Hvordan slette en e mail adresse?

Slette en gammel konto
  1. Åpne Email eller E-post på Android-enheten.
  2. Trykk på Meny-knappen lengst nede på telefonen og gå inn på Innstillinger.
  3. Åpne Kontoinnstillinger.
  4. Du har en eller flere mail-kontoer satt opp. Trykk på søppelkassen øverst til høyre og velg hvilke(n) konto du ønsker å slette.

Hvordan sletter jeg en Outlook konto?

Slik går du frem for å slette en Microsoft-konto, som inkluderer en e-postkonto av typen Hotmail, Live eller Outlook, og Skype. Gå til https://account.live.com/closeaccount.aspx, logg deg inn dersom du blir bedt om det. Du vil bli presentert med en lengre tekst lik den under, vi anbefaler at du leser hele.

Hvordan slette en Microsoft konto?

Velg Start > Innstillinger > kontoer > e-& kontoer . Velg kontoen du vil fjerne, og velg deretter Fjern.

Hva skjer med hotmail?

Microsoft: Hotmail-brukere flyttes til outlook.com.

Hvordan slette en e mail adresse? – Related Questions

Er det noe som heter hotmail no?

Tidligere har det kun vært mulig å registrere et brukernavn på @hotmail.com, men fra og med natt til fredag skal det bli mulig å registrere en e-postadresse på det norske domenet hotmail.no.

Hvorfor kommer jeg ikke inn på hotmail?

Det første du kan prøve, er å restarte enheten din. Hjelper ikke dette, kan du sjekke om nettforbindelsen din virker på andre sider enn hotmail.com. Gjør det det, kan du prøve å bytte til en annen nettleser enn den du vanligvis bruker.

Finnes ikke hotmail lenger?

Det er ikke lenger mulig å oprette de gamle mailkontoene @hotmail og @live, den eneste muligheten er en Outlook-konto. I 2015 kom Office 365, som er en samlet platform for tjenestene: Microsoft Outlook Mail, Outlook Calendar, Outlook People og Outlook Tasks.

Er outlook og hotmail det samme?

Hotmail er nå Outlook.com. Her er noen løsninger hvis du ikke kan logge på Outlook.com, Hotmail, Live eller MSN e-postkonto, eller du ikke er sikker på hvordan du logger på eller logger av.

Hva er forskjell på Hotmail og Outlook?

Hotmail i dag er navnet på serveren som eies av Microsoft, mens Outlook for øyeblikket fungerer som webdomenenavn. Hvis du åpner Hotmail.com, vil den omdirigere deg til Outlook. live og last inn siden for å logge på eller opprette en ny e-post.

Hvem eier Hotmail?

Microsoft
Outlook.com / Eier

Microsoft Corporation er et amerikansk multinasjonalt teknologiselskap som produserer programvare, forbrukerelektronikk, datamaskiner og andre relaterte tjenester. Det etablert i 1975 av Bill Gates og Paul Allen, med hovedkontor i Redmond, Washington.

Wikipedia

Hvor finner jeg Hotmail kontoen?

Gå til Outlook.com-påloggingssiden, og velg Logg på. Skriv inn e-postadressen din eller telefonnummeret ditt, og velg Neste. Fjern markeringen i avmerkingsboksen La meg være pålogget på siden der du skriver inn passord.

Hva er en Outlook konto?

Med Outlook på en PC, Mac eller mobil enhet, kan du: Organisere e-post slik at du kan fokusere på de viktigste meldingene. Administrere og dele kalenderen din for å planlegge møter på en enkel måte. Dele filer fra skyen slik at mottakerne alltid har den nyeste versjonen.

Hvor mye koster Microsoft-konto?

Det er ingen gebyrer for å ha en Microsoftkonto, å sette inn penger på den eller å bruke den til å kjøpe ting fra oss. Det er med andre ord kostnadsfritt!

Er Gmail en Microsoft-konto?

Gmail-, Yahoo!- kontoen (osv.) er en Microsoftkonto, men den fungerer ikke. Det kan lønne seg å gjøre den vanlige e-postkontoen din, for eksempel en Gmail– eller Yahoo!-

Kan jeg ha to Gmail kontoer?

Legg til eller fjern kontoen din

Åpne Gmail-appen på Android-enheten din. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre. Trykk på Legg til en konto. Velg kontotypen du vil legge til.

Er Gmail og Google-konto det samme?

Gmail, Maps eller YouTube, har du allerede en Googlekonto. Du kan bruke det samme brukernavnet og passordet du har opprettet, til å logge på alle andre Google-produkter.

Hvordan slette en Gmail konto?

Trinn 3: Slett kontoen din
  1. Gå til Data og personvern-delen av Google-kontoen din.
  2. Rull til «Data- og personverninnstillingene dine».
  3. Velg Flere alternativer Slett Google-kontoen din.
  4. Følg veiledningen for å slette kontoen din.

Hva koster en Google-konto?

Det koster ingenting å opprette en Googlekonto.

Leave a Comment