Hva skal man gjøre i Torrevieja?

De mest populære attraksjonene i Torrevieja
 1. Playa de La Mata. 1 701. Strender.
 2. Las Salinas de Torrevieja. 1 286. Strender.
 3. Parque de Las Naciones. 425. Parker.
 4. Aquapark Flamingo. 356. Vannparker.
 5. Dique de Levante Breakwater. 349.
 6. Aquopolis Torrevieja. 1 213.
 7. Punta Prima Beach. 334.
 8. Museos flotantes Delfín S-61 y Albatros III. 212.

Hva gjør man i Alicante?

Topp 11 attraksjoner og severdigheter i Alicante
 1. Borgen i Alicante– Castillo de Santa Bárbara.
 2. Castillo de San Fernando.
 3. MUBAG – Museo de Bellas Artes Gravina.
 4. MARQ – Museo Arqueológico Provincial.
 5. Catedral San Nicolás de Bari.
 6. Havnepromenaden – Explanada de España.
 7. Strandliv – Playa del Postiguet.
 8. Spis en deilig Paella.

Hvor mange nordmenn bor i Torrevieja?

Torrevieja er en av de mest internasjonale byer i hele Europa når det gjelder sammensetning av befolkning. Nordmenn er en av de minst gruppene som utgjør omtrent 2 % av de litt over 105000 som bor i byen.

Hva skal man gjøre i Torrevieja? – Related Questions

Hvor varmt er det i Torrevieja i oktober?

Været i Torrevieja er veldig varmt gjennom oktober med varme dager som kan nå temperaturer så lave som 20°C og maks 23°C.

Hvor bor det flest nordmenn i Spania?

Den norske kolonien i Spania

I området Alfaz del Pi, som ligger like ved Alicante, bor det omtrent 8.000 nordmenn enten hele eller halve året. Hvis man teller med utkantene er estimatene på nærmere 12.000. Det betyr at mellom 35-40 prosent av befolkningen i den spanske kommunen er nordmenn.

Hvilket område ligger Torrevieja?

Torrevieja er en by i Spania, ved middelhavskysten, om lag 45 km sør for Alicante i den autonome regionen Valencia. Byen har 83 337 innbyggere (2019, i bykommunen). Det er en havneby med betydelig turisme.

Hvilken provins ligger Torrevieja?

Alicante
Torrevieja / Provins

Alicante eller Alacant er den sørligste av tre provinser i den autonome regionen Valenciana i Spania. Provinshovedstaden er byen Alicante.
Alicante grenser til provinsene Murcia i sørøst, Albacete i øst og Valencia i nord. I vest grenser Alicante til Middelhavet.

Wikipedia

Hvor er det best å bo i Alicante?

De fleste norske turister foretrekker å bo i selve sentrum av Alicante, eller i et hotell langs en av byens strender. Velger du å bosette deg i sentrum så har du kort vei til alt fra tapasbarer, restauranter og byens severdigheter. Det er ofte ikke lenger til stranden enn at det går helt fint å gå.

Hva er den nest største byen i Spania?

Liste over byer i Spania
Rang (2008)NavnEstimat 2008
1.Madrid3 213 271
2.Barcelona1 615 908
3.Valencia807 200
4.Sevilla699 759

Hva heter området rundt Alicante?

Alicante er en by i Spania i den autonome regionen Valencia, og hovedstad i provinsen Alicante, den sørligste av de tre provinsene som utgjør Valencia-regionen. Byen ligger ved Middelhavet, 120 kilometer sør for byen Valencia, og er sentrum for det området som innenfor turismen kalles Costa Blanca.

Hvor mange nordmenn bor i Alicante?

50 000 nordmenn bor i Spania

Den norske ambassaden i Alicante oppgir at det er om lag 50.000 nordmenn som bor der hele eller deler av året.

Hva betyr Costa Blanca?

Costa Blanca (spansk for Den hvite kyst) er en 200 km lang kyststrekning i provinsen Alicante i det østlige Spania. Costa Blanca strekker seg fra Denia i nord til Pilar de la Horadada i sør.

Er det fint i Alicante?

Alicante er nemlig ikke bare en turistby, men også en universitetsby. Du finner mange barer og nattklubber, og langs kysten kan du oppleve mange restauranter med nydelig utsikt. Tradisjonell mat fra Alicante består naturligvis av sjømat, tapas og ris. Ta en tur til La Piazza for en god porsjon med paella.

Er det billig i Alicante?

Prisene på grunnleggende produkter i Alicante er lavere enn i Norge. Du må betale 2.03 ganger mindre for shopping i Alicante enn i Norge.

Hvordan er været i Alicante i september?

Været i Alicante er veldig varmt gjennom september med varme dager som kan nå temperaturer så lave som 22°C og maks 27°C. Det er viktig og drikke mye vann. Forvent en del varme og regnfulle dager i Alicante gjennom september.

Hva heter gamlebyen i Alicante?

Gamlebyen i Alicante – El Barrio – er et hyggelig bekjentskap.

Er Alicante stort?

Befolkningen i Alicante by var 331 750 (2008), og befolkningen i StorAlicante er beregnet å være 757 443, noe som gjør Alicante til det åttende største byområdet i Spania. Høyde o.h. Alicante er en av de raskest voksende byene i Spania. Økonomien er hovedsakelig basert på turisme og vinproduksjon.

Hvor ligger gamlebyen i Alcudia?

Byen Alcudia ligger mellom bukten Pollença og Alcudiabukten, og den ligger cirka 60 kilometer fra hovedstaden Palma de Mallorca.

Er det mye mygg på Mallorca?

Dersom du reiser til Alcudia bør du skaffe deg et godt antimyggmiddel, da Alcudia dessverre sliter med et myggproblem som følge av innsjøene i nærheten. De lokale apotekansatte kjenner godt til dette problemet, og det anbefales å skaffe seg noe som holder myggen vekk, så slipper du de irriterende myggbittene.

Leave a Comment