Hvilke butikker bruker PostNord?

Butikker som bruker PostNord
NavnHandle
GuttelusTil Nettbutikken
GymgrossistenTil Nettbutikken
HøyerTil Nettbutikken
HunkemöllerTil Nettbutikken

Hvor kan man returnere pakker?

Returner en pakke du hentet i butikk

Dersom det fulgte med en returetikett i pakken du mottok, kan du feste denne på pakken du ønsker å returnere. Pakken leverer du deretter til et PostNord pakkeleveringssted. Her finner du oversikt over dine nærmeste pakkeleveringssteder.

Er Posten og PostNord det samme?

PostNord ble stiftet som et moderselskap for de nasjonale postoperatørene Posten Sverige og Post Danmark, som offisielt fusjonerte med virkning fra 24. juni 2009. I henholdsvis 2015 og 2016 ble Posten Sverige og Post Danmark innlemmet i moderselskapet.

Hvordan sender jeg en pakke i Posten?

Slik sender du pakken:
  1. Pakk godt inn det du skal sende.
  2. Mål og vei pakken; sjekk at sendingen er innenfor lengde 35 cm x bredde 25 cm x høyde 12 cm (den må passe i en normal postkasse).
  3. Registrer pakken og betal på nett; velg om den skal hentes fra din postkasse eller du vil levere den på Posten selv.

Hvilke butikker bruker PostNord? – Related Questions

Hvor kan jeg sende en pakke?

Privatpersoner kan sende pakker selv i alle butikker som har PostNord-tjenester. Det eneste du trenger å gjøre er å bruke tjenesten på nettsidene før du kommer til innleveringsstedet. Det er enkelt å sende og motta pakker med PostNord.

Hva er billigste måte å sende pakke i Norge?

Det vanligste og billigste for så små pakker er å sende den direkte til postkassen til mottakeren. Du kan også velge å sende pakken med sporing eller som en rekommandert pakke, dette er ikke noe de fleste av oss vill ha behov for, og det koster dessuten betydelig mye mer.

Hvordan bruke Pakkeautomat?

Pakkeautomatene er plassert innendørs og du kan hente pakkene dine innenfor åpningstidene til hentestedet. Pakkeautomat er en enkel og effektiv selvbetjeningsløsning. Plott inn hentekoden på skjermen, og en luke med pakken din åpner seg.

Hvor mye koster det å sende en pakke i Posten?

Norgespakke med postoppkrav
Vekt inntilPris på posten.noPris på Posten
25 kg310,–391,–
35 kg380,–471,–
Håndteringstillegg for sendinger: – uten ytre emballasje – i rulleform – med lengde over 120 cm, bredde over 60 cm og/eller høyde over 60 cm.149,–149,–
Tillegg til og fra Svalbard330,–330,–

Hvordan sendes post i Norge?

Sett på frimerker, skriv på en digital kode eller klistre på en returlapp, bestill henting og legg det i din egen postkasse. Bruk Norgespakke™ 0–5 kg for sendinger over 350 g og som er innenfor maksmålene 35 x 25 x 12 cm. Send på Posten eller fra egen postkasse.

Hvordan fungerer Posten Pakkeboks?

Pakkeboksene kan stå utendørs og er tilgjengelig hele døgnet. Det gjør det enkelt og fleksibelt å hente pakkene dine. For å hente pakker i Pakkeboks bruker du Posten-appen. Du vil få beskjed når pakken er på vei og når den er klar til å hentes.

Hvordan fungerer Pakkeautomat PostNord?

Pakkeautomatene er et ubemannet leveringspunkt, som kan stå utendørs der folk bor og ferdes, krever lite plass og er døgnåpent. Automatene åpnes av mottaker selv via Bluetooth med My. PostNord-appen på̊ telefonen. – PostNord leverer i dag ut pakker for mange av de største nettbutikkene både i Norge og internasjonalt.

Kan man levere pakker i Pakkeboks?

Ikke alle pakker kan leveres til Pakkeboks. Det kan komme av at pakken din er for stor, at det foreligger krav til temperaturregulering, eller krav til fremvisning av legitimasjon ved utlevering. Pakken vil da komme til ditt faste hentested.

Hva koster Pakkeboks?

Pakkeboks koster ingenting og betyr mye for mange

Beboerne sparer verdifull tid i hverdagen ved å slippe å gå eller kjøre til butikken eller postkontor for å hente pakkene de handler på nett. Dette bidrar også til en mer bærekraftig netthandel og pakkelevering.

Hvor stor er liten pakke PostNord?

Produktmål
Maks vekt:5 kg
Min. vekt:50 g
Maks mål:45x30x20 cm
Min. mål:14x9x1 cm
Maks omkrets:Ikke over 90 cm

Leave a Comment