Hvordan velge riktig solpudder?

Velg riktig nyanse til din hudtone

Det er derfor viktig å velge en tone som passer hudene din. Jo lysere hud du har jo lettere har solpudderet for å se møkkete ut, spesielt om du velger for mørk farge. Velg derfor et solpudder som er kun to nyanser mørkere enn din hudtone.

Hvorfor bruke solpudder?

– Du skal bruke solpudder for å få en naturlig og fresh look. Det skal se ut som om du har vært i solen og fått en naturlig, frisk glød, sier Gjerde Olsen. For å få til det, mener hun at du skal legge produktet på de høyeste områdene på ansiktet, altså der hvor solen ville truffet først.

Hvordan bruker man bronzer Powder?

Det er to måter å legge solpudder på. Den ene måten er å forme ansiktet med matt solpudder ved å legge solpudderet i et tretall fra tinningen, ned under kinnbeinet, tilbake til øret og under kjeven. Den andre måten er å legge solpudderet der solen treffer ansiktet ditt, og bruk gjerne et med skimmer.

Hvordan velge riktig solpudder? – Related Questions

Hva er forskjellen på bronzer og contour?

En bronser har en varm tone og du vil se orange ut om du bruker denne til contouring. Et contouringprodukt har en grå undertone og den vil gi deg en gusten og grå hud om du legger den som et solpudder/bronzer.

Hvilken farge på bronzer?

Vel riktig bronzer for deg

Du kan tenke at bronzeren skal være omtrent en eller to nyanser mørkere enn hudtonen din. Bronzere har også forskjellige undertoner: rosa, gul og ferskenfarget. Tonene kan også være varme eller kalde. Velg en bronzer som matcher den undertonen huden din har for et naturlig resultat.

Hvordan bruker man solpudder?

– Plasser solpudderet der solen treffer, for eksempel panne, neserygg, under brynsben, rett under kinnbena og litt langs kjeven. Erdis kan bekrefte at solpudder egner seg supert når du skal legge en lett og naturlig sminkelook. Det kan gjerne legges rett på huden som eneste hudsminke.

Når skal man bruke Setting Powder?

Tidligere var det vanlig å bruke pudderet over hele ansiktet, men nå som fresh og duggfrisk hud er trenden, brukes pudderet mer på strategiske steder. Litt på nesen eller haken, hvor som helst der huden har lett for å bli blank eller fet og du har behov for at sminken skal dekke lenger.

Hvordan påføre CAIA Liquid Bronzer?

Tips!
  1. Påføres direkte på huden der solen naturlig treffer, med vår Liquid Bronzer Brush eller Perfect Blender for et bronsefarget utseende.
  2. Bland bronzeren med hudkrem eller foundation for å få et jevnt resultat over hele ansiktet med naturlig glans.

Hvordan bruke flytende bronzer?

Slik bruker du flytende bronzer

Dypp kosten i bronzeren og prikk produktet på de områdene av ansiktet du ønsker ekstra farge, som panne, kinn og neserygg. Blend så forsiktig ut med kosten. Pass på å vær lett på hånden slik at du ikke ødelegger foundationen du eventuelt har under bronzeren.

Hvor skal man ha highlighter?

Hvor skal jeg påføre highlighteren? Highlighter legger du på de høyeste punktene i ansiktet, slik at de blir fremhevet litt ekstra. Det får ansiktet ditt til å se mer skulpturert ut, samtidig som du får masse glød.

Er highlighter og concealer det samme?

Disse kommer som oftest i beholdere som krukker, pumpeflasker og concealer-kit med forskjellige farger. Tips! Husk at en highlighter-penn ikke er det samme som en dekkende concealer, og kan faktisk gjøre mørke ringer under øyne grå …

Hva bruker man highlighter til?

– En highlighter er kjempefin å bruke for å fremheve og markere ansiktstrekkene. Highlighter gir ansiktet et løft og huden ekstra glød, sier makeupartist i Oslo, Tone Aleksandersen. Highlighteren bør være to-tre nyanser lysere enn hudtonen.

Kan man bruke øyenskygge som highlighter?

Man kan faktisk gjøre det så enkelt som å bruke en lys øyenskygge som highlighter, og til dette formålet er denne (i fargen beige hourglass) en favoritt – spesielt til kveldsbruk. I tillegg har L’oreal et annet godt highlighting-produkt, nemlig Magic Lumi Light Infusing Primer som også gir en fin glød.

Hvordan få Glow hud?

Skal du få hud med maks glød, må du holde hudoverflaten glatt og fri for døde hudceller samt sørge for fuktighetsbalanse. Eksfolierende produkter – som peeling av ulike slag, og fuktighetsgivende serum, ansiktsmasker og hudkremer – gjør jobben!

Hvor skal man ha blush?

– Rougen er veldig flatterende akkurat der kinnet ditt er fyldig litt opp mot kinnbeinet. Den bør ikke plasseres for langt ned mot nesen eller for langt opp til tinningen. En tommelfingerregel er å plassere to fingre ved nesevingen og rougen bør ikke gå lengre ned enn dette.

Kan man bruke leppestift som blush?

Bruk leppestift som blush og øyenskygge

Påfør litt av favoritt-leppestiften din på den flate enden av Miracle Complexion Sponge og press svampen lett over kinnene. Dette gir ansiktet en frisk og naturlig farge. Du kan også bruke leppestiften som en øyenskygge.

Er blush og rouge det samme?

Før kalte vi det rouge, nå heter det blush. Du har sikkert brukt det i årevis, men det kan likevel være lurt å oppdatere seg litt på farger, konsistenser og påføringsteknikk. Det utgjør nemlig hele forskjellen mellom røde kinn og glødende kinn!

Leave a Comment