Hvordan betale med poeng Norwegian?

Hvordan du kan betale med CashPoints

Etter at du har valgt dine flyreiser og logget inn på Norwegian.com med din Reward-profil, vil du kunne se hvor mange CashPoints du har tilgjengelig. Bare følge bestillingstrinnene. Når du kommer til slutten, velg «Betal med CashPoints».

Hvor lenge varer Norwegian Rewards?

CashPoints er gyldig ut året de opptjenes + 2 år. Eksempel: CashPoints du får 01.09.21 er gyldige frem til 31.12.23. CashPoints på gavekort er gyldig i inneværende år + 1 år fra kjøpstidspunkt.

Kan man betale hotell med Norwegian CashPoints?

Er du Norwegian Reward-medlem? Da får du 5 % CashPoints på hotellbestillingen din med Hotels.com.

Hvordan betale med poeng Norwegian? – Related Questions

Kan man få utbetalt CashPoints?

Alle opptjente CashPoints overføres fra medlemmet til Familiekontoen ved opprettelse av en Familiekonto eller når en invitasjon til en Familiekonto er godkjent. CashPoints opptjent av medlemmet, mens medlemmet har vært en del av en Familiekonto, overføres til Familiekontoen.

Hvor mange CashPoints kan jeg bruke?

Det er ikke lenger mulig. Nå du kjøpe billetter for minst 1000 kroner for å betale med cashpoints, og om billetten koster opptil 1999 kroner kan du bruke maks 500 poeng.

Hvordan bruke cashback Norwegian?

Cashback du har opptjent kan brukes til å nedbetale saldo på kredittkortet ditt hos oss. Nedbetaling med Cashback-saldoen vil registreres som en innbetaling, og går til å dekke eventuelle ubetalte fakturaer.

Kan man bruke CashPoints på leiebil?

Er du Norwegian Reward medlem kan du nå tjene 10% CashPoints på leieprisen, på billeier gjennomført over hele verden. CashPointsene kan blant annet brukes til å bestille billigere flybilletter, setereservasjon og ekstra bagasje på din neste flyvning.

Kan man bestille flybilletter til andre?

Ja, noen andre kan betale for billetten din, og du kan også kjøpe billetter til noen andre. Du identifiserer deg med bestillingsreferansen din når du sjekker inn.

Hvor mye er 1 Cash Point?

CashPoints er som penger. 1 CashPoint = 1 krone. Du kan bruke dine CashPoints til å kjøpe flybilletter hos Norwegian, uansett rute og avgang. Du kan også bruke dine CashPoints til å kjøpe tilleggstjenester som ekstra bagasje, setereservasjon og billettendringer.

Hvor ofte oppdateres CashPoints?

Du opptjener ikke CashPoints på kontantuttak, overføring fra kredittkortet på MinSide, pengeoverføringer eller kjøp av flybilletter hos andre flyselskaper. Overføring av opptjente CashPoints blir gjennomført en gang i uken fra Bank Norwegian til din Reward-profil. Overføringen skjer hver onsdag.

Hvordan komme i kontakt med Norwegian?

Kontaktsenter (Man – fre : 09:00-15:00 CET)
  1. Norge: +47 21 49 00 15.
  2. Andre land: +47 2149 00 15.

Når er det billigst å bestille flybilletter?

I gjennomsnitt er tirsdager den billigste dagen å fly på, onsdag og lørdag nest billigst. Årsaken er at etterspørselen er lavest på disse dagene. Av månedene er det januar til februar og mai som er de billigste månedene å bestille på. Sett i løpet av en dag er det billigst å fly svært tidlig, eller ut på kvelden.

Hvordan få tilbake penger fra Norwegian?

refundert den ubrukte billetten

Dersom du ikke lenger ønsker å reise, kan du kansellere bestillingen og be om å få pengene tilbake for den ubrukte billetten, inkludert på videre flyvninger og returbilletten (dersom du har bestilt dem hos oss).

Hva er inkludert i LowFare +?

LowFare+ *Vesken under setet + håndbagasje til bagasjehyllen har en totalvekt på 10 kg. Valgfrie tilleggstjenester: Fast Track (på utvalgte flyplasser) og mat og drikke (på de fleste flyvningene), Priority Boarding (på utvalgte flyplasser). Du betaler for endringer per person, hver vei.

Hvor strenge er Norwegian på håndbagasje?

1 liten veske (under setet) (30 x 20 x 38 cm) + 1 håndbagasje (bagasjehylle) (55 x 40 x 23 cm) max 10 kg totalt.

Hvor mye er 1 kolli?

Et kolli kan ha størrelse fra et brev til en stor pakket eller upakket produktenhet. Vanligvis inneholder et kolli flere produkter som sendes fra en selger til en kunde. En forsendelse kan fordeles på flere kolli dersom størrelsen på forsendelsen og pakkingen tilsier det.

Kan man legge til bagasje senere Norwegian?

Hvis du allerede har bestilt, kan du legge til mer bagasje fram til 4 timer før avreise. Dette gjør du raskt og enkelt på nett eller ved å ringe kundeservice.

Er det lov å ha med saks på fly?

Sakser og kniver med bladlengde over 6 cm er forbudt å medbringe ombord på flyet. Sakser med blader lengre enn 6 cm målt fra dreiepunktet skal sjekkes inn.

Er det lov å ta med alkohol i kofferten?

Så lenge du holder deg innenfor verdigrensene, kan du ta med deg følgende: Alkohol: Enten 1 liter sprit, 1,5 liter vin og 2 liter øl, eller 3 liter vin (4 flasker) og 2 liter øl, eller 5 liter øl.

Leave a Comment