Hvem eier Bloksberg nå?

I juli ble det kjent at Gatebil-eier og investor Jan-Erik Loland og kona Katharina Loland kjøpte eiendommen. Da var ikke prisen kjent. er det klart at ekteparet ga 26 millioner kroner for Bloksberg.

Hvor mye ble Bloksberg solgt for?

Da hadde den en prisantydning på 35 millioner kroner, men prisen ble nylig satt ned til 25 millioner kroner. Daværende kronprins og senere kong Olav kjøpte Bloksberg på Hankø i Fredrikstad kommune i 1947. Etter at kongen gikk bort i 1991, arvet kong Harald eiendommen.

Når ble Bloksberg solgt?

Norsk investor stakk av med prinsesse Märtha Louises ferieperle. Den 1. juli ble det bekreftet at prinsesse Märtha Louise hadde solgt eiendommen Bloksberg på Hankø i Fredrikstad kommune. Etter flere runder på markedet, og et betydelig priskutt på ti millioner kroner, ble den omsider solgt.

Når ble Bloksberg bygget?

En av villaene på Hankø bør nevnes spesielt, det er Bloksberg, som ble bygget under den første verdenskrig. Den ble omkring 1930 overtatt av daværende kronprins Olav.

Hvem eier Bloksberg nå? – Related Questions

Når dro heksene til Bloksberg?

Blokksberg er navnet på fjell hvor det ifølge nordeuropeisk tradisjon ble fortalt at heksene møttes Walpurgisnacht (Valborgsnatten, natten til 1. mai) for å holde gjestebud med djevelen.

Hvem eier Hankø?

Om Henning Jarl Forsberg:

Eiendomsutvikler og hotelleier. Eier av Forsberg Holding. Daglig leder i Hankø Bad AS, Hankø Fjordhotell & Spa, Hankø Invest, Hankø Kro og Hankø Utvikling. Styreleder i Fredrikstad Eiendom.

Hvordan kommer man seg til Hankø?

Kjør E6 sørover mot Gøteborg fra Oslo. Når du kommer til Råde svinger du av til RV 110 og kjører mot Fredrikstad. Kjør gjennom Råde sentrum og i ca 10 min til du kommer til RV 116 og skilt mot Engelsviken og Saltnes. Kjør i ca 5 min til du kommer til et skilt der det står Hankø – Vikane og RV 117.

Hvor stor er Hankø?

Hankø er en øy på østsiden av Ytre Oslofjord i Fredrikstad kommune i Østfold. Øya er 4,0 km2 stor.

Hva kan man gjøre på Hankø?

Opplevelser & Aktiviteter
  1. Sauna i Husebukta. Escape Box på Hankø Natursti. Villmarkscamp.
  2. Femkamp. Hankøhallen. Kano & Kajakk. Minigolf.
  3. Verden i glasset. Fotballbanen. Tennis.
  4. Sandvolleyball. Vannsport.

Kan man sykle på Hankø?

Rommet har utsikt til basseng og boblebad. I hotellhagen finner du tennisbaner, et hyggelig minigolf anlegg, samt en bocciabane. Vi har kano, kajakk og sykkel til utleie. Alle gjester kan be om et gratis turkart i resepsjonen for å utforske den flotte naturen på Hankø, husk gode tursko.

Kan man sykle kyststien?

Kyststien på Mølen

Drevene offroad syklister klarer nok fint å sykle de fleste partiene, men mange folk på Kyststien kan likevel hindre sykling.

Hvor starter Rallarvegen?

Rallarvegen ble åpnet som sykkelvei i 1974, og er nå Norges mest populære sykkeltur. Turen starter på Haugastøl eller Finse (Geilo er et godt utgangspunkt) og følger Bergensbanen opp til Fagernut, 1310 meter over havet. Så går veien ned til fjorden i Flåm.

Hvordan finne sykkelstier?

I Norge finnes kartverkets topokart, og mtbmap.no med markerte stier for sykkel. Du kan også velge Google sine terrengkart og satellittfoto.

Hvor lang er Glommastien?

Glommastien er en 35 km lang gang og sykkelvei på begge sider av Glomma mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Vi starter turen i sentrum av Fredrikstad og sykler oppover Glomma langs den nordvestre elvebredden. Vi passerer snart fergeleiet til Gamlebyfergen mellom Cicignon og Gamlebyen.

Hvor går Glommastien?

Glommastien går mellom Fredrikstad og Sarpsborg på begge sider av Glomma, gjennom verneverdig kulturlandskap med minner fra tidligere sagbruks-og tegelverks industri. Langs Glommastien er det satt opp nye rasteplasser og informasjonsskilt som forteller den spennende industrihistorien langs elva.

Leave a Comment