Hva kan man spille med venner?

Ti morsomme mobilspill du kan spille med vennene dine
  1. Words with friends. Vi starter med en klassiker!
  2. Mario kart tour. Dette er jo faktisk helt fantastisk – vi kan endelig spille Mario kart på mobilen.
  3. Subway surfers.
  4. Trivia Crack.
  5. Pokémon go.
  6. Gardenscapes.
  7. Animal crossing: pocket camp.
  8. Best fiends – puzzle adventure.

Hva er det mest populære spillet blant ungdom?

Populære dataspill for jenter

Fortnite, Minecraft og Roblox er på topp tre blant både gutter og jenter i alderen 9 til 10 år. Fortnite er det aller mest populære spillet blant gutter fra 9 til 14 år, mens Minecraft står seg som det mest populære dataspillet blant jenter i fra 13 til 14 år.

Hvorfor er det 12 års grense på Fortnite?

Fortnite har fått anbefalt aldersgrense fra PEGI fra 12 år og er merket med vold og kjøpemuligheter. PEGI skriver om grunnlaget for vurderingen (vår oversettelse): «Dette spillet ble vurdert PEGI 12 år på grunn av hyppig former med mild vold. Spillet er ikke egnet for de under 12 år

Hva kan man spille med venner? – Related Questions

Er roblox bra for barn?

Roblox har fått aldersanbefaling fra 12+ år i App Store (iOS) og 7 år av PEGI i Google Play (Android) og til Xbox One. I App Store (Apple) begrunnes anbefalt alder med at spillet kan inneholde sjelden, mild/realistisk vold og sjelden mild/tegneserie eller fantasivold.

Hvor gammel må man være for å ha Tik Tok?

Det er 13 års aldersgrense på tjenester som Snapchat, Instagram, Facebook, TikTok og andre sosiale medier fordi man ikke vil at de skal samle inn personlig informasjon om deg som barn. Er du under 13 år kan du likevel opprette en profil på sosiale medier om foreldrene dine sier det er greit.

Hvorfor er det aldersgrenser på spill?

Noen dataspill har innhold som kan være skadelig for barn og unge. Dataspill er merket med aldersgrenser for å gi en anbefaling om hvor gamle barna bør være for å spille. Disse grensene er satt for å beskytte barn og unge, fordi dataspill også har et stort voksent publikum.

Hvorfor skal ikke barn spille GTA?

Når det kommer til et spill som GTA V, så har det fått 18-årsgrense på grunn av det sterke innholdet, som blant annet går på grov vold, språkbruk, diskriminering av kvinner mm. Et spill med 18-årsgrense er ment for et voksent publikum, og det har innhold som ikke er egnet for de under 18.

Hva er meningen med Fortnite?

Artikkelstart. Fortnite er et dataspill som er særlig kjent for sin såkalte «battle royale»-modus, hvor opptil hundre spillere enkeltvis eller i lag spiller mot hverandre på et stort, åpent kart som stadig blir mindre. Spillet er et skytespill, og spillerne starter med svært lite utstyr.

Er Epic Games trygt?

Det er for det meste trygt å laste ned spill og utvidelser i store nettbutikker som Steam og Epic Games Store, men det er også mulig å installere programvare fra andre – og mindre kjente – kilder. Da kan man ende opp med skadelig programvare på maskinen.

Hvor mye koster Fortnite?

Spillet er i utgangspunktet gratis å laste ned, men har mulighet for å kjøpe innhold i spillet som kostymer, fallskjermglidere, uttrykksikoner, dansebevegelser og nye økser.

Hva er aldersgrensen for fall guys?

Fall Guys
SjangerPlattformspill, battle royale
ModusFlerspiller
AldersgrensePEGI 3
Nettstedfallguys.com

Hva er aldersgrensen på GTA 5?

GTA 5 er et populært spill som har 18-årsgrense. Wanja lar ikke sønnen spille dette.

Kan en 13 åring spille GTA?

Grand Theft Auto er en sikker vinner blant 13-åringer. Spillet har en aldersmerking på 18 år, men det er sjelden en hindring for barna.

Kan en 14 åring spille GTA?

Så vidt vi vet har GTA5 en anbefalt aldersgrense på 18 år. Derfor synes vi det er fint at foreldrene dine følger denne anbefalingen. Det er mye vold og sterke scener i det spillet, så det er grunnen til at man mener man bær være 18 for å spille det.

Kan en 15 åring spille GTA?

Takk for spørsmålet ditt! Grand Theft Auto har fått aldersgrense 18 år satt av PEGI, som Norge samarbeider med når det gjelder spill og aldersgrenser. Det betyr at dette er den anbefalte aldersgrensen i Norge. Spillet har fått denne aldersgrensen på bakgrunn av mengden og typen vold og språkbruk som finnes i spillet.

Hvorfor er GTA 18+?

GTA: Grand Theft Auto har 18-årsgrense då det inneheld både valdeleg og seksuelt innhald. Her er det vald, strippeklubbar og grovt språk. I tillegg kan ein blant anna drepe prostituerte med dildoar. Likevel har heile 31 prosent av dei som er 13–14 år har oppgitt å spele dette spelet.

Hvorfor er GTA 18 års Grænse?

Grand Theft Auto har fått aldersgrense 18 år satt av PEGI , som Norge samarbeider med når det gjelder spill og aldersgrenser. Det betyr at dette er den anbefalte aldersgrensen i Norge. Spillet har fått denne aldersgrensen på bakgrunn av mengden og typen vold og språkbruk som finnes i spillet.

Er GTA et bilspill?

For barna har skyldt på at vennene sine har spillet og at det er et bilspill hvor man kan kjøre biler, boter, firhjulinger, fly, helikoptere med mer. Selvsagt er det mye kjøring i spillet, som i utgangspunktet faktisk er “ufarlig” og ikke noe problem selv for små barn å spille.

Kan barn spille GTA?

Grand Theft Auto V (GTA 5) har fått aldersanbefaling 18 år med utgangspunkt i at det er mulig å utøve ekstrem vold og vold mot uskyldige. Det er et åpent spill med mange valgmuligheter.

Leave a Comment