Hvilke trådløs støvsuger er best?

Best i test trådløs støvsuger: Dyson V15 Detect Absolute Extra. Med 9 av 10 mulige poeng hos Tek.no er Dyson V15 Detect Absolute Extra den håndholdte støvsugeren magasinet kårer til best i test. – Den råeste støvsugeren vi har testet, til tross for noen skavanker, skriver Tek.no.

Hvorfor håndholdt støvsuger?

Fordeler med en håndholdt støvsuger

Den åpenbare fordelen, er hvor mye bevegelsesfrihet du får. Støvsugeren er alltid tilgjengelig, enkel å finne frem, lett å rydde bort og tar særdeles lite plass. I tillegg slipper du å styre med ledninger og støvsugerposer – her samles nemlig alt i en praktisk beholder.

Hva er viktig med støvsuger?

Hva er viktig med støvsugere?
 • Sugeevne.
 • Munnstykker.
 • Filter.
 • Lydnivå
 • Arbeidsradius.
 • Ergonomi.
 • Kvalitet.

Hvilke trådløs støvsuger er best? – Related Questions

Hvor lang levetid har en støvsuger?

Reklamasjonsretten på 2 år dekker eventuelle fabrikasjonsfeil, det vil si feil som ikke er selvforskyldt av kunden. Hvis støvsugeren lukter brent og filteret er tett, vil dette være en brukerfeil. Selv om dette tilsier at en støvsuger burde holde i minst to år, er det mange støvsugere som har en mye lengre levetid.

Hvordan få god lukt i støvsugeren?

Bytt støvsugerpose ofte nok, og hold filteret rent. Du bør også unngå å støvsuge opp matrester, rester av planter elle jord. Fukt i støvsugeren er nemlig en sikker måte å skape dårlig lukt i støvsugeren.

Hvorfor lukter det innestengt?

Hyttelukt er en innestengt lukt som er typisk for uoppvarmede hytter. Avstengningen vinterstid gir høy luftfuktighet i materiale, som også kan gjøre at bakterier vokser. Det er vanskelig å gjøre noe med lukten, men den gir sjelden helsebesvær. Kan være en indikasjon på fuktskader.

Hvordan bli kvitt mugglukt?

Bare prøv disse tipsene:
 1. Luft er et viktig verktøy for å fjerne muggen lukt.
 2. Slipp inn litt luft etter at noen har dusjet eller tatt seg et bad.
 3. Bruk en luftrenser.
 4. Muggen lukt kan også skyldes for mye fuktighet, så sjekk for drypp eller lekkasjer som kan ha forårsaket vannskade.
 5. Rengjør hele badet grundig.

Er det farlig å få vann i støvsuger?

Våte ting som vann eller grøtrester kan være ødeleggende for elektronikken i støvsugeren, og du risikerer dermed at støvsugeren bryter sammen.

Hvor ofte er det vanlig å støvsuge?

Grundig støvsuging en gang i uken vil for det meste være lurt i mange husstander. Men hvis du vet at støvsugingen din ikke er så grundig, skader det ikke å øke rutinen til to ganger i uken.

Hvor mye strøm bruker støvsugeren?

Her er svaret avhengig av alder og effekt på støvsugeren. Eldre støvsugere har gjerne en makseffekt på over 2 kW og bruker 0,33 kWh på ti minutter. Da koster det 67 øre å støvsuge i ti minutter. Nye støvsugere har maks 0,9 kW effekt og kostnaden blir da 30 øre.

Hvor mange watt er en støvsuger?

Motoren som driver støvsugeren har normalt en effekt på mellom 1 000 og 2 000 Watt, men høyere watt betyr ikke alltid bedre sugeeffekt. En god støvsuger har en kombinasjon av god sugeeffekt og et effektivt munnstykke.

Hvem fant opp støvsugeren?

Støvsuger/Oppfinnere

Hvor ofte skifte filter støvsuger?

Hepa-filteret bør byttes en gang om året, eller etter behov – avhengig av hvordan og hvor mye du støvsuger. Mens grovfilteret inne ved støvsugerposen bør byttes oftere, cirka etter hver fjerde eller femte bytte av støvsugerpose.

Er det farlig å få vann i støvsuger?

Våte ting som vann eller grøtrester kan være ødeleggende for elektronikken i støvsugeren, og du risikerer dermed at støvsugeren bryter sammen.

Hvorfor stopper støvsugeren?

Hvis støvsugeren stopper av seg selv igjen, så snart den er blitt varm, tyder det på, at støvsugerens overopphetningssikring er defekt. Vær oppmerksom på, at overopphetningssikringen på mange støvsugere er en del av kretskortet.

Skal man vaske eller støvsuge først?

Tørk støv før du støvsuger

Den gode nyheten er at du kan velge selv, for selv om det er sant at støv daler ned og det gir mest mening å begynne i høyden er det nemlig slik at støvsuging gjør at støv virvler opp på andre overflater. Så støvsug først, tørk støv og vask overflater etterpå.

Kan man vaske filter til støvsuger?

Vask filteret med vann og la det lufttørke i minst 24 timer. Husk: filteret må være helt tørt før du kan sette det tilbake i støvsugeren. Rengjør støvbeholderen med en mikrofiberklut.

Når støvsugeren ikke suger?

– Hvis støvsugeren suger dårlig, skylles det som regel at filteret er tett og at det blokker luftstrømmen i støvsugeren. En støvsuger holder oftest lengst hvis den blir behandlet pent og hvis du husker å skifte filteret jevnlig.

Skal man støvsuge før man vasker gulv?

Støvsug før du vasker

Støv binder mikroplast, men også miljøgifter som frigjøres fra alle elektroniske apparater vi har rundt oss. Derfor bør man alltid støvsuge før man vasker gulvene, sier hun. Da går mer mikroplast i støvsugeren og deretter i søppelet. Når du vasker gulvet, bør støvet tørkes opp med papir.

Leave a Comment