Hva brukes Gallesåpe til?

Gallesåpe inneholder klorofyll og storfegalle som er effektivt mot flekker fra gress, frukt, bær, grønnsaker, olje og fett.

Hva er Gallesåpe laget av?

Gallesåpe inneholder bare naturlige stoffer. Den er helt biologisk nedbrytbar og ingen konserveringsmidler eller parfymer er tilsatt. Såpebasen består av vegetabilsk kokosolja og palmeolje som er økologisk dyrket. GALLESÅPE er ikke testet på dyr, verken direkte eller indirekte .

Hva brukes sitronsåpe til?

Sitter flekken godt kan du la plagget ligge med sitronsåpe et par timer. Når flekken er borte skyller du plagget godt med vann. Om flekken er særlig gjenstridig og ikke forsvinner helt kan du legge plagget i vaskemaskinen uten å skylle vekk såpen først.

Hva brukes Gallesåpe til? – Related Questions

Hvordan få bort flekker i bilsetet?

Vi anbefaler Sitronrens for å fjerne flekker fra bilseter. Er flekken stor eller ønsker du å vaske hele setet, anbefaler vi å bruke Sitronsåpe. Gni inn Sitronsåpen med vann, la virke litt og tørk så av med en våt klut.

Hvordan bli kvitt gamle flekker?

En gammel flekk løser du med kaldt vann tilsatt litt salmiakk. Skyll med rent vann og tørk opp. Vaskbare tekstiler: På fersk flekk, skyll ut med kaldt vann. På gammel flekk, bløtlegg i lunkent vann tilsatt for eksempel Biotex.

Hvordan bruke Sitronskrubb?

Sitronskrubb rengjør og polerer alt metall som aluminium, sink og stål.

Slik bruker du Sitronskrubben:

 1. Påfør Sitronskrubb med vår Universal Svamp eller en fuktig klut.
 2. Gni godt.
 3. Skyll eller tørk av med vann.

Hvordan bruke gallesåpe på klær?

Kalles også gallesåpe. Et rent naturprodukt som lett brytes 100% ned av mikroorganismer kort tid etter bruk. Ha vann på såpen og gni den inn i tøyet. La den virke i 10-15 minutter.

Hvordan løse opp Såpespon?

Hvordan løser jeg opp Såpespon: Du blander ønsket mengde såpespon med varmt vann. Deretter må du piske kraftig i ca 1 minutt til all såpen er helt oppløst. La såpen bli lunken før bruk.

Hva er Sitronvask?

Universalmiddel for klesvask og rengjøring

Bruk ett og samme produkt til alt av klesvask i tillegg til generell rengjøring av hjemmet, bilen og båten. Sitronvask gjør klesvasken ren og myk og har en antistatisk effekt – med en naturlig duft av sitron. Gir 50 vask! En pose gir 50 vask!

Hvor får man tak i sitronsåpe?

Kjøp På stell sitronsåpe 230 g på nett | Vitusapotek.

Hvordan få vekk gule svetteflekker?

Hvordan fjerne gule flekker fra klærne?
 1. Helle litt tøyvask direkte på flekken.
 2. Gnir vaskemiddelet lett inn, gjerne med baksiden av en skje.
 3. La virke opp til ½ time.
 4. Vaske deretter plagget som vanlig i maskinen med vaskemiddel tilpasset plagget.

Hvordan få vekk brunkrem fra klær?

Sitronsåpe fjerner enkelt flekker av foundation, mascara, leppestift og annen sminke. Det er fort gjort å sminkeflekker på klærne, enten det er brune flekker i kragen på en hvit skjorte, eller leppestift og maskara som har farget av ved et uhell.

Hvordan ta vare på klærne?

Her er fire tips til hvordan du får klærne dine til å vare lengst mulig:
 1. Vask sjeldent. Ikke vask før det er helt nødvendig, og bruk for eksempel flekkfjerner istedenfor å vaske hele plagget.
 2. Følg vaskeanvisningen. Når det først skal vaskes må du følge anvisningen på plagget nøye.
 3. Velg materiale etter bruk.
 4. Reparer.

Hvordan få hvite skjorter hvite igjen?

Sett inn de tøffeste flekkene med en blanding av eddik og vann, eller fukt skjorten, og gni litt bakepulver inn i det misfargede området. La skjorten ligge i denne løsningen noen minutter, før du skyller den grundig med kaldt vann.

Hvordan fjerne svettelukt fra klær som ikke kan vaskes?

4 råd mot svettelukt
 1. Heng klærne til lufting. Frisk luft fjerner mange lukter.
 2. Bland én liter ufarget husholdningseddik og én liter vann, og legg klærne i bløt. En halvtime burde holde.
 3. Bland to spiseskjeer salmiakksprit med én liter vann.
 4. Bland én desiliter Rodalon i ni desiliter vann (bruk hansker).

Kan man fryse ull?

Men det finnes råd: Har du mistanke om møll i ullplagg, bør plagget og andre plagg som har ligget i nærheten av det vaskes og eventuelt dypfryses (-25/30 grader C). La det ligge i fryseren i 4 dager før du tiner det og fryser det på nytt i 4 dager.

Hvordan få strikkegensere til å slutte å røyte?

Røytingen vil være verst under strikking og et par uker etter ferdigstillelse. Rist plagget, bruk det mye og røytingen vil avta. Du kan også legge det i fryseren før du rister det, da dette visstnok skal gjøre at fibrene løsner lettere.

Hvilket garn nupper minst?

Fiberen rulles rundt og blir til en liten kule eller nupp. Nuppen dannes fortere ved korte fibre enn av lange fibre, derfor er merino ull den ulltypen som nupper minst nettopp fordi Merino sauen har veldig lange fibre/hår.

Hvordan få ull til å ikke Loe?

Du skal nemlig; legge genseren i fryseren! Ifølge nettstedet eHow er dette trikset en effektiv måte å unngå at genseren din loer på – og da spesielt angoraplagg. Når angora blir utsatt for kulde, vil nemlig fibrene i genseren hekte seg sammen, noe som igjen vil forhindre loing, skriver nettstedet.

Leave a Comment