Hvilke forsikringer har jeg som medlem i LO?

  • Kritisk sykdom.
  • Livsforsikring.
  • Mopedforsikring.
  • Reiseforsikring.
  • Snøscooterforsikring.
  • Student- og lærlingforsikring.
  • Uførekapital.
  • Uførepensjon.

Hvor er bilen min forsikret?

Informasjon om hvor kjøretøyet er forsikret fås kostnadsfritt ved innlogging med BankID på www.tff.no/minside. Se instruks om hvordan å sjekke forsikringen. (Merk at i Autosys vil etterhvert alle forsikrede kjøretøy stå med kode 02 TFF og ikke i hvilket forsikringsselskap kjøretøyet er forsikret).

Hvordan finner jeg forsikringene mine?

Logg inn til mine forsikringer for å få oversikt, se dokumenter, sjekke priser og gjøre endringer. Lett å se hva du har forsikret, aktive tilbud og hva du betaler. Du kan gjøre endringer, melde skade og kjøpe forsikringer. Alle papirene samlet, også kollektive forsikringer.

Hvor finner jeg mine forsikringer DNB?

Forsikringsbevisene finner du innlogget i nettbanken. Gå til “Pensjon og forsikring“. Velg “Forsikringsbevis” i hovedmenyen.

Hvilke forsikringer har jeg som medlem i LO? – Related Questions

Hvordan vet jeg om jeg har forsikring?

Hvor er bilen forsikret? Hvis du ikke vet hvor en bil er forsikret kan du logge inn med BankID hos Trafikkforsikringsforeningen. Der kan du sjekke hvilket forsikringsselskap som har forsikret bilen.

Hvor finner jeg forsikringsbevis?

Forsikringsbeviset ligger i forsikringsavtalen din og informasjonen beskriver blant annet: Hva forsikringen dekker. Forsikringssum. Hvem/hva som er forsikret.

Hva heter forsikringsselskapet til DNB?

Din forsikring i DNB leveres av Fremtind Forsikring, og som kunde forholder du deg til oss i DNB, enten du skal kjøpe, gjøre endringer eller trenger å komme i kontakt med en forsikringsrådgiver. Du har oversikt over forsikringene dine i nett- og mobilbanken.

Hvordan endre bilforsikring DNB?

Det er enkelt å endre forsikringsselskap. Alt du trenger å gjøre er å be om en uforpliktende telefonsamtale fra oss. En av våre rådgivere vil ringe deg for et tilbud på dine forsikringer. Du trenger ikke å kontakte det gamle forsikringsselskapet ditt, oppsigelsen order vi.

Hvordan kontakte Fremtind forsikring?

Andre henvendelser. For andre henvendelser, ring 915 09801.

Hvordan si opp forsikring på bil?

Ved salg av bilen din

Har du solgt bilen din vil bilforsikringen automatisk avsluttes den dagen du som selger leverer salgsmelding, og Statens vegvesen registrerer eierskifte på bilen. Salgsmelding fylles ut av både selger og kjøper, og kan fylles ut enten på nett eller på papir.

Er det oppsigelsestid på forsikring?

Ja, forsikringen er gyldig i hele oppsigelsestiden. Hva er angrerett? Hvis du nylig har kjøpt en forsikring og angrer, kan du si opp forsikringen uten oppsigelsestid hvis du er innenfor fristen for angrerett. For skadeforsikringer (bil, hus, båt, hund og så videre) er angrefristen 14 dager etter kjøpsdato.

Hvor lang tid tar det å få forsikring?

Hvis du skal ha forsikringspenger utbetalt, tar det cirka 1-3 virkedager fra saken er ferdig behandlet til du får forsikringsoppgjøret utbetalt til konto.

Hvor ofte bør man bytte forsikringsselskap?

For raskest mulig å oppnå maksimal bonus er det imidlertid best å bytte forsikringsselskap hver 6. måned. Grunnen er at du får med deg bonusen du har bygget opp videre til nytt selskap, og etter et halvår har du altså tjent deg opp et bonusnivå.

Hvem er best på forsikring?

I 2021 ble vårt forsikringsselskap Fremtind årets kundefavoritt innen forsikring på bytt.no. Med over 11 000 omtaler har vårt forsikringsselskap Fremtind desidert flest vurderinger innen forsikring, og rangeres i toppen på både hus-, innbo-, reise-, båt-, bil-, hytte-, barne- og personforsikring.

Leave a Comment