Kan man kjøpe bare en AirPod?

Bruk Mistet-modus på AirPods
  1. Åpne Hvor er?-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Gå til kategorien Enheter, og velg dine AirPods.
  3. Rull ned til Merk som mistet, og velg Aktiver.
  4. Følg veiledningen på skjermen hvis du vil at kontaktinformasjonen din skal vises når du har mistet et par AirPods.
  5. Velg Aktiver.

Hva koster en ny AirPod?

Den billigste prisen for Apple AirPods (2nd Generation) Wireless In-ear med trådløst ladeetui akkurat nå er 1 449 ,-.

Hvordan finne venstre AirPod?

Spill av lyd.

Åpne Finn iPhone eller gå til iCloud.com og logg på med din Apple-IDen. Under oversikten trykk på AirPods. Nå vil du se et kart som viser hvor de er. Om du kun leter etter den ene (til eksempel høyre propp) eller de ligger på ulike steder, så kan du velge at kun den ene skal spille av lyd.

Kan man kjøpe bare en AirPod? – Related Questions

Hvor lenge varer AirPods?

Med flere ladinger i etuiet får du mer enn 24 timer med lyttetid19 eller opptil 18 timer med taletid. AirPods kan gi opptil 5 timer med lyttetid21 eller 3 timer med taletid på én lading. Hvis du lader AirPods i 15 minutter i etuiet, får du opptil 3 timer med lyttetid23 eller opptil 2 timer med taletid.

Hvordan koble sammen to forskjellige AirPods?

Gå til Innstillinger > Bluetooth på enheten din, og slå på Bluetooth. Åpne etuiet med AirPods og hold det ved siden av enheten. Følg instruksjonene på skjermen, og trykk på Ferdig.

Hvordan finne igjen AirPods Pro?

Når iOS 15 kommer, får Airpods en etterlengtet oppdatering.

Har du mistet dem på farten, kan du bruke Hvor er?-appen der du kanskje får opp posisjonen der de sist hadde kontakt med telefonen din.

Hvor er ?- Appen?

Hvor er?” er Apples egen app for å finne hvor dine venner og familie oppholder seg i øyeblikket. Du kan også få hjelp til å finne posisjonen til dine Apple-produkter.

Hvordan få lyd i begge AirPods?

Hvis det ikke er lyd i én AirPod

Kontroller ladestatusen på iPhonen eller iPaden for å forsikre deg om at hver AirPod lades . Sett begge AirPods i ørene. Spill av lyd for å teste begge AirPods. Hvis én AirPod fortsatt ikke fungerer, kan du tilbakestille AirPods eller ta kontakt med Apple-kundestøtte.

Kan man bruke to forskjellige AirPods?

Ja. Det er mulig å koble to forskjellige AirPods til ett deksel ved å holde inne knappen på baksiden av dekselet.

Kan man ha på AirPods i dusjen?

Ikke hold AirPods under rennende vann, for eksempel i dusjen eller under vannkranen. Ikke bruk AirPods under svømming, og ikke la dem være under vann. Ikke legg AirPods i vaskemaskinen eller tørketrommelen. Ikke bruk AirPods i en badstue eller et damprom.

Er AirPods 1 vanntett?

generasjon), AirPods Max, Smart Case, MagSafe-ladeetuiet for AirPods Pro (1. generasjon) og det trådløse ladeetuiet for AirPods Pro (1. generasjon) er ikke vanntette eller vannbestandige, så påse at fuktighet ikke trenger inn i noen åpninger.

Hvor mange kuldegrader tåler AirPods?

Oppbevar AirPods i temperaturer mellom -10 ºC og 45 ºC.

Hvordan vaske AirPods case?

Etuiet til AirPods og AirPods Pro

Rengjør ladeetuiet med en myk, tørr og lofri klut. Om nødvendig kan du fukte kluten litt med isopropanol. Pass på at det ikke kommer væske inn i ladeportene.

Hvor lang garanti er det på AirPods?

Apples begrensede garanti dekker AirPods og Apple-merket tilbehør som fulgte med i esken, mot produksjonsfeil i ett år fra datoen da du kjøpte produktet. Apple-merket tilbehør som er kjøpt separat, dekkes av Apples begrensede garanti for tilbehør. Dette omfatter adaptere, ekstraledninger, trådløse ladere og etuier.

Hva dekker AirPods forsikring?

Med en forsikring slipper du uforutsette utgifter da vi reparerer eller erstatter dine hodetelefoner, hvis uhellet er ute. Forsikring dekker fysiske skader på ditt produkt, eksempelvis væskeskader.

Når kan kjøperen kreve ny vare?

Når kan kjøperen kreve ny vare? Hovedregelen er at retting av mangel skal skje uten kostnad og urimelig ulempe for forbrukeren, og forbrukeren behøver ikke finne seg i mer enn to rettingsforsøk, se § 30(2). Dersom det andre rettingsforsøket er mislykket, kan forbrukeren kreve at forsøkene stanses.

Kan AirPods returneres?

Retur av produkter utføres i henhold til Apples retningslinjer for salg og refusjon. Hvis du ombestemmer deg, kan du returnere standardkonfigurert maskinvare innen 14 kalenderdager fra forsendelsen ble levert. Du kan også returnere programvare innenfor dette tidsrommet, men kun hvis forseglingen ikke har blitt brutt.

Leave a Comment