brukere daglig.

Hvor mange leser papiravis?

en tredjedel (34 prosent) av den norske befolkningen leser fortsatt minst én papiravis en gjennomsnittlig dag.

Hvem skriver lederen i Aftenposten?

En lederartikkel er en redaksjonell kommentar hvor en avis eller annen publikasjon gir uttrykk for sitt syn i en eller flere saker. Den skrives av redaktøren i mindre aviser, men i større aviser har man gjerne flere lederskribenter. Artiklene signeres som regel ikke, men det forekommer.

Hvordan søke i arkivet Aftenposten?

Hvor kan jeg søke i arkivet? Du kan søke i arkivet fra flere steder. Enkleste er ofte søkefeltet du finner øverst på Aftenposten.no . I tillegg kan du søke inne i selve arkivtjenesten vår.

Hvordan få tilgang til gamle aviser?

Nasjonalbiblioteket har de fleste årganger av norske aviser på mikrofilm. Disse er tilgjengelige ved Nasjonalbibliotekets lesesal i Oslo. Brukere andre steder i landet kan bestille mikrofilm via sitt lokale bibliotek. En del årganger av utenlandske aviser eies i original, mens noen er på mikrofilm.

Hva er den største avisen i Norge?

Her er Norges største nettaviser – VG topper listen
PlasseringNettavisAntall leser i ´000
1.VG2.009.000
2.NRK1.619.000
3.Dagbladet1.268.000
4.TV 2957.000

Hvordan lese Aftenposten uten abonnement?

Det gjør du enten ved å surfe i inkognitovindu eller «privat visning», alt etter hvilken nettleser du bruker, eller du sletter kapslene når dine åtte artikler er telt.

Hvor mye koster Aftenposten på nett?

Avisa priser sine abonnenter fordelaktig for dem som er rene digitale abonnenter; 379 kroner måneden for komplett, 299 for helg+digital – og 199 for deg som bare er digital.

Hvordan lese aviser gratis på nett?

Den beste måten å få tilgang til gratis aviser på er ved å lese dem via et bibliotek. Du kan enten fysisk besøke biblioteket, eller logge inn via bibliotekets nettsider for å lese digitale utgaver av avisene. De fleste norske biblioteker og studentbibliotek har tilgang til alle de norske lokal- og riksavisene.

Hva er A kort?

A-kortet er Aftenpostens fordelsprogram kun for abonnenter. Sammen med de beste aktørene innen kultur, mat, reise, sport og fritid, tilbyr vi rabatter og fordeler på en rekke opplevelser. I tillegg får du gode tilbud på kjente merkevarer i A-kortets Butikk.

Hva koster a kortet?

Ordinær pris for frakt er kr 49,-.

Hvordan kontakte Aftenposten?

21 95 14 00 eller chat med oss.

Når skal Aftenposten være levert?

Leveringstider – Aftenposten

Mandag – fredag: normalt kl. 06.00. Lørdag: kl 08.00.

Har Aftenposten søndagsavis?

Aftenposten er totalt sett Norges beste avis og den nest største i opplag. Den har størst økonomiske og personalmessige ressurser av alle. Avisen går med stort overskudd. Grunnlaget er altså der for å lage en stor kvalitetsavis på søndager.

Hvordan sende inn kronikk til Aftenposten?

Aftenposten
  1. Kronikk: Maks 6000 tegn inkludert mellomrom.
  2. E-post:kronikk@aftenposten.no.
  3. Hovedinnlegg: Maks 3000 tegn inkludert mellomrom.
  4. Kortinnlegg: 400 – 1500 tegn inkludert mellomrom.
  5. E-post: debatt@aftenposten.no.

Hva er forskjell på artikkel og kronikk?

En kronikk er en litt lengre artikkel som er saklig og informativ, men ikke tørr. Det er ofte et faglig innhold, men skrevet med et normalt språk uten bruk av fagterminologi.

Leave a Comment