Kan jeg se hvem der er registreret på min adresse?

Du skal selv henvende dig hos din kommune, hvis du vil vide, om andre personer er registreret på din adresse. Du kan enten lave en digital beboerforespørgsel eller henvende dig i Borgerservice. Det koster som regel et mindre gebyr. Derudover skal du kunne dokumentere, at du er ejer af boligen.

Hvor kan man finde ud af hvor folk bor?

På Krak kan indtaste en adresse og se, hvem der bor der. Personsøgning er muligt, hvis personen ikke har adresse beskyttelse. Søg på krak.dk her. De Gule Sider er det samme firma ejet af Eniro og den samme database.

Hvor kan jeg se hvor mit barn har adresse?

Borger.dk får data fra CPR. Du har mulighed for at se de oplysninger, der er registreret om dig i CPR via registerindsigt. Du kan ikke direkte få registerindsigt på andre, men hvis du har del i forældremyndigheden over et barn, kan du henvende dig til CPR-kontoret og bede om at få tilsendt en registerindsigt på barnet.

Kan jeg se hvem der er registreret på min adresse? – Related Questions

Hvad sker der hvis man ikke har en adresse?

Hvis du ikke har en bolig eller et fast opholdssted, skal du registreres som værende uden fast bopæl i din sidste bopælskommune. Hvis din tidligere bopælskommune ikke ved, hvor du er, kan den registrere dig som forsvundet i CPR, indtil du er fundet igen eller har givet dig til kende.

Kan man bare flytte adresse?

Hvis du kender personen, som stadig har adresse hos dig, kan du derfor bede vedkommende om selv at melde flytning. Flytningen vil normalt ske med det samme. Hvis du ikke har mulighed for at få personen til at melde flytning selv, kan du bede Folkeregisteret om at fjerne personen fra din adresse. Det tager 4-6 uger.

Er mit barn registreret?

Får jeg en attest på mit barn? Attester udstedes ikke automatisk i forbindelse med fødselsregistreringen, men du kan bestille en Personattest på dit barn enten med NemID eller ved henvendelse til dit bopælssogn. Er barnet født i Sønderjylland, skal du rette henvendelse til den kommune, hvor fødslen er registreret.

Hvem er bopælsforælder?

Bopælsforælderen er den af jer, som har barnet boende og folkeregistreret på samme adresse. Bopælsforælderen kan beslutte overordnede forhold i jeres barns daglige liv herunder, hvilken institution barnet skal gå i, og hvor i landet barnet skal bo (ved flytning skal den anden forælder dog varsles seks uger i forvejen).

Kan bopælsforældre flytte skole?

Hvis mor i forbindelse med flytningen fortsætter med at være bopælsforælder, vil kommunen dog formentlig optage barnet i distriktsskolen. I praksis betyder det, at mor alligevel – forudsat at mor fortsætter med at være bopælsforælderkan flytte barnet til skolen tilhørende det distrikt, hvortil bopælen hører.

Hvordan bliver jeg bopælsforælder?

Hvordan beslutter man, hvem der skal være bopælsforælder? Som regel bliver forældrene enige om, hvem barnet skal bo hos ud fra en vurdering af, hvad der er bedst for barnet. Hvis én af jer skal have barnet mest, så vil den forælder være bopælsforælder.

Hvor gamle skal børn være for 7 7 ordning?

automatik får en 9/5 ordning med sit 5-årige barn eller en 7/7 ordning med sit 7-årige barn. I Statsforvaltningen ser man nemlig også på, hvad I tidligere har praktiseret (altså hvad barnet er vant til), skole – og institutionsudtalelser, andre relevante fagpersoners udtalelser (læge, psykolog, psykiater, kommunen mv.)

Hvem betaler hvad ved 7 7 ordning?

Er der f. eks. aftalt en 7-7 ordning (barnet opholder sig 7 dage hos hver forælder), er udgangspunktet, at den pågældende forælder må anses for at have opfyldt sin forsørgelsespligt og derfor ikke skal pålægges af betale børnebidrag.

Hvad er en 7 7 ordning?

Når barnet bliver lidt ældre og er moden nok, kan I aftale en 7 7 deleordning. Med denne samværsordning ser barnet forældrene ligeligt. Barnet er 7 dage hos moderen og 7 dage hos faderen. Dette kan både være den praktisk nemmeste ordning, men også den bedste for barnet, fordi barnet ser sine forældre lige meget.

Hvem er vigtigst mor eller far?

Loven bliver forvaltet, som var det en naturlov, at det altid er bedst for et barn at være sammen med sin mor, og det betyder, at samværet med barnets far bliver begrænset. Hele systemet med børneinstitutioner, kommunale forvaltninger, Familieretshuset og Familieretten synes at operere ud fra denne tese.

Hvad er 12 2 ordning?

12/2 er den deleordning, hvor barnet bor i 12 dage hos den ene forælder og hver anden weekend hos den anden forælder. Fordelen ved denne ordning er, at barnet har en større grad af stabilitet i sin hverdag. Og barnet har en fast base, der især for de helt små børn er afgørende for en sund udvikling.

Hvad skal far betale ved 9 5 ordning?

Grundbeløb: 1.293 kr. Normalbidrag: 1.460 kr. Samlet børnebidrag (grundbeløb + normalbidrag): 2.753 kr. Faren skal altså betale 2.753 kr.

Hvem skal sørge for tøj ved samvær?

Svar: Reglerne er sådan, at du får bidraget – og så skal du afholde alle udgifter til barnet, dog ikke udgifter der vedrører aktivitet under samværet. Det er altså dig der skal købe tøj – og sørge for, barnet har det med til samvær. Til gengæld kan faderen ikke stille krav om, at du køber noget bestemt tøj.

Hvad er en 6 8 ordning?

Børnebidrag er en måde for den forælder, som ikke har barnets bopæl, at opfylde forsørgelsespligten. Forsørgelsespligten kan dog også opfyldes ved at have en samværsordning på 6/8 eller 7/7 og betaling af udgifter til barnets forsørgelse.

Leave a Comment