Hva er Fiken no?

Fiken er et superenkelt regnskapsprogram for små bedrifter. I Fiken får du alt du trenger. Blant annet: Regnskap.

Hva er best av Fiken og tripletex?

Prisene til Fiken er litt høyere enn Basis-pakken fra Tripletex, men du får med flere funksjoner. Komplett-pakken fra Tripletex er samtidig en bedre løsning med en gang selskapet får mange ansatte og mer avansert økonomi. Totalt sett vil de fleste som bruker Fiken betale mindre enn de som bruker Tripletex.

Hvilket regnskapsprogram er best?

Poweroffice GO rangeres på topp i teknologiundersøkelsen 2020. Regnskap Norge har for fjerde gang kartlagt hvilke regnskapssystemer medlemmene bruker, og hvor fornøyd de er med egne systemer. Resultatene viser at PowerOffice GO rangeres på topp.

Hva er Fiken no? – Related Questions

Hvor mye koster Fiken regnskap?

Regnskapsprogrammet Fiken koster 169 kroner i måneden, og er fint å bruke for deg som ønsker å føre regnskapet selv. Med 169 kroner i måneden får du regnskap og faktura, og et ubegrenset antall brukere, bilag og utsendte faktura. Dersom du ønsker andre funksjoner, kan du betale ekstra for dette.

Hvor mye koster et regnskap?

Vanlig prisnivå for regnskapstjenester:
RegnskapstjenesterPrisnivå
MVA-oppgave:500 – 1.000 kr
Regnskapsføring (200 bilag):10.000 – 25.000 kr
Regnskapsføring (500 bilag):20.000 – 40.000 kr
Stiftelse av AS:1.500 – 3.000 kr

Hvordan velge riktig regnskapsfører?

Tenk gjennom hvilke kriterier og ønsker som er viktigst for nettopp din bedrift før du bestemmer deg for hvilken regnskapsfører du vil bruke. Du bør tenke over hvor mye av regnskapsføringen du vil ta deg av på egen hånd. Dette vil avhenge av kunnskapsnivået ditt, og hvor mye tid du har til regnskapsføring.

Hvilket regnskapsprogram tilbyr Visma?

Med Visma.net ERP får du full kontroll på økonomi og regnskap. For mellomstore og store bedrifter. Økonomistyring på nett.

Hvorfor velge Tripletex?

Kostnadseffektivt. Å bruke Tripletex er svært kostnadseffektivt, og all support er inkludert i månedsprisen du betaler. Vi opererer ikke med lokkepriser. Du får raskt oversikten over hva du faktisk betaler for de løsningene du velger, og våre priser inneholder ingen skjulte kostnader.

Hvor mye koster fiken?

Fiken er abonnementsbasert og koster i snitt 170 kroner i måneden, altså i overkant av 2.000 kroner i året. Månedsabonnementet inkluderer regnskap og faktura, uten begrensninger for hvor mange bilag og fakturaer du kan sende ut, eller for antall brukere.

Kan man spise hele fiken?

Ferske fikener er en skjør delikatesse, med spiselig skall og fløyelsmykt fruktkjøtt. Fruktkjøttet smaker søtt og nøtteaktig, og inneholder små spiselige kjerner.

Hvor mange kunder har fiken?

Fiken er først og fremst et nettbasert regnskapsprogram som raskt og enkelt lar deg gjøre ditt eget regnskap. Pr. i dag har programmet over 65 000 kunder.

Hvordan virker fiken?

Din viktigste jobb i Fiken er å legge inn alle kjøp og salg fortløpende i programmet. I tillegg til å beregne mva for de som er mva-pliktige legger Fiken også sammen alle inntekter og utgifter. Hva du skal skatte av i foretaket ditt kan regnes ut veldig enkelt: Inntekter minus utgifter gir deg et resultat.

Hvor mange fiken om dagen?

Godt for fordøyelsen

Vi anbefales å spise 25 – 35 g kostfiber daglig og fem fiken (100 g) gir 10 g og tillegg så smaker det godt.

Er det sunt å spise fiken?

Den er veldig rik på jern og kalsium og gode tilskudd av begge mineralene for barn og unge i vekst og for eldre for å forebygge beinskjørhet. Fiken som medisin fremmer tarmpassasjen og motvirker forstoppelse. Hos barn med forstoppelse egner det seg ekstra godt fordi det virker mildt uten å irritere tarmen.

Har enkeltmannsforetak regnskapsplikt?

De fleste enkeltpersonforetak er kun bokføringspliktige. Alle aksjeselskaper er i tillegg regnskapspliktige. Forenklet betyr dette at de som er regnskapspliktige må sende inn årsregnskap til Regnskapsregisteret, i tillegg til skattemelding/næringsspesifikasjon til Skatteetaten.

Hvor mye skal jeg betale i skatt enkeltmannsforetak?

For de fleste vil skatteprosenten ligge et sted mellom 33,2 og 50,6 prosent. Skatten vil være noe høyere for næringsinntekt enn for tilsvarende lønnsinntekt, fordi skatten for næringsinntekt inneholder en noe høyere trygdeavgift (trygdeavgiften for lønnstakere er 8,0 prosent og for næringsinntekt 11,2 prosent).

Hvordan ta ut lønn i enkeltmannsforetak?

Som innehaver av et enkeltpersonforetak er du ikke ansatt og mottar ikke lønn for jobben du gjør. Du disponerer overskuddet og kan i prinsippet ta ut hvor mye/lite du vil til privat forbruk (privatuttak), men må sette av penger til skatt og avgifter.

Hva koster regnskapsfører enkeltmannsforetak?

Pris for regnskapsfører

For ordinær regnskapsføring vil en timepris på rundt 1.000 kroner være realistisk. Fastpris for regnskapsføring i enkeltpersonforetak baserer seg i hovedsak på antall bilag per år, i tillegg til antallet ansatte, der dette er relevant. Fastpris kan være fra 800 til 2.000 kroner i måneden.

Når bør man gå fra enkeltmannsforetak til AS?

Huskeregel: Hvis du tjener mer enn 750 000 kr i året, er det skattemessig ulønnsomt å være enkeltmannsforetak. Dette har med skattesatser å gjøre. Inntekt over 7,1 G (ca. 750 000 kr i året) kan tas ut som utbytte istedenfor som lønn fra AS, som vil kreve at du betaler mindre skatt og avgifter.

Leave a Comment