Er det bra å bruke epilator?

Fordelen ved en epilator er derfor at det er enkelt, gir et langtidsvarende resultat og færre inngrodde hår enn voks og ofte mindre hudirritasjoner enn høvelen. Du får heller ikke stikkende hårstubber, fordi håret ikke skjæres over som med en høvel, men trekkes ut ved roten. Det vil derfor vokse ut nye og myke hår.

Hvor ofte bruke epilator?

Hvor ofte må man epilere? Dette er veldig individuelt, og kommer helt an på hvor fort hårene dine vokser, og om du har kraftig hårvekst eller ikke. Du kan gjøre det så ofte eller så sjeldent du vil.

Hvordan gjøre epilering mindre vondt?

Når du bruker epilatoren i varmt vann, åpner hårsekkene seg og gjør fjerningen mindre smertefull. I tillegg reduseres sjansen for inngrodde hår, som kan være både vonde og stygge.

Er det bra å bruke epilator? – Related Questions

Kan man bruke epilator i underlivet?

Fjerne hår med epilator

Bruk av epilator til underlivet gir best resultater for deg med tynnere hår nedentil. De med kraftig hårvekst kan oppleve mer rødhet, sårhet og nupper enn dem med tynnere hår.

Kan man bruke epilator nedentil?

Selv om epilatorer hovedsakelig brukes på beina, kan de også brukes til å fjerne hår fra armhulene, armene, nedentil og til og med fra ansiktet.

Hvilken vei skal man epilere?

Stryk huden mot hårene for å løfte kortere hårstrå. Det gir epilatoren et bedre grep om hårene. Avslutt behandlingen med fuktighetslotion for å lindre huden.

Hvordan shaver man tissen?

Bruk mye barberskum og la det virke et par minutter før du begynner å barbere. Sørg for at barberbladene er skarpe/nye. Stryk høvelen lett over hvert område 2 ganger i retning med hårene. Skyll deretter med lunkent vann.

Hvordan shave underlivet helt glatt?

Bruk mye varmt vann for å gjøre hårene myke. Du kan også bruke barberskum eller barbergelé, men la dette sitte på i noen minutter før du begynner barberingen så det får tid til å virke. Barber alltid med håret og ikke mot. Dersom du barberer du mot hårene vil du lettere få betennelse i hårsekkene.

Hvordan shave underlivet uten å få nupper?

Barber med hårene der det er mulig

– Man bør unngå å barbere motsatt av hårenes lengderetning. Slik vil man redusere irritasjon, inngrodde hår og kutt, råder hudlegen. Skoje er enig: – I intimsonen får du færre nupper dersom du barberer med hårene, sier hun.

Hvilken vei skal man barbere underlivet?

Å barbere med hårene betyr at man lar barberhøvelen gli den veien hårene vokser. Kjønnshår vokser som regel nedover mot tissen, altså skal du barbere fra magen og nedover mot tissen når du skal barbere i underlivet. Når man barberer rundt kjønnsleppene og anus må man alltid være varsom. Huden her er sensitiv og tynn.

Hvordan unngå inngrodde hår etter barbering?

Gode råd
  1. Ikke plukk eller klem på de inngrodde hårene da dette kan føre til ytterligere irritasjon av huden.
  2. Bruk rikelig med smørende barberskum, -krem, eller -gel som får virke i noen minutter.
  3. Ikke barber mot hårets retning.
  4. Bruk varme kompresser for å gjøre hårene mykere før barbering.

Hvordan bli kvitt hår i underlivet?

Du kan fjerne kroppshår enten med voksing, barbering, plaster, epilator eller hårfjerningskrem, men inn mot slimhud i underlivet skal du ikke bruke hårfjerningskrem, da den kan bli skadet. Laserbehandling er ofte dyrt og tidkrevende.

Når får jenter har på tissen?

Det å få hår på tissen skjer ganske tidlig i puberteten. De fleste jenter har kommet i puberteten før de er 14 år. Det er med andre ord helt normalt å ha fått hår på tissen i din alder.

Hvorfor har jeg har på tissen?

Håret på kroppen vår har viktige funksjoner. Håret på tissen holder på lukt fra underlivet, og det hjelper blant annet mot friksjon eller gnissing slik at det blir vanskeligere for bakterier å komme inn.

Er det vanlig å ha har på tissen?

Det er helt vanlig å ha masse hår på tissen og de fleste vil bry seg veldig lite om hvor vidt du har på hår kjønnet eller ikke når du skal ha sex. Hårene har en viktig funksjon for transport av svette og også stimulere nerver slik at følsomheten under seksualitet øker.

Hvor dyp er skjeden til jenter?

Skjeden, eller vagina, er fødselskanal og forplantningsorgan hos kvinnen. Den er formet som et syv til ti centimeter langt, relativt tynnvegget, tøyelig rør av glatt muskulatur og bindevev kledd med slimhinne.

Hvor mange kvinner barberer underlivet?

6 av 10 nordmenn barberer underlivet

I en ny, landsdekkende og representativ undersøkelse, gjennomført av YouGov*, har Kondomeriet kartlagt nordmenns sexvaner – og blant annet avdekket hvordan norske menn og kvinner forholder seg til intimbarbering. Der kommer det frem at 6 av 10 nordmenn pleier å barbere underlivet.

Leave a Comment