Er det lov å filme offentlig i Norge?

Etter regelen i åndsverklovens § 45 c kan filmer og bilder av andre personer ikke kan gjengis eller vises offentlig uten at den som er på filmen/bildet har sagt ja til det. Det betyr at du må spørre om tillatelse før du legger ut en slik film/bilde på YouTube.

Hvor kan man se norske filmer gratis på nett?

Gjennom tjenesten Filmbib får man gratis tilgang til en rekke norske kort- og dokumentarfilmer. Flere titler legges til fortløpende. Du kan se filmer av nyere dato, men også et utvalg av filmer som går tilbake i tid.

Hvor kan jeg se filmen?

Hvilke filmer er hvor?
  • Netflix.
  • Viaplay.
  • C More.
  • Mubi.
  • HBO.
  • Apple.
  • Google Play.
  • Microsoft.

Er det lov å filme offentlig i Norge? – Related Questions

Kan man få Viaplay gratis?

I utgangspunktet koster den vanlige pakken på Viaplay (Viaplay Film & Serier) omtrent 139 kroner i måneden. Det er derimot mulig å få Viaplay gratis, men det gjelder kun noen få. For å få Viaplay gratis trenger du nemlig å være en Viasatkunde.

Hvor mye koster det å ha Viaplay?

Fra og med 2022/23-sesongen og seks år frem i tid vil man kunne se verdens mest populære fotballiga på Viaplay. Nå presenterer Viaplay pakken man må ha for å kunne se Premier League her til lands. Viaplay Total-pakken blir tilgjengelig fra torsdag 7. juli og vil koste 649 kroner per måned.

Hvordan se film på YouTube?

Se filmer og serier du har kjøpt på YouTube, ved å logge på YouTube-appen. Gå til «Filmene og TV-seriene dine» på Bibliotek-fanen for å se alt innholdet ditt. Sørg for at du har den nyeste versjonen av YouTube-appen installert på enheten din.

Kan man laste ned filmer på Viaplay?

– Vi kaller funksjonen for «download to go», og den er tilgjengelig på alle mobiltelefoner og nettbrett med Android eller iOS.

Hvordan få tilgang til Viaplay?

Slik aktiverer du Viaplay på din Smart-TV

Last ned Viaplay appen fra “Google Play Store” eller trykk på Viaplay-applikasjonen på din startskjerm. Logg inn direkte med kode-innlogging via Viaplay appen, les mer om det her. Mangler du en Viaplay konto kan du registrere deg her.

Hvor mange kan man se på Viaplay?

Du kan registrere og bruke Viaplay på maksimalt fem (5) enheter, og du kan ikke bytte ut mer enn én registrert enhet i løpet av en 90-dagers periode.

Hva koster Viaplay på Altibox?

Strømmetjenesten Viaplay Film & Serier er også inkludert. Ta all sport og underholdning med deg på hytta eller på reise, med unntak av Premier League-kanalene. Kjøp for 599,- pr. md.

Hvordan betale på Viaplay?

Når du oppretter en konto på Viaplay må du legge til en betalingsmåte. Det kan for eksempel være et VISA-kort eller et MasterCard. Et betalingskort må alltid legges inn ved kjøp av et abonnement, til og med om man har en rabattkode.

Hvor mye koster Strim?

Strim Litt koster 199 kr i måneden. Strim Mye koster 349 kr i måneden. Strim Mest koster 399 kr i måneden. Tillegget Sport Premium koster 649 kr i måneden.

Er Strim og RiksTV det samme?

Strim er RiksTVs egen strømmetjeneste. Den samler alt i én app. Strøm direkte-TV, sport, filmer og serier fra TV 2 Play, HBO Max, SkyShowtime, Nordisk Film+ og Viaplay.

Er Strim verdt det?

Prisnivået er fornuftig, og kvaliteten er den samme som du ville fått direkte fra de ulike strømmetjenestene. Den eneste ulempen er at innhold fra NRK TV, Viaplay Film & Serier og TV2 Play ikke kan avspilles direkte fra Strim. Her må du rett og slett laste ned alle appene separat.

Kan man se TV uten dekoder?

Med en kortleser kan du sette programkortet ditt direkte inn i TV-en, slik at du kan se TV-kanalene dine uten dekoder. Kortleseren monteres rett i TV-en og gir perfekt lyd og bilde. Merk deg at kortleseren ikke gir deg tilgang til streamingtjenesten.

Hva koster det å ha Apple TV i måneden?

(1) Apple TV+ er inkludert i tre måneder når du kjøper en Apple-enhet. (2) Et månedsabonnement koster bare kr 59 per måned etter prøveperioden på syv dager. (3) Apple TV+ er inkludert i Apple One, som samler tre andre Apple-tjenester i ett månedsabonnement. Apple One-abonnementer koster fra kr 165 per måned.

Hva er forskjellen på smart-TV og vanlig TV?

En smarttv er enkelt forklart en nettilkoblet flatskjerm-tv med en innebygget «datamaskin». Utover å se på vanlige tv-programmer kan man dermed også kjøre apper, akkurat som på en smart-telefon. Dette kan være alt fra strømmetjenester som Netflix og YouTube til værvarsel, Skype og småspill.

Hvilke kanaler er gratis på RiksTV?

RiksTVs gratiskanaler: Nesten gratis
RiksTVs gratiskanaler
HovedTV51.350
TV nr. 251.650
HytteTV52.150
5+5+55.150

Hvor mye koster RiksTV i mnd?

Pris fra 279,- /mnd.

Leave a Comment