Hva er Fiken no?

Fiken er et superenkelt regnskapsprogram for små bedrifter. I Fiken får du alt du trenger. Blant annet: Regnskap.

Hva koster Fiken pr måned?

Fiken-integrasjonen koster fra 49 kroner pr måned. Du kan velge mellom to prispakker med ulik funksjonalitet, slik at du ikke trenger å betale for mer enn du bruker. Husk at Fiken har egne priser for å bruke systemet deres.

Hvem passer Fiken for?

Fiken er skreddersydd mot selvstendige næringsdrivende, samt små- og mellomstore bedrifter. Ved å forenkle språket, og kontinuerlig senke barrierene folk flest hadde til å gjøre regnskapet selv.

Hva er Fiken no? – Related Questions

Hvordan ta ut lønn Fiken?

Kan jeg ta ut lønn og hvordan påvirker dette skatten? I et enkeltpersonforetak står du fritt til å ta ut lønn som du selv ønsker det, dette påvirker ikke hva du skal skatte av. Under Annet Personlig uttak kan du registrere lønnen din når du tar dette ut.

Hva koster regnskapsfører enkeltmannsforetak?

Pris for regnskapsfører

For ordinær regnskapsføring vil en timepris på rundt 1.000 kroner være realistisk. Fastpris for regnskapsføring i enkeltpersonforetak baserer seg i hovedsak på antall bilag per år, i tillegg til antallet ansatte, der dette er relevant. Fastpris kan være fra 800 til 2.000 kroner i måneden.

Hvor mange kunder har Fiken?

Fiken er først og fremst et nettbasert regnskapsprogram som raskt og enkelt lar deg gjøre ditt eget regnskap. Pr. i dag har programmet over 65 000 kunder.

Hvor mye koster Fiken i året?

Fiken er abonnementsbasert og koster i snitt 170 kroner i måneden, altså i overkant av 2.000 kroner i året. Månedsabonnementet inkluderer regnskap og faktura, uten begrensninger for hvor mange bilag og fakturaer du kan sende ut, eller for antall brukere.

Hvem eier Fiken regnskap?

I 2014 startet Bendik Gill Bakken og Aleksander og Joakim Blomskøld selskapet Fiken. De tre irriterte seg over hvor vanskelig regnskapsprogrammene var, og ville gjøre regnskap «superenkelt» for små bedrifter og enkeltmannsforetak. Siden har selskapet vokst kraftig.

Hvordan legge inn salg i Fiken?

Legg inn salget

Gå til Salg Registrer annet salg, og gjør følgende: Velg “Kasseoppgjør” som kunde. Sett korrekt dato for selve salget (den datoen salget skjedde, ikke nødvendigvis samme som betalingsdato)

Er det sunt med Fiken?

Mineralrik og en kilde til vitamin K

Tørket fiken er en fin kilde til mineralene kalium, kalsium, magnesium, jern, kobber og mangan. En håndfull fiken (fem stykker), dekker minst 1/5 av dagsbehovet for disse mineralene. Fiken kan derfor bidra til vitamin K-inntaket ditt.

Når levere regnskap enkeltmannsforetak?

Du som driver enkeltpersonforetak må levere skattemeldingen din innen 31. mai hvert år.

Hvordan bokføre et salg?

Hvordan skal internettsalg bokføres? Siden det er samtidighet mellom levering og oppgjør, bokføres internettsalg i utgangspunktet på samme måte som kontantsalg. Salgsinntekten bokføres til kredit på en salgskonto i resultatregnskapet (normalt en konto i 3-serien ved bruk av standard kontoplan).

Kan jeg føre regnskapet selv?

Du kan føre regnskapet selv, men har du ikke kjennskap til regelverket bør du vurdere å få deg en regnskapsfører. Eventuelt kan du få en regnskapsfører til å hjelpe deg i startfasen. I Norge er regnskapsregelverket delt i to. En virksomhet er enten kun bokføringspliktig, eller bokførings- og regnskapspliktig.

Hvordan føre vipps i regnskapet?

Bokfør transaksjonskostnadene til Vipps:

Last opp transaksjonsrapporten fra Vipps. Før transaksjonsgebyret DEBET konto 7770 og KREDIT konto 1920 Bankinnskudd med «Inntekt fra Vipps» som detalj på ordrelinjenivå. Voilá! Vipps-salget er registrert i regnskapet.

Er vipps godkjent kvittering?

Når du kjøper noe med Vipps

Du må likevel huske at Vipps ikke gir deg en gyldig kvittering på kjøp. Den ordentlige kvitteringen skal være tilgjengelig for deg enten på e-post, eller på en eventuell profil eller «Min side».

Kan man vippse 5000 flere ganger?

Men hvis du vippser over 5000 kroner er gebyret på 1 % av beløpet. For å unngå gebyr hvis du for eksempel skal vippse 15 000 kroner, lønner det seg derfor å vippse 5000 kroner tre ganger.

Hva koster det å vippse 50000?

Det koster ingenting å vippse penger til venner så lenge beløpet er 5000 kr eller mindre til samme person i løpet av 24 timer. Skal du vippse penger til lag, foreninger og bedrifter er det gratis uansett beløp.

Hva koster det å vippse 30000?

Det koster ingenting å vippse penger på beløp opptil 5 000 kr. Skal du vippse mer enn 5 000 kr til samme person i løpet av 24 timer, koster det 1% av beløpet.

Kan man være anonym på Vipps?

Nei, du må ha norsk d-nummer eller personnummer for å bruke tjenesten.

Leave a Comment