Hvilke butikker kan ditt gavekort brukes på?

Dittgavekort.no er et felles gavekort for Olav Thon Gruppen, som kan brukes på alle kjøpesentre i Amfi og Thon Eiendom, og alle Thon Hotels i hele Norge. Du kan også bruke gavekortet på restauranten som er tilknyttet Thon Hotels.

Kan man bruke ditt gavekort på elkjop?

Våre gavekort kan du kjøpe i alle våre varehus, men IKKE på elkjop.no. Du kan kjøpe våre gavekort med verdi opptil 10 000 kroner. Gavekortet fungerer i 3 år, eller til verdien er brukt opp. Gavekortet kan benyttes både i butikk og online.

Kan man ta ut penger av gavekort?

Gavekortene er gyldige i 3 år hvis det ikke står noe annet. Hvis du ikke handler for hele summen på kortet, kan vanligvis ikke få kontanter tilbake, men en tilgodelapp.

Hvilke butikker kan ditt gavekort brukes på? – Related Questions

Kan man bytte inn gavekort til penger?

Gavekortene er gyldige i 3 år hvis det ikke står noe annet. Hvis du ikke handler for hele summen på kortet, kan vanligvis ikke få kontanter tilbake, men en tilgodelapp.

Kan man bruke gavekort på alkohol?

Gavekortet kan kun benyttes som betalingsmiddel hos Vinmonopolet. Kortet er gyldig i tre år fra utstedelse/siste bruksdato, gjenværende beløp vil bli slettet.

Kan gavekort gå ut på dato?

I de tilfellene det ikke er avtalt eller synliggjort for kunden at gavekortet eller tilgodelappen har en bestemt varighet, gjelder den alminnelige foreldelsesfristen på 3 år. Altså kan gavekortet eller tilgodelappen brukes i tre år fra den ble utstedt.

Hvor lenge varer et gavekort?

– Et gavekort er etter loven gyldig i tre år, med mindre det står en annen utløpsdato på kortet, sier Pia Cecilie Høst, som leder forbrukerdialog hos Forbrukerrådet.

Kan man bruke universal gavekort på nett?

Du kan betale med BankAxess, Visa eller Mastercard på nettet. I butikken tar bankterminalene kun i mot bankkort.

Kan man bruke ditt gavekort på Coop Obs?

Coops gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i samtlige Coop-butikker over hele landet på alt fra dagligvarer til sport, elektro og byggevarer.

Kan ditt gavekort brukes på jula?

Med gavekortet kan mottakeren velge selv blant 15000 produkter i Julas brede sortiment for hjem, husholdning og fritid. Kortet gjelder både i varehus og her på vår hjemmeside.

Kan ditt gavekort brukes på XXL?

Gavekortene våre er gyldige i to år fra utstedelsesdato. De kan benyttes både på nett og i våre varehus.

Kan ditt gavekort brukes på Bohus?

Hos Bohus kan du få elektroniske gavekort som kan benyttes i alle Bohus varehus i hele Norge, uavhengig av hvor du har kjøpt kortet.

Kan Presentkort brukes på Rema 1000?

Slik fungerer gavekort:

REMA 1000-gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i alle REMA 1000 sine butikker over hele landet. Gavekort finnes med verdi på 200, 500 og 1000 kroner.

Leave a Comment